• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Kızlar,
Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler,
İnanın bana insan bu durumlarda çok daha duygusal oluyor, DR.dan geldiğimdden beri ağlıyorum çok üzüldüm,
Heyecanla gitmiştim DR. a keseyi görücez diye, miniğimin sevincini tam yaşayamadan, miyom dedi şok oldum.

Haftaya kalp atışlarını duyarız dedi tekrar çağırdı.
3 tane varmış, 1 tanesi 3 cm miş, diğerleri zararsızmış,zamanla büyürse bana şiddetli kramplar yapabilirmiş,Bebekten daha hızlı büyürse onu sıkıştırabilirmiş, ben bunları anladım kızlar...
Bebeğime ve bana bişey olmasın bizim için dua edin,
Allah herkesin bebeğini kendisine bağışlasın.

Selamlarr..
bende Şubat annesi olucaaam :) ilk çocuğum olucak.. SAT 29 Nisan.geçtiğimiz çarşamba öğrendim keseyide gördüm :) cuma günüde bebeği görücekmişiz bakalım..Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah..
canim benim hayirli olsun amin amin
selamm kızlarrrrr.. bugünn bebişş kıyafetlerinee baktım durdum amaaa unisex yoktuu ya kızz ya erkekkti.. bendee alamadımm tabee.. zaten cokk almakk istiyorummm amaaa acabaa erken mii ? derlerr yua dogmamıss cocuga don biçme diee.. amaa duramamm kii 6_7 ayy :52::52::52::52:
eee hep bakiyoruzda 4 aydan önce almamak lazimmm

rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inşallahh
aminnn
bu aradaa benimm göbeimm top gibi duruo yaa.. siskinlikk varr karnımınn alt kısmındaaa.. catlıcammm sankimmm... gecmedii gittii.. böle olan vr mı kızlarr folic mi yapıo acabaa:44::44::44:
bende de göbek var fakat siskinlik bunu biliyommm:52:

yaşım 24, tahmini doğum 3 şubat, ilk doğumum olucak,haftasını bende anlamadım valla doktorun sölediğine bakarsam 6. haftadayım internetten hesaplatırsam 5 hafta 3 günlük diyo kafam karıştı:17:
hosgeldin tekrar canim benim ne guzel haberle geliyorsunuz masallahhhh:nazar:

Merhaba arkadaşım. İçini ferah tut. Allah yardımcın olsun ama bence endişelenme. Kuzenin büyüdüğü halde sezeryan doğum yaptı ve şimdi ne miyomu var ne birşeyi. Bebek de kendide gayet sağlıklı. İnşallah birdahaki gidişinde güzel haberler getirirsin bizlere.

Gurbetcim çok acılar çekmişsin çok üzüldüm. İnşallah bu bebeğini sağlıkla sorunsuz kucağına alırsın tatlım.

Bu arada bütün arkadaşlara merhaba,yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Bende bugün bir halsizlik var,anlamadım nedenini. Ruhum daralıyor ve halsizim yaa. Nevayı bile zor besledim uyutamadım da yatırdım yatağına debelenirken uyumuş kızım. Neden böyle oldum anlamadım.:26:
amin insAllah canim yaaa

ben eklenmemişim listeye :(
canim eve yeni girdim cepten zor oluyor senide ekledim hayirli ve guzel tablomuzaaa
Kızlar,
İnanın bana insan bu durumlarda çok daha duygusal oluyor, DR.dan geldiğimdden beri ağlıyorum çok üzüldüm,
Heyecanla gitmiştim DR. a keseyi görücez diye, miniğimin sevincini tam yaşayamadan, miyom dedi şok oldum.

3 tane varmış, 1 tanesi 3 cm miş, diğerleri zararsızmış,zamanla büyürse bana şiddetli kramplar yapabilirmiş,Bebekten daha hızlı büyürse onu sıkıştırabilirmiş, ben bunları anladım kızlar...
canim sakin uzulme gun dogmadan neler dogar biliyormusun sen dr. bebgimin olmaycagini soledi ayni ay hamile kaldim cok sukur Allah bilir herseyin en guzelini ve hayirlisini canim uzulme bebeginide uzmeee

Selaam

Çalıştığım için akşsmaları yazabiliyorum sadece ama olsun bayaa hızlı ilerliyo topik.

Yarın sabah DRa gidiyorum.

Umarım herkesin bebişi gösterir kendini bu hafta
desenize bu hafat bebk gorme haftasi hemde cuma ne guzel hayirli bir gun masallahhh:nazar:

Selaam

Çalıştığım için akşsmaları yazabiliyorum sadece ama olsun bayaa hızlı ilerliyo topik.

Yarın sabah DRa gidiyorum.

