- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Selamlarr..
bende Şubat annesi olucaaam :) ilk çocuğum olucak.. SAT 29 Nisan.geçtiğimiz çarşamba öğrendim keseyide gördüm :) cuma günüde bebeği görücekmişiz bakalım..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah..
oooo burası dolmaya başlamış ve ilk sırayı kapmış hemen:)
hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum kızlar ve sağlıkla alın kucaklarına bebeklerinizi inşallah
ben 2011 şubat annesiyim geçen sene burada okadar çok şey paylaştık ve birbirimizden birsürü şey öğrendik çok güzel dostluklar kurduk hala devan eden:)darısı size olsun şimdi bizim bebişler büyüyo inş sizde bu güzel günlerin tadını çıkarın ve en güzeline kavuşmak için gün sayın hamişlik çok güzel kızlar ii değerlendirin Rabbim yardımcınız olsun
bu aradaa benimm göbeimm top gibi duruo yaa.. siskinlikk varr karnımınn alt kısmındaaa.. catlıcammm sankimmm... gecmedii gittii.. böle olan vr mı kızlarr folic mi yapıo acabaa:44::44::44:
selamm kızlarrrrr.. bugünn bebişş kıyafetlerinee baktım durdum amaaa unisex yoktuu ya kızz ya erkekkti.. bendee alamadımm tabee.. zaten cokk almakk istiyorummm amaaa acabaa erken mii ? derlerr yua dogmamıss cocuga don biçme diee.. amaa duramamm kii 6_7 ayy
Ayyy cnim hosgeldin hayirli olsun tabloya bakarak bilgileri yollarsan eklerim canim
Arada benim de oluyo...
Zaten fazla kilo da var ama bazen acayip şişkinlik oluyo, gazdan sanırım...
Folic yapmıyordur sanmam...
Ama markasına da bağlı, ben folic plus kullanıyodum, doktorum o mideye dokunur dedi folbiole çevirdi...
Benimde kıyafetlere içim gidiyor, ama herkes 4 aydan önce alma birşey diyorlar :26:Bana kalsa şimdiye odası hazırdı
benimki folicc pluss doktorr siskinlik yaparsa 2 tane iç demiştii ama 2 de içsem siss 3 te icsem siss.. beninde kilom varr 164 e 64 düsün işteee... amaa göbeim simdidenn böle durcaksa bilmiomm sona ne olcakk.. içeri de cekemiyorumm öle bi problemm varr
bencedee öle cnmm tasınma ihtimali nedeniyle odayı düsünmedim amaaa bi sürü kıyafett aldıydımm yane 5 haftalık bebişeeeee
Slm kızlaaarrr
Şimdi doktordan geldim, nihayet kesemizi gördükkkk
Sevinemedim biliyomusunuz,moralim çok bozuk miyomlarım varmış
nedir bu yaa inanırmısınız resmen orda nutkum tutuldu kaldım,
3 taneymişşşş, şimdilik çok küçükmüş bi zararı yokmuş bebeğe ama bebek büyüdükçe oda büyüğe bilirmiş
Ne olursunuz bana dua edin bebeğime ve bana bişey olmasınnnnn
Belki folic plustandır canım o zaman. Kilon gayet iyimiş bence, kafana takma. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz de veririz, ben hiç sorun etmiyorum, senden de fazla üstelik kilom Hem bişey diyeyim mi kendimi güzelleşmiş hissediyorum, hamile değilken sürekli diyet yapar kendimi mutsuz hissederdim ama şimdi öyle değilim.
Ben de bazı günler içime çekemiyorum karnımı, bazı günler daha iyi. Ama hamilelerin gazı olurmuş zaten, ondan olmasın?
Gaz ağrısı bazen belime filan vuruyor benim
Ay ay kalabalıklaşmış burası yeni gelen annelerimizi tebrik ediyorum. Bende bugün dr a gittim minnacık zorla görülen bi kesemiz vardı cuma günü tekrar gidiyoruz
kacc haftalıkk cnmm... bende ona göre gideyimm carsambadann fazla beklerim belkiii:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?