- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ayy guzel canim benim bizlerde ekleriz insEvet benimde aynısı, resmini ekliyorum..
Ama bu resim kat kat büyütülmüş belki içimizdeki bebekde bu şekildedir
Eki Görüntüle 205741
O belgeselin sonunda doğum anında ağlamıştım benkısss bebigii görmüon kii dahaaa ... ama o öyleeee kuzummmm benimmmnationall geographic inn bebegin anne karnındaki öyküsüü belgeseli varyaaaa... ordaa cok güsell anlatıyoo gösteriooo... bidee kagan kocatepeninn ayy ayy gelişimm videolarındaaaa bakk da görr kesendee nelerr oliyyyyy ayy bende görsemmmmmmmm
ayy guzel canim benim bizlerde ekleriz ins
O belgeselin sonunda doğum anında ağlamıştım benÇok güzeldi..Bi de orda kadın epidural sezeryan ile mi doğuruyor?
Tabi ekliceksiniz
Ayyy mendilini hazırla da izle..O annenin kucağına bırakıveriyorlar ya offf offf22. haftada bıraktımm ben onuu.. azz daha gecsinn kalanınıda izlerimmm... gerci kocişş gec gelirse dyanammamm aksama da izlerimmm.. simdii dogum dedin yaaa kesin izlicem ben onuuuu
Ayyy mendilini hazırla da izle..O annenin kucağına bırakıveriyorlar ya offf offfKadın çok kolay doğum yapıyor.
canim belirtileirnvarmi degisiklikler hissediyormusun
habire suda oldugu için mi acabaaa??? hani yüzmekk ii bi egzersizmiş yaaa yunuslarlaa yüzüsüp duruodu odaa belkii ondan kolayy olmusturr dogumuuuu:44::44::44: bendee gidem bol bol yüzem bariii... zaten simdi yazzz ... ama kızınn da havuzz saglıklı olmas kiii:44::44::44:
evet aynısıydı benimkide o resme bakmak bile heyecanlı yaaEvet benimde aynısı, resmini ekliyorum..
Ama bu resim kat kat büyütülmüş belki içimizdeki bebekde bu şekildedir
Eki Görüntüle 205741
kısss bebigii görmüon kii dahaaa ... ama o öyleeee kuzummmm benimmmnationall geographic inn bebegin anne karnındaki öyküsüü belgeseli varyaaaa... ordaa cok güsell anlatıyoo gösteriooo... bidee kagan kocatepeninn ayy ayy gelişimm videolarındaaaa bakk da görr kesendee nelerr oliyyyyy ayy bende görsemmmmmmmm
kızlar hepinizi tebrik ediyorum,inşallah evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarsınız,ben 2011 şubat annesiyim,bizler çok sağlam dostuklar kurduk,1 yılı aşkındır beraberiz,dilerim sizde böyle güzel dostluklar kurup bebekelrinizi beraberce büyütürsünüz.
belgeselinn tamamını bitirdimmmmmm... bendee nationall gepgraphic ee ayrıcaa tesekkürü borcc bilirimmm... kadınn inanılmazz kolayy bi dogum yaptııı.. onunn yerinee ben agladımmm cokk agladımmmmepidurall normall dogum muss bu azelyacımmmm... tabii bu kadarr acısızz görününnce insanınn inanasıı gelmiyorr.. neysee kapatıyımm da azcıkk daha aglıyımmm... allahh bebişlerimizee uzunn ömürlerr versinn kızlarrrrrrrrr... insallahh hepimizzz subatt ayındaaa bebişlerle birliktee resimlerimizii koyalımm burayaaa
Ayy kıyamamAğlama yeter o kadar ağlamak mercimeğin etkilenmesin Epidural normal doğumu ilk kez duydum bunu bir araştırayım
ayy cok duygulndım napimm... bu kadınınn dikişide yokk galibaa yaffff
Hadi gözünaydın dirimKeseyi gördük çok şükürDarısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum
Umarım bu hafta içinde herkes bebişinin kesesini görür
Valla orasını bilmiyomAma dikişsiz doğumdan çıkan annemi biliyorum, sen normal mi istiyorsun
Keseyi gördük çok şükürDarısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum
Umarım bu hafta içinde herkes bebişinin kesesini görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?