- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
aslındaa evett.. hemm hemencikk iyileseyimm diee hemmm içimdekilerr bi andaa cıksın diee.. sezeryandaa hepp göbekk kaliyyammaa acabaa orasıı genişler mii diee korkuyorummm.. bideee acabaa yapabilirmiimm diorummm.. yanii hergün yüzlerce kadın yapıo bunu amaa hayatındaa bırak dikişş attırmayııı dogru düzgüünn düsmemişş birr cocukk olarakk operasyondann cok korkuyorummm
merhabalar,
biz kesemizi 4+6 da gördük.(beta hcg 6700 lerdeydi) inanın çok güzel bir duygu. kısmetse 17 haziranda da (6+6 olduğumuzda da) kalp atışlarını duyucaz. Bizim ilk aşılamımızdı ve çok şükür tuttu. Hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin yarabbim....
merhabalar,
biz kesemizi 4+6 da gördük.(beta hcg 6700 lerdeydi) inanın çok güzel bir duygu. kısmetse 17 haziranda da (6+6 olduğumuzda da) kalp atışlarını duyucaz. Bizim ilk aşılamımızdı ve çok şükür tuttu. Hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin yarabbim....
cok guzel canim benimOlumlu olarak en azından kahve rengi bir akıntım yok.Allahımda görmeyi nasip etmez inşallah.Hafif bir miide bulantısı var .Belli belirsiz göğüste dolgunluk vs.İnşallah böylede devam eder.
ayy benim kaburgam agriyor sol kaburgam duramiyorum yaaa onun dsinda kasiklardaki agri azaldi ve belim agriyor bide sey aksam bulaniyor midem bide karnim bir geriliyorki tef gibi oldubu aradaa benimm kasık agrılarım gectiii.. sadece arada bii sancı girioo.. dündenn berii içç bacagımınn eklem yerii agrıoo gibii soldann.. agrımm olmayıncada korkuomm bebege bişi mi oldu diee.. ama kanamamm olmadı regl de olmadıımm ... bugünn gidipp saglıkocagına kann versemm i acabaa??? yarınn degerimii görürürmmmm
canim steril ortam oldugundan emin oldugun yerde yuzebilirisnOlabilir bak..Ben Samsun'da oturuyorum.Burda deniz pek güzel değil.Havuzu tercih ediyorum o yüzden ama, zararlı mıdır değil midir bi bilgim yok :26:
sagol canim inskızlar hepinizi tebrik ediyorum,inşallah evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarsınız,ben 2011 şubat annesiyim,bizler çok sağlam dostuklar kurduk,1 yılı aşkındır beraberiz,dilerim sizde böyle güzel dostluklar kurup bebekelrinizi beraberce büyütürsünüz.
bende izledim cok guzel yaaa maslalahbelgeselinn tamamını bitirdimmmmmm... bendee nationall gepgraphic ee ayrıcaa tesekkürü borcc bilirimmm... kadınn inanılmazz kolayy bi dogum yaptııı.. onunn yerinee ben agladımmm cokk agladımmmmepidurall normall dogum muss bu azelyacımmmm... tabii bu kadarr acısızz görününnce insanınn inanasıı gelmiyorr.. neysee kapatıyımm da azcıkk daha aglıyımmm... allahh bebişlerimizee uzunn ömürlerr versinn kızlarrrrrrrrr... insallahh hepimizzz subatt ayındaaa bebişlerle birliktee resimlerimizii koyalımm burayaaa
cok guzel haber bu masllahhhhhhKeseyi gördük çok şükürDarısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum
Umarım bu hafta içinde herkes bebişinin kesesini görür
canim seni de ekleyelim tabloya bak bilgilerini yolla bir zahmet banamerhabalar,
cok guzel canim benim
ayy benim kaburgam agriyor sol kaburgam duramiyorum yaaa onun dsinda kasiklardaki agri azaldi ve belim agriyor bide sey aksam bulaniyor midem bide karnim bir geriliyorki tef gibi oldu
canim steril ortam oldugundan emin oldugun yerde yuzebilirisn
sagol canim ins
bende izledim cok guzel yaaa maslalah
kuzunu yesinler canim benim sira bende galiba belkide ben bir tasla iki kus vururum hem keseyi hemde pitpiti duyarim insKeseyi gördük çok şükürDarısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum
Keseyi gördük çok şükürDarısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum
alttan uste dogru sisecek zaten bebk bikini bolgesinde mevcud suan hissetmek istedigin zaman bikini bolgesine koy elini sabah bilhassa ac karna kalb gibi atar orasikarnımıı sorma aldıı gidiooooaltt kısmıı davul kiminn içime de cekemiomm bacagımm agrıyoorr bugünn sol bacagımm.. eklemm yerii kasıgıma dogru korkunccc
alttan uste dogru sisecek zaten bebk bikini bolgesinde mevcud suan hissetmek istedigin zaman bikini bolgesine koy elini sabah bilhassa ac karna kalb gibi atar orasi
eyi aman sissin gi benimde ole oldu gerci benim 4. bebek o kadar genis ki icersi top oynuyor kesin bebemmsabahlarıı orasıınınn attıgı görünüoo yanee egerr rahimle alakalıysaa yaniii... cokcada hızlııamaa cok erkenn sissti bebemm dahaa 5 haftalıkk
eyi aman sissin gi benimde ole oldu gerci benim 4. bebek o kadar genis ki icersi top oynuyor kesin bebemm
canim arkadasin 20 cikti bekleyip yine olcecek korkma hamilesin yinde demis gec dollenme olmustur canim benim bekle zaman hersein ilaci unutmaarkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?
kabizlik var gaz varrr valla bilemiyorum karnim pek bi fena 4. ayda baslar cikmaya hele bide zayifsaniz tmam o zmanBen gördüm Gurbetguzeli göbüşünüAma hemen şişer mi? Senin niye öyle çıktı göbeğin?
Benim de geçen hafta öyleydi ama kabızdan, şimdi hiç göbek yok :26:Ne zaman karnımız belirginleşir acaba? Ya dışardan bakılınca anlaşılsın istiyorum
benim gobisime baktinizmi kizlar göbek topigindeee
arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?
2012 Şubat annelerini merak edip bakıyoracelyam canim senin kus neye bakiyor cikca korkuyom kiz ondan zipir zipir zipliyor gobekmi gormek istyor neeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?