- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Acile gidememki. Emergency visit yani her acile gittiğinde yaklaşık 750 USD. Üstelik ppo denilen özel sigortam var aylik 1000 usd oduyoruz sigortaya ama pek çok şeyi ödemiyor. Ben Miami yakınlarında yasıyorum. Doktorum iyi ama ultrasona doktor bakmıyor. Ultrason tech diye biri bakıyor. Bizim doktorun ultrason aleti iyi ama teknisyende is yok. Doktoru sevdiğim icinde bisey diyemiyorum. Bı tek tahlillere para ödemiyorum Allah'tan çünkü çok pahaliymis. Burda 2 kez epidural normal dogum yaptım. Sigortamız olduğu halde her seferinde cebimizden 7-8 bin dolar harcadık.ama sigorta olmasa 20 bin dolar uzerindeymis. Ucuz yerlerde var gerçi çok kötü servisleri.
Kürtaj oldum 12 bin USD idi yüzde yirmisini ödedik. Doktor ve hastane çok pahalı burda. Ozellikle bu eyalette. Amerikanin baska yerlerinde farkli olabilir. Zenginlerin yasadigi bir yerde yasamanin dezavantajlari napalim hersey cok pahali. Bu arada benim eşimde dis doktoru ve oda pahalı neyseki dengeyi sağlıyoruz bı sekilde))
Ay canım ya allah kolaylık versin ne diyim ki. İşiniz zor. Ama önemli olan bebeğin ve sen sağlıklı olun ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Gerisi önemli değil. Zaten rızkıyla geliyor gelecek olan :))))