- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bana olmaz dedi dr. bebegim olmazmis Allah ayni ay icersinde bebk nasip etti 4. bebegini cok sukur bizi görsen esim dahil cocuklar dahil oglanlar birsey anlamiyorda kiz bana hizmet ediyor yedirmek istiyor bebkte istiyor dur anne diyor yavrum valla Allahim kimsenden mahrum etmesin bu duyguyuuuu aminnn
amin canim yaa valla seviniyor epeydir istiyordu bayagi bir supriz yapti bebgimiz cumada gorelim icim rahat edicek insAy canım benim kıyamam ben ona, annesine hizmet ediyor, nasıl heyecanlıdır kim bilir
Allah sağlıkla her anımızı paylaşmak nasip etsin.Amin.
ahh canim benim cok cok sagol ins iyi bir sure ten gecerizmerhabalar kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız ben 2011 şubat annesiyim sizin şimdiki heyecanınızı çok iyi anlıyorum ve çok güzel bir duygu şimdi meleğim yanımda uyuyor inş. zamanı gelince sizde meleklerinize hayırlısıyla kavuşursunuz sorunsuz ve güzel bir hamilelik süreci diliyorum
eee super o zamn aklmin kenarina yazayim ben henuz ben keseyi gormedim cuma bakicam nasil olacakkkBuarada kese çapına göre gebelik haftası hesap etmenin bir formülünü buldum internette şöyle diyor:
Gebelik kesesinin çapı günde ortalama 1 milimetre büyür. Gebelik kesesinin çapına 30 rakamı eklenip 7'ye bölünerek yaklaşık gebelik haftası hesaplanabilir. Bu hesaplama 8. gebelik haftasına kadar oldukça doğru sonuçlar verirken daha ileri haftalarda hatalı sonuçlar verme olasılığı artar.
Benim cumartesi günü kese 5 mm idi. Bu durumda cumartesi günü tam 5 hafta, ve bugün 5+2 oluyorum
eee super o zamn aklmin kenarina yazayim ben henuz ben keseyi gormedim cuma bakicam nasil olacakkk
bendemi ole gideyim kiz donuma iserim valla zaten son anda yetiyorum wc yeeeeHadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım cuma günü.
Ben cumartesi günü gördüm karından ultrasonla. Doktor idrara sıkışık gel dedi, ama 3 litre su içtim banamısın demedi sıkışamadım
Yine de göründü kesemiz.
Muayeneden çıkar çıkmaz da sıkıştım, akşama kadar tuvaletin yolunu düz ettim
bendemi ole gideyim kiz donuma iserim valla zaten son anda yetiyorum wc yeeee
ben hazırlıklı gıdeyım de ona gore sorarım alttan mı muayene usttenmı bakarızzzzvalla ben de çok sık gidiyorum wc'ye. Zor yetişiyorum :)))
ama bence öyle git, karından bakarsa idrara sıkışık olmak gerekiyormuş.
Alttan bakarken de git çişini yap da gel mesane boş olsun diyorlar
ben hazırlıklı gıdeyım de ona gore sorarım alttan mı muayene usttenmı bakarızzzz
Slm kızlaaarrr
Şimdi doktordan geldim, nihayet kesemizi gördükkkk
Sevinemedim biliyomusunuz,moralim çok bozuk miyomlarım varmış
nedir bu yaa inanırmısınız resmen orda nutkum tutuldu kaldım,
3 taneymişşşş, şimdilik çok küçükmüş bi zararı yokmuş bebeğe ama bebek büyüdükçe oda büyüğe bilirmiş
Ne olursunuz bana dua edin bebeğime ve bana bişey olmasınnnnn
Slm kızlaaarrr
3 taneymişşşş, şimdilik çok küçükmüş bi zararı yokmuş bebeğe ama bebek büyüdükçe oda büyüğe bilirmiş
Slm kızlaaarrr
Slm kızlaaarrr
Selamlarr..
bende Şubat annesi olucaaam :) ilk çocuğum olucak.. SAT 29 Nisan.geçtiğimiz çarşamba öğrendim keseyide gördüm :) cuma günüde bebeği görücekmişiz bakalım..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah..
Selamlarr..
bende Şubat annesi olucaaam :) ilk çocuğum olucak.. SAT 29 Nisan.geçtiğimiz çarşamba öğrendim keseyide gördüm :) cuma günüde bebeği görücekmişiz bakalım..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?