- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
çokkk ciciş ama bunlar yaaa iyi günlerde kullansın minikim
azelyam çok süslü şeyler bulmuşsun tebrik ederim çok hoşuma gitti minik japoncuk kim bilir ne kadan tatlı olcak bunların içinde sağlıkla sıhhatle giysinler inşallah yavaştan dolduruyoruz topiği sanki ne dersiniz?
Birkaç ciciş daha ekleyelim
Eki Görüntüle 268634 Eki Görüntüle 268635
Eki Görüntüle 268636 Eki Görüntüle 268637
Eki Görüntüle 268638 Eki Görüntüle 268639
Eki Görüntüle 268640 Eki Görüntüle 268641
Eki Görüntüle 268642 Eki Görüntüle 268643
Eki Görüntüle 268644 Eki Görüntüle 268645
Bunlarda 1 yaş kazakları;
Eki Görüntüle 268646 Eki Görüntüle 268647 Eki Görüntüle 268648
Tatlım çok zevklisin, hepsini çok beğendim inşallah güzel günlerde giysin
Cicileriniz cok guzel kızlar.
Azelyam her bıseyını dusunmussun sen, ne guzel.
Off bana engel oluyorlar, alma dıyıp duruyorlar yıne arada kacamak yapıyorum.
çokkk ciciş ama bunlar yaaa iyi günlerde kullansın minikim
azelyacımm ve littlesunshine bayıldım cicilerinizee.. allahh ımm saglıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn
kızlar bunlarda benim güzel oğlumun demirin cicileri..şimdilik demir diyorum adı tam belli değil ama bu gidişle demir kalacak:44:...pek bişey alamadım ama olanlarıda eklemek istedim..kışlık örgü battaniyeyi daha ortada bebek yokken örmüştüm ... kullanıp kullanmamakta kararsızım kız şeyi gibi dururmu acaba?:44:sepetide bezlerini koymak için kullanıcam yada bebek şekeri için...
Eki Görüntüle 269199 Eki Görüntüle 269200 Eki Görüntüle 269201 Eki Görüntüle 269202 Eki Görüntüle 269203 Eki Görüntüle 269204 Eki Görüntüle 269205 Eki Görüntüle 269206 Eki Görüntüle 269207 Eki Görüntüle 269208 Eki Görüntüle 269209 Eki Görüntüle 269210 Eki Görüntüle 269211
kızzz o sepett sekerr sepeti mii yapılcakk yoksaaaaayy kıyamamm güle gülee iyi günlerdee kullansın annesii
benim_olan bayildim yeleklerine :)) güle güle kullanin canimm ...
kizlar herkes ne kadar coksey almis.. ben daha bisi almadim.. :)) bir kundak battaniye gibi bisi bir de badi bir önlük bir cift de patik :))
bir de görümcemin yolladigi kiyafetler,bebek arabasi , salincak ...
ama kendim sadece 4 sey almisim :)) dur disari cikicam alacam bende :)) son aylari bekliyordum kiskandim :)))
kizcagizim da gördü simdi ister :))
ayyyy çok güseller daha neler görcez kim bilir herkesin aldıkları biribirinden güsel hastane çıkışı sanıırm o bayıldım ben ona çok güsel iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah cnm
Hepsi birbirinden güzel tulumlara bayıldım şapkalar falan tavşancık:)
çok teşekkürler canım. ben seninkilere bayıldım. daha çok tulum almam lazım ya, bebeklere tulumu çok yakıştırıyorum. ve çok da rahat oluyormuş. alttan çıtçıtlı hepsi zaten. ne hoş şeyler bulmuşsunkostüm şeklinde tulumlar var hamile kalmadan önce çok görürdüm. şimdi ilk fırsatta bulcam onlardan
.
azelyacımm ve littlesunshine bayıldım cicilerinizee.. allahh ımm saglıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn
kızlar bunlarda benim güzel oğlumun demirin cicileri..şimdilik demir diyorum adı tam belli değil ama bu gidişle demir kalacak:44:...pek bişey alamadım ama olanlarıda eklemek istedim..kışlık örgü battaniyeyi daha ortada bebek yokken örmüştüm ... kullanıp kullanmamakta kararsızım kız şeyi gibi dururmu acaba?:44:sepetide bezlerini koymak için kullanıcam yada bebek şekeri için...
Eki Görüntüle 269199 Eki Görüntüle 269200 Eki Görüntüle 269201 Eki Görüntüle 269202 Eki Görüntüle 269203 Eki Görüntüle 269204 Eki Görüntüle 269205 Eki Görüntüle 269206 Eki Görüntüle 269207 Eki Görüntüle 269208 Eki Görüntüle 269209 Eki Görüntüle 269210 Eki Görüntüle 269211
son aylara doğru ağırlaşırız şeker paramız olur olmaz azar azar alalım işte napalım..zor masrafları ama canımız bizim onlar mecbur..
çok teşekkür ederim canım, sende seviyorsun sanırım kostüm tarzı kulaklıklı tulumları :)
teşekkür ederim canımBende tulumlara bayılıyorum çok yakışıyor onlara
teşekkür ederim ecrinnncimAmin inşallah hepimizinkine nasip etsin.
tatlım maşallahgüle güle giydirirsin inşallah oğluna hepsi çok tatlı, açılışı yaptın artık devamı gelir :)
haklısın :)) bende bakınıyım artıkın o zaman :)) neler alayım ki ben bilmiyorum...
Ablam 3 tane hastane çıkışı vercem diyor ilk haftalar onu giydirirsin küçük oluyor dedi..o da şubatta doğurdu..
Kozmetiği yurtdışından gelecek aralıkta..işte kişisel malzemeleri de ..tırnak makası ,biberonları falan... Orada daha ucuz..
Bir tane prematüre body aldım :)) bnir de kundak :))
bana bir kaç kıyafet verdiler ama kaçıncı ayda giydirilir bilmem :)) kurs almam gerek :))
yatağını da 6.ayda alalım diyozz :))
merhaba kızlar ben 2012 mart annesi olacağım allahın izniyle bişey sormak istiyorum ben bebeğime güzel gördüğüm yazlık elbise aldımda etiketinde 9 10 m yazıyor olurmu acaba yaza yoksa küçükmü gelir sizin aldıklarınızın ölçüsü nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?