- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Buraya bende bilgilerimi koysam benide listeye eklermisiniz. cok tesekkur ederim simdiden. bu arada listedeki en yasli anne adayiyim. hepinizin ablasiyim
isim: Seyla
yas:40
cocuk sayisi: 1 erkek 3 kiz toplam 4
sat: 27 nisan
tahmini dogum: 1 subat 2012
Buraya bende bilgilerimi koysam benide listeye eklermisiniz. cok tesekkur ederim simdiden. bu arada listedeki en yasli anne adayiyim. hepinizin ablasiyim
isim: onemore
Caylak oldugum icin ozelden yazamadim..
yas:28
ilk bebek
sat:17 nisan
kese gorundu
(duzensiz siklustan dolayi dogum tarihi henuz netlesmedi)
Tebrik ederim ikinizide Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah
isim yanina kendi ismimi yazdim aslinda nick olcakmis. onu duzeltebilirmisiniz. nickim (onemore)
tesekkurler.
sizin mesajınıza müdalaede bulunamam çünkü benim bölümüm değil kendi alıntımda düzelttim ama
İyi geceler kızlar benim 3 gündür süren kanamam var kanama dediğim açık pempe şeklinde ama bugun akşama doğru kırmızıya döndü dr progestan verdi onu kullanıyorum iyide geldi ama korkuyorum ilk gebeliğim 5.5 yıldır bekiyorum böyle bir durum yaşayan oldumu hiç umarım olmazda benim ki de heyecan merak korku artık nasıl düşünürseniz işte
isim: Seyla
cok guzel ya masallahhhhcanım 4+2 de kese 5+4 tede yani bugün de embriyo göründü.
korma gec dollenmeden dolayi bu sekilde olabiliyorkızlar aklıma takılan bişey var size sormak istiyorum.benim sata göre bugün 6+4 te olmam gerekiyo ama 5+1 görünüyo ultrasonda. bi sorun yaratırmı sizce bebeğimde.burada yumurtalam 3 gün geç oldu normalden
bilgileri yollarsan sevinirim haosgeldin bu arada hayirli olsunMerhaba kızlar,ben de katılmak istiyorum aranıza,martta kimyasal gebelik yaşadım,bu ay yine hamile çıktım idrar testim silik çıktı,adetimde gecikti,kızlar inşallah bu sefer bebişim tutunur ve ben de şubat annesi olurum
Hamile olmak çok değişik bir duygu,ilkinde çok daha fazla heyecanlıydım bunda daha çok ne olacak korkusu var?O yüzden şimdilik tadını çıkaramıyorum malesef
Yaşadıklarımızı paylaşmak dileğiyle arkadaşlar
Listeye eklerseniz sevinirim şu an 4 hafta 6 günlüğüz teyzeleri
cok guezl keseyi de gorup geldin topige ne guzeltesekkur ederim.. bugun keseyi gorduk biz de.. ins. saglikli sekilde kucagimiza aliriz hepimiz.
masallah ayy bende tv de ne gorsem yemek istiyorum yaa deli gibi oldummmmesajina cevap yazmak istedim ama mesaj sayim az oldugu icin izin cikmadi
tesekkur ederim mesajin icin buradan haberim yoktu.
herkese Naples/Florida'dan selamlar.
6 haftayi devirdik cok sukur. bugun ilk kez midem hafif bulandi ama onun disinda pek bisi yok. sadece basim donuyo ara sira o kadar. aseriyomuyum bilmiyorum henuz sadece salatayi bile tatli yemek istiyorum. icine uzum koyup yedim bugun:) bide serbetli tatlilara sardim 2 gundur normalde hic yemedigim seyler. onun disinda pek bi istahim yok. azicik yesem doyuyorum yada canim pek bisi istemiyor. daha onceki hamileliklerimde eti falan severdim bu defa canim hic istemiyor. hep hamur isi yesem olur gibi. umarim cok kilo almam
tabloya eklendiniz tesekkurlerBuraya bende bilgilerimi koysam benide listeye eklermisiniz. cok tesekkur ederim simdiden. bu arada listedeki en yasli anne adayiyim. hepinizin ablasiyim
isim: onemore
canim korkma dinlen ve verdigi progestana devam canim yat agir yuk kaldirmaİyi geceler kızlar benim 3 gündür süren kanamam var kanama dediğim açık pempe şeklinde ama bugun akşama doğru kırmızıya döndü dr progestan verdi onu kullanıyorum iyide geldi ama korkuyorum ilk gebeliğim 5.5 yıldır bekiyorum böyle bir durum yaşayan oldumu hiç umarım olmazda benim ki de heyecan merak korku artık nasıl düşünürseniz işte
merhaba kızlar
ben brşey merak ettim tablodaki güncellemeler ne kadar zamanda yapılıyo atıyorum mesela kaç haftalık olduğumuz
bu arada bizde 5+4 günlük olduk yarın doktora gitcez acaba kesemiz görünürmü :44:
kızlar aklıma takılan bişey var size sormak istiyorum.benim sata göre bugün 6+4 te olmam gerekiyo ama 5+1 görünüyo ultrasonda. bi sorun yaratırmı sizce bebeğimde.burada yumurtalam 3 gün geç oldu normalden
Canım hamile kalmadan önce ön hazırlık amaçlı yaptırmıstım.DR test istedi sonuc gösterdim.Ben geçirmediğim için güvenmediğin yerde sebze,meyve, iyi pişmemiş yiyeceklerden yeme dedi.Evde da sirkeli suyla yıkamalıymışım :89::89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?