Umarım herkesin bebişi gösterir kendini bu hafta

kizlar tickerleri ekleyin ve avatarlari degistirin hamilelik belirtisi olan avatarilardan bir zahmettt
ayyy topigimiz hamis doluyor masalalhhh:nazar:
bide tablomuzu kontrol edin eksikleri soleyin bana yazayim guzel annelerrr

Kızlar,

canım niye üzüyosun iyi bir dr araştır ona git bende polikistik overimle hamile kaldım kaç tane var Allah bilir sen kendini üzersen bebişin gelişmez ayrıca ben çok duydum öyle bebişini dünyaya getirenler hatta o kadar yaygınki bebeğin eşi diyolar olsun sürekli kontrole gidersin ve ayrıca başka bi dr araştır nerde yaşıyosun belki burdan kızlar ve bende yardımcı olabiliriz aynı şehirlerdeysek lütfen üzme kendini

Merhaba arkadaslar bende hamıleyım.sat 30 nısan.ama ben pek alısamadım 15 aylık bır oglum var ve ben onu emzırıyorum .2yasına kadar emzırmeyı dusunuırken suprız yaptı bıze.benım 2 oglum var .
Allah saglıkcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.hayırlı evlat olsunlar.adımda serap arkadaslar

Merhaba arkadaslar bende hamıleyım.sat 30 nısan.ama ben pek alısamadım 15 aylık bır oglum var ve ben onu emzırıyorum .2yasına kadar emzırmeyı dusunuırken suprız yaptı bıze.benım 2 oglum var .
Allah saglıkcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.hayırlı evlat olsunlar.adımda serap arkadaslar

Hoşgeldin :) Allah bağışlasın bu üçüncü olucak yani süpermiş.. aminn..

hosgeldin sefa geldn canim bir tecrubeli anne daha geldi eminim beni kimse gecemez:60:cocuk konusundaaaa :nazar:

sevgi kelebegi,ecrinnn,buglem80,kelebek1978 sizin yasiniz kac ve kac cocugunuz var canlar tablo icin lazim

dillerim ve dirim cim nasilsiniz nasil gidiyorrr

ya ben uyumak istiyorum fakat uyuyamiyorum yaa nasil olacak belim agriyor aksamlari midem bulaniyorr yemek istemiyorum ama karnim zil caliyorrr ben nasil unutmusum ya diger cocuklarda da ben boleydimmm:50:

merhabalar arkadaşlar. bende ikinci kez bebek bekleyenlerdenim çok şükür. gerçi oğlum daha 18 aylık ve ben hala onu emziriyorum :) perşembe günü doktora gidicem ve sonrasında da onu o çok sevdiği sütten ayırıcam sanırım :(
benim sat 30 Nisan muhtemel doğum tarihi 4 şubat olarak görünüyor. gerçi oğlum 36. hafta da sezeryanla doğduğu için tahminen ocakta doğacak ama ben kendimi şubat annelerin içinde görmek istediğim için burdayım :)

ayrıca miyomu olan arkadaşlar kendinizi hiç üzmeyin, herşeyin iyi olacağına inanın. bunu neden mi söylüyorum: çünkü hamileliğimde oğlum daha 2,5 cm iken çapı 5cm olan bir miyomumu gördüler. hamilelik ilerledikçe miyom geride kaldığı için büyüklüğü hakkında daha sonra bir bilgimiz olmadı. doğumda bebekle beraber onu da alacaktılar ama doktor miyomu görmediğini söyledi. tahminen küçülüp kayboldu. çok kolay bir hamilelik geçirdiğimi iddia edemem ama herşeyi de miyoma bağlayamam. bunları paylaşmak istedim.. gönlünüzü ferah tutun.

Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin..

merhabalar arkadaşlar. bende ikinci kez bebek bekleyenlerdenim çok şükür. gerçi oğlum daha 18 aylık ve ben hala onu emziriyorum :) perşembe günü doktora gidicem ve sonrasında da onu o çok sevdiği sütten ayırıcam sanırım :(
benim sat 30 Nisan muhtemel doğum tarihi 4 şubat olarak görünüyor. gerçi oğlum 36. hafta da sezeryanla doğduğu için tahminen ocakta doğacak ama ben kendimi şubat annelerin içinde görmek istediğim için burdayım :)

ayrıca miyomu olan arkadaşlar kendinizi hiç üzmeyin, herşeyin iyi olacağına inanın. bunu neden mi söylüyorum: çünkü hamileliğimde oğlum daha 2,5 cm iken çapı 5cm olan bir miyomumu gördüler. hamilelik ilerledikçe miyom geride kaldığı için büyüklüğü hakkında daha sonra bir bilgimiz olmadı. doğumda bebekle beraber onu da alacaktılar ama doktor miyomu görmediğini söyledi. tahminen küçülüp kayboldu. çok kolay bir hamilelik geçirdiğimi iddia edemem ama herşeyi de miyoma bağlayamam. bunları paylaşmak istedim.. gönlünüzü ferah tutun.

Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin..
canim öncelikle hosgeldin sefa geldinnn bitanem Allah tammina erdirsin bebginin nasibi bu kadarmis yapacak birsey yok yasin kac tablo icin lazim eksiklri bakrsin ona gore koyariz benim 31 ocak olarak gpzuktu sezeryan olursam benim de ocak 25 gozukuyor bende bu topikte olmak istedigimden buradayim

ne kadar güzel 2012 annelerinin ikinci üçüncü hatta dördüncü bebekleri.ne kadar şanslısınızki burda birbirinize denk geldiniz.ve birbirinizi bu konudada çok iyi anlarsınız.maşallah size ve bebeklerinize

ne kadar güzel 2012 annelerinin ikinci üçüncü hatta dördüncü bebekleri.ne kadar şanslısınızki burda birbirinize denk geldiniz.ve birbirinizi bu konudada çok iyi anlarsınız.maşallah size ve bebeklerinize
sagol canim icimizde cok sukur tecrubeli annlerde var anneligi yeni tadacak olanlarda var :nazar::nazar::nazar:

Back