slmmm kızlar..
valla diyeceksiniz belki ama bu günişığımda gelmiyoer gelmiyor bi yazıp çıkıyor,sonra yine kayboluyor..ne cevap ne bişey veriyor diye...haklısınız ama inanın 2 çocukla başka hiç bişeye doğru dürüst yetişemiyorum..ara ara girdim okudum ama yazamadım.hoş kimsede girmiyor zaten eskisi gibi..
hugocum geçmiş olsun aklımda kalan arkadaşalar ,hatırlayamadıklarım kusura bakmasın.
memoş hasta olmuş..çok geçmiş olsun.....ve diğer arkadaşların toontiniklerinede öperim,hasta OLANLARA acil şifalar..
bizde ailecek bi atlattık bu meşhur grip salgınından..ama bebişimde yani kızımda orta kulak iltihabı kalıcı kaldı sanırım.3 hafta olacak geçmedi bi türlü..((( dü umutun doğum günüydü.ama geçenseneki gibi büyük bi süslü püslü bi doğum günü olmadı.hiç kimsewyi çağırmadım,herkes uzakta bizim,bide hastalıklar,kış,2 çocuk derken anne babası ve kardeşiyle birlikte bi pasta kestik sadece.)) sağlıklı olsunlarda herşeye bedel onların sağlığı.
kızım sude!!!! adını soran arkadaş vardı ben yazdım sanıyordum demekki yazmamışım.kızım sude miray.) 4ay 9 günlük oldu.ama daha dönme falan yok..umuttan köşe bucak kaçırıyoruz üzerine atlamasın diye..umutun hangi ay neler yaptığını biz not almışız da geçen baktık umut o dönemde dönmeye başalmış.kızım biraz daha tembel sanırım.vede umutun 4 aylığı yaz ayına gelmilşti yere ince bişey atıp tüm gün yerde yuvarlanıyorduirahatsız eden üzerinden geçmek isteyen biride yoktu,daha rahattı.kızım koltuk üzerinde ,oyun halısı ikili koltukta nekadar rahat edebilirki.onun yanına orta sehpayı çektik düşmesin diye umut sürekli üzerinde vs...biraz daha geç dönücek sanırım..çok şükür gaz sorunumz bitti diyebilirim..arada çok nadir tutuyor ama bunada şükür..
bizede ev durumları aynı mutfak ve salon halımın üzerinde polar örtü var..kirlenmesin diye,hemde polar olduğu için kaymıyor ama umuta estikçe onu bi tutup sürüklüyor örtüyü.) pazardan düz renk aldım ,salon halıma koltuklarıma uygun renk sütlü kahve..güzel durdu.yine aynı şekilde kolltuk üstlerinde örtü..koltuk üstlerinde örtü ben çocuk olmadan öncede ara ara kullanırdım özellikle kışın kirlenmesin diye..çocuk olunca örtüler hiç çıkmıyor artık.sık sık yıkıyorum ohh mis gibi koltuklarım temiz kalıoyor..
bi< aşı ve doktor kontrolleri dışında pek çıkmıyoruz daha doğğrusu hiç çıkmıyuoruz diyebilirim..geçende umutun 2 yaş aşısını yaptırdık bi çkıp geldik.birde sudenin doktor kontrolü için gittik gitmişken avm ye girdik,umutun doğum günü biraz gezsin diye..ama tam bi macere..bebek arabsaını almamıştık.ben sudeyi taşımak için SİLİNG ALDIM.umutta almamıştım.ama rahatmış yaaa.biraz aılşması ayrları falan zor oldu ama iki çocukla işime yarayacak galiba..baharda sudeyi beebek arabasına koyup umutu yanıma alıp parka çıksam umut kaçar bebek arabasıyla yapamaam,ama kızı önüme asarım,umutuda durduğu kadar arabaya koyarım dışarı çıkarım.yada markete falan giderken iyi olur diye düşündüm..kangurulara biraz sakıncalı diyorlar ya silingi deneyelim dedik:))
umut iştahsız biraz daha doğrusu seçiçi hemde çookk..kızım emmeye devam.daha hiç mama almadı.ben 3 kilo fazlam var.ama regl olmadım şişlikten ölüyorum..saçım başım çok dökülüyor..ve çpoook yorgunum,kendim bakıyorum ikisinede..yetişmeye çalışıyorum..sabah kızı emzirdikten sonra ystmıyorum yemeklerim koyuyorum aradan çıksınlar sonra sıkışmıyayım diye..öyle böyle günler geçiyor..ama hiç bişey tam olmuoyr..süpürgeyi ortaya çıkarıp saatlerece süpüremediğim biliyorum..
kızlar sizleri öpüyorum...yine gelirim inşallah...ama zamanını bilmiyorum...))))