- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.621
canım ne olacak hamile kalsam doğum yapsam karın yine sarkacak
adam arıza işte takık bidahamı ameliyat olacağım o zaman iki çocuk olacak herşey daha zor o zaman
herşeyden önce ben gergin üzgün olacağım memo biyandan bebek biyandan şimdi bile gece spor yapabiliyorum zaten zor oluyo bir çocuk daha olsa belki uykuya zor vakit kalır spor filan hak getire
artı dediğim gibi eşime iş demede ne dersen de
şunu yap desen suratı asılır burnundan getirir psikolojik baskı çok yapar insana
ikinci çocuk olursa al çocukların ikisinide git daha iyi en azından moralini bozan biri olmaz zaten yıpranıyosun birde üzerine tuz biber olunca insan hayattan yaşamaktan vazgeçiyo
ben zaten bir kere kötü hale geldim dibe vurdum o zaman eşimin gerçek yüzünü gördüm tekrar görmeye gerek yok
iyi gün dostu sen iyiysen güçlüysen diksen kusursuzsan güzelsen iyi ama dipteysen bakımsızsan bozulmuşsan kötü
aynı şeyleri tekrardan yaşayacak gücüm yok
ben hiç ailevi sorun nedir bilmedim annemle babam hep iyiydi hep gülerdik aile çok önemli bak hala çabalıyorum o öyle işte spor yapmasan kilo alsan bozulsan herşeyi bianda siler bambaşka biri olur tek kelime konuşmaz tersler surat yapar
böyle ailede büyümesin üzülmesin istiyorum hala çabalıyorum inşallah düzelecek ameliyattan sonra
hügocuk inşallah ameliyatın çoook başarılı geçer, karnın gidince geriye pek birşey kalmaz zaten. eşin etrafında dört döner inşallah. ama zor bir eşin var bence, eşim değil benim yüzüme söylemek beni beğenmediğini hissettirse bile çok pis darılırım ama dediğin gibi bende seninle aynı fikirdeyim çocuğum babasız büyüsün istemem. ama beni eşimde çoooook tembeldir, elini hiçbir işe sürmez, geçenlerde herkesin içinde ben sinem doğum yaptı yapalı değil ev işi yapmak bir bardağa elimi sürmedim dedi sanki çok büyük bir meziyetmiş gibi. evde elinde kumanda sürekli uzanır şekilde tv izler, yerinden kalkmaz, birşey istersen burnundan getirir o bakışları yeter zaten