2012 Şubat Anneleri

oooo burası dolmaya başlamış ve ilk sırayı kapmış hemen:)
hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum kızlar ve sağlıkla alın kucaklarına bebeklerinizi inşallah
ben 2011 şubat annesiyim geçen sene burada okadar çok şey paylaştık ve birbirimizden birsürü şey öğrendik çok güzel dostluklar kurduk hala devan eden:)darısı size olsun şimdi bizim bebişler büyüyo inş sizde bu güzel günlerin tadını çıkarın ve en güzeline kavuşmak için gün sayın hamişlik çok güzel kızlar ii değerlendirin Rabbim yardımcınız olsun

Tebrikler canım, Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Ben de keseyi gördüm, kalp atışı için 17 hazirana çağırdı.

bu aradaa benimm göbeimm top gibi duruo yaa.. siskinlikk varr karnımınn alt kısmındaaa.. catlıcammm sankimmm... gecmedii gittii.. böle olan vr mı kızlarr folic mi yapıo acabaa:44::44::44:

İnşallah bizler de sizin gibi sağlıkla kucaklarımıza alırız, o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim

bu aradaa benimm göbeimm top gibi duruo yaa.. siskinlikk varr karnımınn alt kısmındaaa.. catlıcammm sankimmm... gecmedii gittii.. böle olan vr mı kızlarr folic mi yapıo acabaa:44::44::44:

Arada benim de oluyo...
Zaten fazla kilo da var ama bazen acayip şişkinlik oluyo, gazdan sanırım...
Folic yapmıyordur sanmam...
Ama markasına da bağlı, ben folic plus kullanıyodum, doktorum o mideye dokunur dedi folbiole çevirdi...

Benimde kıyafetlere içim gidiyor, ama herkes 4 aydan önce alma birşey diyorlar :26:Bana kalsa şimdiye odası hazırdı

benimki folicc pluss doktorr siskinlik yaparsa 2 tane iç demiştii ama 2 de içsem siss 3 te icsem siss.. beninde kilom varr 164 e 64 düsün işteee... amaa göbeim simdidenn böle durcaksa bilmiomm sona ne olcakk.. içeri de cekemiyorumm öle bi problemm varr

Belki folic plustandır canım o zaman. Kilon gayet iyimiş bence, kafana takma. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz de veririz, ben hiç sorun etmiyorum, senden de fazla üstelik kilom…Hem bişey diyeyim mi kendimi güzelleşmiş hissediyorum, hamile değilken sürekli diyet yapar kendimi mutsuz hissederdim ama şimdi öyle değilim.
Ben de bazı günler içime çekemiyorum karnımı, bazı günler daha iyi. Ama hamilelerin gazı olurmuş zaten, ondan olmasın?
Gaz ağrısı bazen belime filan vuruyor benim…

bencedee öle cnmm tasınma ihtimali nedeniyle odayı düsünmedim amaaa bi sürü kıyafett aldıydımm yane 5 haftalık bebişeeeee

Ben daha bekarken almıştım desem
2-3 tane body var. Özenip almışım Bir de kayınpederim çorap ticareti yaptığı için onlarca minik çorap var, göndereyim size de kızlar
Ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için, uğursuzluk olmasın diye daha başlamayacağım kıyafete, eşyaya filan...

Merhaba arkadaşım. İçini ferah tut. Allah yardımcın olsun ama bence endişelenme. Kuzenin büyüdüğü halde sezeryan doğum yaptı ve şimdi ne miyomu var ne birşeyi. Bebek de kendide gayet sağlıklı. İnşallah birdahaki gidişinde güzel haberler getirirsin bizlere.

Gurbetcim çok acılar çekmişsin çok üzüldüm. İnşallah bu bebeğini sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın tatlım.

Bu arada bütün arkadaşlara merhaba,yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Bende bugün bir halsizlik var,anlamadım nedenini. Ruhum daralıyor ve halsizim yaa. Nevayı bile zor besledim uyutamadım da yatırdım yatağına debelenirken uyumuş kızım. Neden böyle oldum anlamadım.:26:

:78::78:
kilomm popişte toplandıgı içinn batıyoo gözee... mutluyumm bende göbegimlee gururr duyuyorummm amma cok erkenn cıktı yaa ondann utanıyorummm.. top gibii olduu popoyla birlesincee komikk oldummm:90::90::90::90: bilmiorumm insallahh folictendirr 2 tane içiyorum gercii amaa .. gazım oldumuu anlıyorumm 2 gündürr gazım yokk.. gebelikten öncede gazım olurduu cünküü:78::78::78:.. ayy cokkk sisiiimmmmmm:90::90::90::90::90::90::90:

Ay ay kalabalıklaşmış burası yeni gelen annelerimizi tebrik ediyorum. Bende bugün dr a gittim minnacık zorla görülen bi kesemiz vardı cuma günü tekrar gidiyoruz

Merhaba ..biz yine geldik bize hoşgeldin diyen annelerimize teşekkür ediyoruz..çarşamba doktorumuz biizii bekliyo inş bize güzel haberler verecek bebeğin büyümüş diyecek..bu arada listeye eklendiğim için teşekkürler..yaş 25 ilk bebekkkk maşşşş innşşşşş

Selaam

Çalıştığım için akşsmaları yazabiliyorum sadece ama olsun bayaa hızlı ilerliyo topik.

Yarın sabah DRa gidiyorum.

Umarım herkesin bebişi gösterir kendini bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…