- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.981
Selamlar kızlar, uzun süre sonra geldim ben de. Bebekler büyüdü, çocuk oldular artık, ikinci bebek haberleri de çoğalmış, 2.yi bekleyenlere hayırlı olsun, kucağına alanlara sağlıkla büyütsünler diyorum. Bizim ufaklık da bikaç gündür benim de kardeşim olsa demeye başladı, ama aklına sokan babası!!! Ona kalsa yapardık peşpeşe büyür giderlerdi ama kalsın birgün yalnız başına çocukla da görürdüm ben onun bu fikrinin nasıl değiştiğini :) Bir de eğer ikinci bebek olursa sevemezmişim gibi geliyor, evlat ayrımı omaz derler ama ilk çocuğun yeri kesinlikle farklıdır, yaptığı herşey o kadar mucizevi geliyor ki, karnındaydı, sana muhtaçtı, yürüdü konuştu derken şimdi benim söylediklerime cevap verip laf yetiştiriyor sıpacık :))
Bu aralar kreş arayışındayım, eylül itibariyle belki de yazın okula başlasın istiyorum, kendi de çantasını toplayıp toplayıp okula gidiyorum diye hazırlanıyor, ama o kadar zormuş ki okul seçmek, bunun daha ilkokulu, lisesi filan var, nasıl yapacağız bunları bilmem. Kreşe başlatan var mı aranızda, seçerken nelere dikkat etmek gerekli? Yemeği filan iyi mi bak diyorlar, ben yemeği geçtim, ne olaylar duyuyoruz çocuğumu dövmesinler, zarar vermesinler yeter demeye başladım ama ondan nasıl emin oalcağız ki? Kameralı okullar var ama öyle psikopatça davranmak da istemiyorum, bilemiyorum işte, kafam bulandı iyice. En iyi okul evin yakınıdnaki okuldur deyip vereceğim en son mahllenin okuluna herhalde :)
Bu aralar kreş arayışındayım, eylül itibariyle belki de yazın okula başlasın istiyorum, kendi de çantasını toplayıp toplayıp okula gidiyorum diye hazırlanıyor, ama o kadar zormuş ki okul seçmek, bunun daha ilkokulu, lisesi filan var, nasıl yapacağız bunları bilmem. Kreşe başlatan var mı aranızda, seçerken nelere dikkat etmek gerekli? Yemeği filan iyi mi bak diyorlar, ben yemeği geçtim, ne olaylar duyuyoruz çocuğumu dövmesinler, zarar vermesinler yeter demeye başladım ama ondan nasıl emin oalcağız ki? Kameralı okullar var ama öyle psikopatça davranmak da istemiyorum, bilemiyorum işte, kafam bulandı iyice. En iyi okul evin yakınıdnaki okuldur deyip vereceğim en son mahllenin okuluna herhalde :)