2012 Şubat Meleklerinin Odaları ve Kıyafetleri

begencess bgencesss damadımızzz pekk yakusukluu olcekk bizimmm
evett kikikii yakışcak ona herşey kara oğlanım benüm
güle gğle giysin cnm çok güseller oğlunun cicişleri

azelyacım mükemmel bir araba buu piyatıda çok ii almışsın genişcene pier cardin yılların tecrübesi sağlam araba yapıyo 3-4 çocuk büyütürsün cnm

Sağol canım, evet 700-800lerden sonra bana ilaç gibi geldi fiyat

azelya güle güle kullan canım.. fiyatıda iyi aslında... fakat çift yönlümü yani kolu istediğin taraftan sürebiliyomusun? ben öyle alcam inş..inş uzun yıllar kullanırsın cnm...bişeycik olmaz..ahh ahhh ben daha bişey alamadım oğluma...

Sağol canımmm, daha güzelleri senin olsun Evet çift yönlü, bende özellikle öyle istemiştim, çocuğumu illa görmek istiyorum arabasının içindeyken bile .))
Dert etme canım sırayla alınır hepsi hele bi başlada patır patır geliyor devamı, kısmetli oluyorlar.

Tatlım çok zevklisin, hepsini çok beğendim inşallah güzel günlerde giysin

ay azelya süper hepsi ya hırkalara bayıldım özellikle

herkese aldıklarını güle güle giydirmek nasip etsin
nasıl özeniyorum anlatamam
daha çöp almadım

bi de bu bütünler rahat olur mu azelya altını değiştirirken

Cicileriniz cok guzel kızlar.
Azelyam her bıseyını dusunmussun sen, ne guzel.
Off bana engel oluyorlar, alma dıyıp duruyorlar yıne arada kacamak yapıyorum.

Canım sağol amin hepimize Almaya başla artık zamanı geldi..Hepsini bir almakta zor yekün tutuyor vallahi.
Bütünleri pek giyemicek iri olursa..Her ihtimale karşı alt üst takımlarda aldım yerleştirdim..Dediğin gibi bezlemek konusunda zor ama dayanamıyorum içim gidio çok cici yapıolar :))

Cicileriniz cok guzel kızlar.
Azelyam her bıseyını dusunmussun sen, ne guzel.
Off bana engel oluyorlar, alma dıyıp duruyorlar yıne arada kacamak yapıyorum.

Teşekkür ederiz eleferam, kaçamaklar zevklidir :) Eşimde bana yeter abartmayalım diyor ama ben alıp göstermeden asıyorum dolabına

hanımlar bebeklerinizin kıyafetleri çook tatlı, kendileri artık ne kadar tatlı olur tahmin edemiyorum. Allah analı babalı büyütsün, içim bir tuhaf oldu kıyafetleri görünce, anne olmak çook güzel olmalı :))

Canımmm, Allah sana da nasip etsin inşallah istediğin zamanda

inşallah :)
stresten mümkün olduğunca uzak durun, bebeklerinizi çook sevin. hamileyken stresli olununca bebek de strese yatkın doğuyor.
hoşçakalın, mutlu kalın

İnşallah, elimizden geldiğince gülüp eğlenmeye çalışıyoruz, kadınlarkulübü sağolsun keyfimizi yerine getiriyor :))
Sen de hoşçakal canım sağol tavsiyelerin için

azelya kahveli tavşanlı tulumu nerden aldın o civildede var bende ondan alıcam..çok sevimliler..çorab tutucuyuda ilkkez gördüm gerçekten işe yarıyomu? acaba...güle güle giysin oğlun..biz daha lazım şeylerini almadık sen bir yaşa kadar doldurdun dolabı..ben size gelimde bi kaç pabuç çorab çalayım oğlumao masraftan bari yırtmış olurum gariiiii

Gel kız seve seve paylaşırız :))
Sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Tavşanlı tulumu burdan aldım ben netten almadım, bi mağazada gördüm 10tl.ya düşmüştü kaçırmıyım dedim
Çorap tutucu hani bebeklerin çorapları çok kayıyor ya 2tl.ya görünce aldım bende belki işime yarar diye

çokkk ciciş ama bunlar yaaa iyi günlerde kullansın minikim

azelyam çok süslü şeyler bulmuşsun tebrik ederim çok hoşuma gitti minik japoncuk kim bilir ne kadan tatlı olcak bunların içinde sağlıkla sıhhatle giysinler inşallah yavaştan dolduruyoruz topiği sanki ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…