slm kızlar..
nasılsınız..
1 haftadır giremedim sanırıım.hafta sonu kızkardeşimi evlendirdik,ailemin yaındaydım,3-2=1 ..1 kişi bekar kaldı kız kardeşlerimden.
kız vermek nekadar zormuş.evden çıkma anı,babamın kurdeleyi bağlayışı falan,babamın odasına kardeşimin odasında ağlamasınıı gördükten sonra zaten yüzüne bakamadım hiç babamın.çok kötü oldum.anneciğimin ağlaması vs....offf zordu ya...allahtan o annemlere benden daha yakına evlendi .düğüne enzon biz gittik bi abla olarak.kına günü ordaydım.öncesinde gidecektim ama umut kucağımda,bide karnımdaki cesaret edemedim.eşimde anca cumadan izin kullanabildi.neyseki erkenden yetiştik.
çok güzel oldu.allah mesut etsin..
gelelim bize.dün umutu doktora götürdüm.hani yürümesi hala bacaklar ayrık diyordum ya.doktora gösterdik.aç karnına gelin kalsiyum,d vitamini ne bakalım falan demişti öncesinde.dün aç karnına sabahtan götürdük.
önce elinin üzerinden kan almaya çalıştı laborant,elleri toplu diye damar bulamadı,delik deşit etti yavrumun elini.sonra hemşire geldi koldan deniyim dedi.nihayet buldu damarı.ama umut korktu bikere ,bağrış çağırış ,göz yaşıda akmıyor çığlık çığlığa bağırdı.ben dayaanamadım dışarıda bekledi.3 kişi anca tutmuşlar.
neyseki sonuçlarda kötü bişey çıkmadı.herşey normal.hafif bi dedmir eksikliği vardı 2 ay önce geçmiş oda.bi bitamin yazdı sadece.bacaklarıda kendisi zamanala yürüdükçe daha düzgünleşir dedi.
2 aydır hiç kilo almamış.en son marrta götürmüştük.12.5 hala.boyu 84.
eşimle umutu bi kaçırdık dün ,git asansöre bas düğmeye,asansör geldi,kapısı açıldı .görmesek binicek gidicek.aklımız çıktı.yaaa dedim eşime bak nasıl oluyormuş baş etmek.hemde tek başıma.haklıymışsın diyor.daha öncesinde hep derdi bana,bi çocuğa sahip çıkamıyorsun ,niye düşüyor,niye biyerine bişey oluyor diye.şimdi hak verdi.hastanedeki heryeri dağıttı durdu.su sebilindeki bardaklara kadar,bardak bırakmadı ..
bizden habrler böyle kızlar..vitamin verdi umuta..iştahsızlığı çok bu aralar dedim. 2 ay kullanıcaz.