- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Tedirgin olmana gerek yok canım.Ben de kan testi sonucumu öğrendiğimde 344dü.Ultrasondan bakalım istedik ama doktor beta Hcg 1000in üstünde olmadan ultrasonda gözükmez dedi.Yine de gel bakalım aklın kalmasın dedi baktık, göremedik.Daha sonra aradan 5 gün geçti gittik ve gördükEminim sen de göreceksn onun için rahat ol
Samsun'da da hava çok güzel, gezmemizi yaptık geldikÇok geçmiş olsun canım
valla bizde iyiz bebk mevlutune gittik asude bebegin mevlutu oldu pekde sirin masallah yaaa Allah bizlere gormeyi nasip etsinnnMerhaba arkadaşlar,nasılsınız? Hava çok güzel aslında tam piknik havası var bence. Neva diş çıkartıyor ve çok huysuz. Bu sefer dişleri boğazına vurdu,ilaç kullanıyoruz. Bu hafta sonu evde tıkılıyız bu yüzden. Herkese güzel günler diliyorum.Hoşçakalın.
cumayi iple cekiyorum insAllah sorunsuz keseyi goruruz
ayy canim yaa iyi havucta iyi gelir gecmis olsun tekrarTeşekkürler gurbetgüzeli. Buzlu veremiyorum çünkü boğazları enfeksiyon olmuş kızımın. Diş yüzünden dedi doktorumuz da. Havuç falan veriyorum sert olsun diye.İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimiz. Senin çocukların kaç yaşlarında?
7.haftada kalb atisini gormus bizim kiz erken buyumeye basladi yani bakalim biz ne yapicazzzGörürsünüz canım endişelenme. Sen içini ferah tut. Bende kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. Dokturm 2 hafta sonra çağırdı ama 7. haftada duyabilir miyiz acaba kalp atışlarını? Kızımda 8. haftada mı görmüştük tam hatırlamıyorum. O zamanlar benim için rüya gibiydi..:89:
canim ilkim normal oldu ikinci sezeryan oldu ucuncu normal oldu ondan sonra dr hatasi yuzunde 3 sefer kurtaj oldun plesentanin parcasi icimde kaldi cok cektirdiler banaMaşallah canım senin çocukların da büyümüş. Rahat rahat yaparsın inşallah herşeyi gönlünce. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Normal doğum mu hepsi?
Eğer bende meleğimi kaybetmiş olmasaydım 2012 şubat annelerinden biri olacaktım
28mayıs günü ne yazıkki bebeğimi kaybettim
keşke benim meleğimde içimde tutunuyor olsaydı da bende buraya farklı şeyler yazıyor olsaydım
acelyacim nasilsin diger topiklein hizina yetisilmiyor valla bizimki yerinde sayiyor ne olacak bu halimizzz:)
dolu dolu konusalim heyecanlarimizi paylasalim istiyorum ins birbrimizden bilgiler edinelim istiyorum ins olacakkkİyiyim canım sen nasılsın? Evet diğer topicler baya ilerlemiş ama dur bakalım, daha anca yapılır testler eminim dolar burası da...Bereketli bir ay olmuştur inşallah
dirimcim ne zaman dr.a gideceksin canim
dirimcim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor valla topige bekcilik ediyorumgelen gider olurda bos donmesin diye
canim benim tecrubeli bir anne olarak sana garanti verebilirim alltan muayene ol kesinlikle hic bir zarari yok cunku kesenin daha rahat gorulmesini sagliyor bide bir sey diycem esimizle ilsikiye giriyoruz demi onun zarari olmuyor korkma ultrasalin da zarari olmazzzSalı günü sabah 8:30 randevum.Aksam yazarım insallah iyi haberi.Ultrasonla görünmezse alttan muayene istemeyi düşünüyorum sizce bir sıkıntı olur mu bebek için.Henüz ne annemlerin ne de kayınvalidemlerin haberi var.Miniğin kalp atışlarını görmeden umut vermek istemedik ama onları her gördüğümüzde söylememek için kendimizi zor tutuyoruz.İki tarafın da ilk torunu olacak hayırlısıyla meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?