- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #81.301
evet canım hatırladım reflü değildi seninki
benim reflü geblikten önce çoktu dünya ilaç verdiler bir çanta dolusu
hiçbirini içmedim
kefirle düzelttim sonra doğumdan sonra narkozdan ötürü sabah bulantım çok oluyordu kefirle geçti
sonra sirkeli su içe içe yine bulantılarım olmaya başladı kefire başladım iyiyim şimdi
kefir iyi geliyorsa devam et canım tedavinide olursun inşallah ameliyata gerek kalmadan geçer
valla benim bel fıtığım ne olacak bilmiyorum bikaç alternatif şey duydum nettede var geçiriyo diyen çok ama 1 ay yatmak lazım nerde yatacaz denemeye kalkmak bile zor çocukla
haftayada estetik cerraha gideceğiz ön görüşme fiyat alma filan bakalım ne diyecek
bu önümüzdeki bahara karın gerdirtme göğüs küçültme beraber olabilirirm veya sadece karın gerdirtme ama karın gerdirtme kesin
ama bildiğim kadarıyla karın gerdirme düşünüyorsan bir daha çocuk düşünmemen lazım.öyle hatırlıyorum.ayrıca kilon ne kadar ?çok mu vahim durumdasın.iki yıl bekle toparlanır vücut.hemen karar verme.
bende çok zayıfım fakat bu kist patlamasından sonra göbeğim çıktı biraz.tabi birşey de yapamıyorum bel ve boyun fıtığından.öyle kalacak gibi görünüyor belki yüzme iyi gelebilir.
hugocuk bugün öyle kötü oldum ki mutfakta birşeyler hazırlıyordum deli gibi bir kalp çarpıntısı ani nefesim kesildi hemen içeri geldim ayaklarımı yukarı kaldırdım eşimi aradım bilgilendirmek için.kalp krizi geçiriyorum sandım kızım yanıma geldi öpüyor ceee yapıyor benim halim yok.
biraz toparlandım ama başladım ağlamaya.dua ettim Allah a yavrularıma bağışlaması için.hep terslikler eşimin nöbetine gelir.birde evde ölmem hastaneye yetişirken ölürüm hastaneler uzakta

kalktım kefir içtim ekmek yedim allah bi geğiriyorum ufak ufak anlatamam.sanırım midem kalbimi sıkıştırdı.midemden kaynaklıydı yoksa kalp krizi hemen geçmez sallar herhalde.şimdi hamdolsun iyiyim ama korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
hugocuk ve diğer arkadaşlar sizde de doğumdan sonra hastalıklar oldu mu?benim üst üste oldu kime hangi doktor a gitsem hep stresten dedi.tamam stresten olabilir ama gerksiz ağrır mı bir yer yaaa

hiçbirşeyden değil de bu hastalıklardan psikolojim bozulacak.zaten doğumum ve lohusalık dönemim b. gibi geçti.
bi türlü toparlayamıyorum su vücudu.