- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ayy benimde cuma ins ayni duygulari yasamak ne guzel yaaaayyy ne güselll benimm carsambaya kadarrr 5 i bitircekk gözükürr o zamannnn
son adetinin ilk basladigi gun canim ayy yerim seni genc annecikcnmmmm benn 20 ve ilkk cocugummmmmmmmmbat ımm 2 haziran sat ınn ne oldugunu hala anlamadıgım içinn bişii söyleyemicemmm
en son ne zaman adet oldun onun ilk gunu lazim canim 2 haziran yanlis yazmissin bence hazirana yeni girdikcnmmmm benn 20 ve ilkk cocugummmmmmmmmbat ımm 2 haziran sat ınn ne oldugunu hala anlamadıgım içinn bişii söyleyemicemmm
en son ne zaman adet oldun onun ilk gunu lazim canim 2 haziran yanlis yazmissin bence hazirana yeni girdik
ayy benimde cuma ins ayni duygulari yasamak ne guzel yaaabize bu arada eksik varsa tabloda sole yazalim tatlim
anladim canim oda 02.06. bat oluyor( baslangic adet tarihi )beklenennn deyinnce beklenenn 2 hazirandıı yaa gelmeyennn ondannnen sonn 2 mayıss cnmmmm
himmm tamam o zaman canim gorursn ins hem kesemizi hemde pitpitini sen daha da heyecanlisin simdibu cuma mııı ??? benimm önümüzdekii haftaa carsambaaa... cokk varr daha yaaaa... 9 ayy nasıll gecicekk??? gercii hareketlerinii duymayaa baslayınaaa daha eglenceli olucakkkk
hareketlerini hissetmek icin henuz erken ilk bebegi olanlar 4. aydan itibaren hisseder bizler birz dah erkekn hissederiz 2,5-3 ylikkenbu cuma mııı ??? benimm önümüzdekii haftaa carsambaaa... cokk varr daha yaaaa... 9 ayy nasıll gecicekk??? gercii hareketlerinii duymayaa baslayınaaa daha eglenceli olucakkkk
anladim canim oda 02.06. bat oluyor( baslangic adet tarihi )
02.05 de sat oluyor( son adet tarihi )canim
himmm tamam o zaman canim gorursn ins hem kesemizi hemde pitpitini sen daha da heyecanlisin simdi
gerci be degilmiyim babmiz bile baska sevindiii ailemize yeni uye gelecek Allahim korusun saklasin saglikli sihhatli ins gelirler kelebekler
hareketlerini hissetmek icin henuz erken ilk bebegi olanlar 4. aydan itibaren hisseder bizler birz dah erkekn hissederiz 2,5-3 ylikken
ivetttttttkalabalıkkkk ailee kadarr güzell bişii var mıı yaaaaa
sorma bende yanilticam drumu bebek olmaz dedi kelebegim ALlahin izni ile yolda insyazz geldii allahtann vakitt gecicekk kıss olsaaa napardımm acepppp o zamannn hiç gecmezzdiiiibelkii bndee erkenn duyarımmm doktorr acele acelee yapıoo dio yaaa:90::90::90::90: yumurtladıgıı günn hamileyimm diee geldii burayaa dediiii:90::90::90::90::90: amaa hamileymişimm inanmadıı banaaa
2012 subat göbislerinde göbisimi paylastim her ay koyucam ins
ben cogul gebelikten supheleniyom vallaahaaaaa aynıı benimmm göbeimmmmmmmm:90::90::90::90::90::90::90::90:
ben cogul gebelikten supheleniyom valla
canim evet yuksek deger olunca cogul gebelik mumkun, ben henuz ne kan olctum nede birsey cumayi bekliyorum insAllah sadece idrar testi yaptim o kadaraslındaa bendee süphelendiydimmm... cünkümm babamm ikizzzbidee sitedee bi arkadasımmm söledii.. regldenn 3 gün önceee 263.57 cıktı degerimm... regl günüde 544.85 ... o daa regldenn öncee cok yüksekk cogul mu yosaa didii.. onunn reglden öncee 30 falandı cünküüü.. o zamann aklıma girdii.. amaa öle olsaa doktorr sölerdi heraldee didimm.. ne bilimmm:44::44::44: seninn degerin nasıldı
sevgi kelebegi,ecrinnn,buglem80,kelebek1978 sizin yasiniz kac ve kac cocugunuz var canlar tablo icin lazim
AAaaaa hayırlı olsun çok sevindim.Avatarından tanıdım seni yorumlarına sık rastlıyordum, Allah tamamına erdirsin canım.benim yaşım 25 canım ilk hamileliğim
hosgeldin canimGünaydın kıslarrrrNasılsınız??
Ya zaman geçmek bilmiyor, ayın 25 ya da 24ünde doktora gidicez ama daha bugün 7si :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?