2012 Şubat Anneleri

O belgeselin sonunda doğum anında ağlamıştım ben Çok güzeldi..Bi de orda kadın epidural sezeryan ile mi doğuruyor?

ayy guzel canim benim bizlerde ekleriz ins

Tabi ekliceksiniz

O belgeselin sonunda doğum anında ağlamıştım ben Çok güzeldi..Bi de orda kadın epidural sezeryan ile mi doğuruyor?

Tabi ekliceksiniz

22. haftada bıraktımm ben onuu.. azz daha gecsinn kalanınıda izlerimmm... gerci kocişş gec gelirse dyanammamm aksama da izlerimmm.. simdii dogum dedin yaaa kesin izlicem ben onuuuu

22. haftada bıraktımm ben onuu.. azz daha gecsinn kalanınıda izlerimmm... gerci kocişş gec gelirse dyanammamm aksama da izlerimmm.. simdii dogum dedin yaaa kesin izlicem ben onuuuu
Ayyy mendilini hazırla da izle..O annenin kucağına bırakıveriyorlar ya offf offf Kadın çok kolay doğum yapıyor.

Ayyy mendilini hazırla da izle..O annenin kucağına bırakıveriyorlar ya offf offf Kadın çok kolay doğum yapıyor.

habire suda oldugu için mi acabaaa??? hani yüzmekk ii bi egzersizmiş yaaa yunuslarlaa yüzüsüp duruodu odaa belkii ondan kolayy olmusturr dogumuuuu:44::44::44: bendee gidem bol bol yüzem bariii... zaten simdi yazzz ... ama kızınn da havuzz saglıklı olmas kiii:44::44::44:

bu aradaa benimm kasık agrılarım gectiii.. sadece arada bii sancı girioo.. dündenn berii içç bacagımınn eklem yerii agrıoo gibii soldann.. agrımm olmayıncada korkuomm bebege bişi mi oldu diee.. ama kanamamm olmadı regl de olmadıımm ... bugünn gidipp saglıkocagına kann versemm i acabaa??? yarınn degerimii görürürmmmm

Olabilir bak..Ben Samsun'da oturuyorum.Burda deniz pek güzel değil.Havuzu tercih ediyorum o yüzden ama, zararlı mıdır değil midir bi bilgim yok :26:

Son düzenleme:
Evet benimde aynısı, resmini ekliyorum..
Ama bu resim kat kat büyütülmüş belki içimizdeki bebekde bu şekildedir

Eki Görüntüle 205741
evet aynısıydı benimkide o resme bakmak bile heyecanlı yaa

Ben izlememiştim kesinlikle izlemeliyim ama çok sağol canım

kızlar hepinizi tebrik ediyorum,inşallah evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarsınız,ben 2011 şubat annesiyim,bizler çok sağlam dostuklar kurduk,1 yılı aşkındır beraberiz,dilerim sizde böyle güzel dostluklar kurup bebekelrinizi beraberce büyütürsünüz.

belgeselinn tamamını bitirdimmmmmm... bendee nationall gepgraphic ee ayrıcaa tesekkürü borcc bilirimmm... kadınn inanılmazz kolayy bi dogum yaptııı.. onunn yerinee ben agladımmm cokk agladımmmm epidurall normall dogum muss bu azelyacımmmm... tabii bu kadarr acısızz görününnce insanınn inanasıı gelmiyorr.. neysee kapatıyımm da azcıkk daha aglıyımmm... allahh bebişlerimizee uzunn ömürlerr versinn kızlarrrrrrrrr... insallahh hepimizzz subatt ayındaaa bebişlerle birliktee resimlerimizii koyalımm burayaaa

saol cnmmm bizdee insallahh sizlerr gibi bebiklerimizii kucagımızaa alırızzzz saglıklaaaaa

Ayy kıyamam Ağlama yeter o kadar ağlamak mercimeğin etkilenmesin Epidural normal doğumu ilk kez duydum bunu bir araştırayım

Keseyi gördük çok şükür Darısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum

Umarım bu hafta içinde herkes bebişinin kesesini görür

Hadi gözünaydın dirim Darısı tüm keseyi bekleyenlere inşallah...

Valla orasını bilmiyom Ama dikişsiz doğumdan çıkan annemi biliyorum, sen normal mi istiyorsun

aslındaa evett.. hemm hemencikk iyileseyimm diee hemmm içimdekilerr bi andaa cıksın diee.. sezeryandaa hepp göbekk kaliyy ammaa acabaa orasıı genişler mii diee korkuyorummm.. bideee acabaa yapabilirmiimm diorummm.. yanii hergün yüzlerce kadın yapıo bunu amaa hayatındaa bırak dikişş attırmayııı dogru düzgüünn düsmemişş birr cocukk olarakk operasyondann cok korkuyorummm

ayyy gözünaydınnnn... darısıı basımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…