merhaba günışığımm
ben bazen çok bunalıyorum aklıma siz iki çocuklular geliyor Allah yardımcıları olsun diyorum:)
evet hugocuk bile görünmüyor
benim kız 4-5 aydır çok güzel konuşuyor..bazen ciddi ciddi sohbet bile ediyoruz ana kız:)
şarkılar söylüyor, 10 a kadar sayıyor..ama galiba kızlar daha çabuk konuşuyor..dediğin gibi seniz kız umuttan önce konuşursa şaşırmam:)
oyun grupları çok faydalı gerçekten..senin 2 çocuk var Umut 1-2 saat giderse rahatlarsın bence
benim kız hala emiyor, bu emme ve tuvalet olayını çözmek istiyorum
emmeyi epey azattık, konuşuyorum devamlı onu hazırlıyorum..öyle korkutarak bıraktırmak istemiyorum..bir de bu aralar son azılar çıkıyor
alttakiler çıktı, üsttekiler çıktı çıkacak onlar çıksın sonra emmeyi bıraktırayım diyorum
tuvalet eğitimi için bir ara kendi kendine bırakmak istedi..çok da iyi gidiyorduk 1,5 yaş civarındaydı o sıra rahatsızlandı bizim eğitim sekteye uğradı..şimdilerde çok üstüne gitmiyorum..tuvalet adaptörü kullanıyorum..canı isterse oturup çişini yapıyor..havalar biraz ısınınca bu konuya daha çok eğileceğim..kakasını yaparken benim cadı da saklanıyor ben yanına gidecek olursam bana gitttttttttt diyor:) işi bitince geliyor..eskiden kakasından çişinden rahatsız olup hemen açtırırdı ancak son bir kaç gündür altını açtırmak istemiyor..açınca da bağlattırmak istemiyor:) bakalım yaza inşallah hallederiz.
gündüz uyku konusunda aynı olmamıza hem şaşırdım hem de yalnız olmadığıma sevindim:) benim ki de gündüz uyumayınca 7-8 gibi sızıp kalıyor:)
bahar temizliği yapma cesaretini nerden buldum yaw ilahi günışığımm:)