- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.401
canım benim bende duygulandım maşallah oğluna.kendini düşün en azından memeden keserken zorlanmicaksın.
biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen.size tayin varm ı?biz tayinciyiz.Türkiye ye geliyoruz.daha açıklamadım ama :):)
iyi ki de açıklamamışm iki yer var birinden birinde kalacağız.netleşsin inşallah açıklarım ancak oraya yerleştiğimde.kaydırma olur diye korkuyordum şimdilik öyle bir durum görünmüyor eşimle gideceğim gibi görünüyor.
çok memnunum çok mutluyum.yeni memleketler görmek yeni insanlar tanımak beni mutlu ediyor evi toplamak ve taşımakta işin eğlenceli kısmıeşimle de gurur duyuyorum inşallah o rahat olsun sağlıklı olsun ben iyi olurum.
sizin tayin oldu mu ?kalıyor musunuz?havalar güzel mi orada bir ay sonra geleceğim bende .
geçmiş olsun benim de doğumdan sonra bi sürü hastalığım peşpeşe çıktı.hala kendimi toparlamay çalışıyorum.psikolojik olarak iyiyim çok şükür ama bedenen çokta iyi sayılmam.
geçenlerde konuştuk doğum sonrası rahatsızlıkları....sözde doğum 10 yıl gençleştirir derler benim ömrümden 20 yıl gitti gibi.sağlıklı olamayınca da kendimi yaşlı hissediyorum.
senin ne tür rahatsızlıkların çıktı ?
teşekkür ederim :) biraz uykusuz kaldım kaç gündür bebekler de gece pek uyutmadı ancak onlar uyuyunca toparlayabildim.sağolsun eşim de yardım etti.hem ütü hem çamaşır topla dür kaldır bi de ev topla baya bi yoruldum belim ,bacağım,boynum, kolum felaket ağrıyor kaç gündür.
bugün bebekleri uyutunca bende gittim uyudum iyi geldi :)
aay yok arkadaşım ben ancak buranın kışın yumuşak havasını bide denizi özlerim bulunduğum yer kötü ulaşım yok heryere araba ile gidiyoruz merkez de değiliz ama buralar en kötüsünün iyisi deniyor.hamdolsun gene de buraları da gezip görmüş oldum.tarihi yerleri mevcut
beni en çok etkileyen yelerden bazıları mavi köşk ve hikayesi ,barnabas ,selimiye cami ve paşa konakları ve karaoğlanoğulları açık müzesi eşimde bende o şehitlerimizi gördüğümüzde gözyaşlarımızı tutamadık.şehit olduğu yere gömülmüş.
daha çok yer gezdik ama etkilendiklerimden bazıları.
evet bu sene geelnler iyi.bakalım gideceğim yer nasıl olack.iki yerden birine gideceğiz.daha sonradan öğrendik ama benim hayalimdeki ilk yerdi bakalım hangisi olucak.
kesinlikle haberdar ederim muhtemelen iki ay falan uzakta olurum sizden.çok methediyorlar oraları.hata dün akşam azcık internetten baktık bir izmir li oraların memnuniyet inden bahsetmiş :):) tabi komşularım nasıl olcak onu da merak ediyorum.yerine gideceğimiz de şans burayaa geliyormuş :):):):)
daha açıklamadım inşallah oraya gittiğimde yazacağım bi kesinleşsin hayırlısıyla.umarım güzel yerlerdir de sizlere de ballandıra ballandıra anlatırım :):):) denileen göre çok güzelmiş hayırlısı hakkımızda :):):)
beni özleyin ama :):)![]()
Cnm biZim geçen yıl çıktı daha 4 yılımız var.burdayız yani. Cnm bu tayin eşinden dolayı dimi yalnış anlamadım.hakkınızda hayırlısı olsun. Benim hamileliğimde reflü olmuştu doktora girtim 6 ay önce yükaek oranda bakteri reflü gastrit ne ararsan çıktı. Emziriyorum diye doktor erteledi tedaviyi fakat artık bağarsaklarımdada aorun çıktı ülser olmaya çok yaklaştım. Miğdemdeki bakteride 3 kişiden birinde kanser yapr dedi doktor. Bende artık tedaviye başlayayım dedim o yüzden ogluşumu bugün memeden bıraktım