2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
Az önce doktordan geldim bebeğim iyiymiş çok şükür kalbide pıt pıt pıt pıt atıyodu çook tatlıydı çok değişik oldum ya harika bişey minik kuzum benim
haftaya da bakıcakmış gelişimine göre bazı testler istiycekmiş

cok sevindim canım darısı bize inşallah ay ne güzel kac haftalıksın vajinal mi baktılar ne mutlu sana ben meraktan ölcem yaa inş pzt duyabilirm kalp atışını

cok sevindim canım darısı bize inşallah ay ne güzel kac haftalıksın vajinal mi baktılar ne mutlu sana ben meraktan ölcem yaa inş pzt duyabilirm kalp atışını

Amiin canım ben duymadım sesini gördüm bildiğin bi kalp orda atıyo gözüküyo yani
ilk önce karnımdan baktı bebeği gördü ama kalp atışını göremedi sonra vajinal baktı zaten bende gördüm hemen orda atışlarını darısı bekleyen herkesin başına..

Slm cepten giriyom pitpitimizi ve kesemizi gorduk cok sukur darisi diger kizlain basina ins

Harika maşallah. Darısı bizim basımıza inşallah.

amin canım inş ben gıcık dr yüüznden kesesini bile göremedim (( pzt inşallah

6 bitti 6+1 yada 2 görebilriminşallah pzt hem kesesini kem bebemi hemde kalbini cok korkuyorum dua edin teyzeleri hcg normal gayet yüksek ama doktorun azizliğine ugradım sanırım

doktorun bi bildiği vardır diycem ama memnun değilsen değiştir doktorunu tabi yine de sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…