2012 Şubat Anneleri

ayy benimde cuma ins ayni duygulari yasamak ne guzel yaaa bize bu arada eksik varsa tabloda sole yazalim tatlim

bu cuma mııı ??? benimm önümüzdekii haftaa carsambaaa... cokk varr daha yaaaa... 9 ayy nasıll gecicekk??? gercii hareketlerinii duymayaa baslayınaaa daha eglenceli olucakkkk

beklenennn deyinnce beklenenn 2 hazirandıı yaa gelmeyennn ondannn en sonn 2 mayıss cnmmmm
anladim canim oda 02.06. bat oluyor( baslangic adet tarihi )
02.05 de sat oluyor( son adet tarihi )canim
bu cuma mııı ??? benimm önümüzdekii haftaa carsambaaa... cokk varr daha yaaaa... 9 ayy nasıll gecicekk??? gercii hareketlerinii duymayaa baslayınaaa daha eglenceli olucakkkk
himmm tamam o zaman canim gorursn ins hem kesemizi hemde pitpitini sen daha da heyecanlisin simdi
gerci be degilmiyim babmiz bile baska sevindiii ailemize yeni uye gelecek Allahim korusun saklasin saglikli sihhatli ins gelirler kelebekler

hareketlerini hissetmek icin henuz erken ilk bebegi olanlar 4. aydan itibaren hisseder bizler birz dah erkekn hissederiz 2,5-3 ylikken

kalabalıkkkk ailee kadarr güzell bişii var mıı yaaaaa

hareketlerini hissetmek icin henuz erken ilk bebegi olanlar 4. aydan itibaren hisseder bizler birz dah erkekn hissederiz 2,5-3 ylikken

yazz geldii allahtann vakitt gecicekk kıss olsaaa napardımm acepppp o zamannn hiç gecmezzdiiii belkii bndee erkenn duyarımmm doktorr acele acelee yapıoo dio yaaa:90::90::90::90: yumurtladıgıı günn hamileyimm diee geldii burayaa dediiii:90::90::90::90::90: amaa hamileymişimm inanmadıı banaaa

kalabalıkkkk ailee kadarr güzell bişii var mıı yaaaaa
ivettttttt

sorma bende yanilticam drumu bebek olmaz dedi kelebegim ALlahin izni ile yolda ins

ben cogul gebelikten supheleniyom valla

aslındaa bendee süphelendiydimmm... cünkümm babamm ikizzz bidee sitedee bi arkadasımmm söledii.. regldenn 3 gün önceee 263.57 cıktı degerimm... regl günüde 544.85 ... o daa regldenn öncee cok yüksekk cogul mu yosaa didii.. onunn reglden öncee 30 falandı cünküüü.. o zamann aklıma girdii.. amaa öle olsaa doktorr sölerdi heraldee didimm.. ne bilimmm:44::44::44: seninn degerin nasıldı

canim evet yuksek deger olunca cogul gebelik mumkun, ben henuz ne kan olctum nede birsey cumayi bekliyorum insAllah sadece idrar testi yaptim o kadar
tek kese icindede iki bebek olabilyor tk yumura ikizi yani hic belli olmazzz

Günaydın kıslarrrr Nasılsınız??
Ya zaman geçmek bilmiyor, ayın 25 ya da 24ünde doktora gidicez ama daha bugün 7si :26:

Günaydın kıslarrrr Nasılsınız??
Ya zaman geçmek bilmiyor, ayın 25 ya da 24ünde doktora gidicez ama daha bugün 7si :26:
hosgeldin canim
acele yok hamisligin tadini cikar canim bugunlerde gecer yeterki bole olsunbende cumaya gidicem daha keseyi bile gormdim ben napiyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…