• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benn baktımm hattta benimkii seninkii gibii haattt belkimm az daha caplııı... kbızz degilimm normaldee kabızdımm hamileyimm dedigimm andann itibarennn cokk düzen lii wc ye cıkıorummm.. ilgincc... günde 2 bile oluyoo(ishal degil) hepp gazım var evlendigimden berii amaa su ann gazımdaa yokk ne göbeii buuuu yaaafff... sissinn tabe cnmnmm bebiiim saglıklı olsunda sissin amaa görümcem 5 aylık gibi duruo didiii:53::53::53:
konusan cokkk olur kimseyi takma kafayaa bosverrr benim iki oglnada hic yoktuu kimseye dmesem bilmeyeceklerdi hamis oldugumu

Benim 25 nisandı SAT değer 344dü adet günü gittiğimde.Değerin düşük ama adet kanaman da yok, geç döllenmiş olabilir diyorum.2 gün sonra testi tekrarla bence.Bu hcg değerinin hergün katlanarak artması lazımmış canım.Belki seninde artıcak, bunu ancak ikinci bir kan testi ile öğrenebilirsin.İnşallah vardır gebelik:71:

2012 Şubat annelerini merak edip bakıyor :1::1::1:
sorma arada unutuyom birden cikinca korkuyom giiiii:60::52::53::51:

konusan cokkk olur kimseyi takma kafayaa bosverrr benim iki oglnada hic yoktuu kimseye dmesem bilmeyeceklerdi hamis oldugumu

bakalım belkii ikizdirr:90::90: korkarımm ikizz olursaa amaa cok da mutlu olurummmmm... pzartesiye kadarr sabı sabırrrr:90::90::90::90::90: tuvalettende beri gelemiomm sizdede oluo muuu??

Son düzenleme:
:60::60:Ay şaşı gözlümden nie korkuyon ablası yaaa:27: Korkma bebeği korkutma :23:
2 gündür vişne suyu delisi oldum, sudan fazla vişne suyu içmeye başladım, çok canım çekiyor :52:
:18:ay ne bilimm hobbidi hobbidi:60:
bakalım belkii ikizdirr:90::90: korkarımm ikizz olursaa amaa cok da mutlu olurummmmm... pzartesiye kadarr sabı sabırrrr:90::90::90::90::90: tuvalettende beri gelemiomm sizdede oluo muuu??
inssss hadi kiz patlat bir bomba heeee:49::49:

:60::60:Ay şaşı gözlümden nie korkuyon ablası yaaa:27: Korkma bebeği korkutma :23:
2 gündür vişne suyu delisi oldum, sudan fazla vişne suyu içmeye başladım, çok canım çekiyor :52:
sorma bnimde cagla cekiyor yaaaa burada bulmak mumkun degil maleseffffff yaarkende agzim sulaniiii:39:

İyi Akşamlar kızlar,
İşten geldiğimden beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, baya kaynatmışsınız valla,,,,,
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hepsinizi tebrik ediyorummm:81:
Benimde geçen hafta kasık ağrılarım vardı geçmişti dün doktora gittim muayeneden beri ağrım var yine, acaba miyomdan mı die düşünmeye başlamıştım sanırım değil değilmi kızkar???? yani normal ağrı

Napayım artık onu düşünmemeye çalışıyorum yoksa çok huzursuz oluyorummm.

İyi Akşamlar kızlar,
İşten geldiğimden beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, baya kaynatmışsınız valla,,,,,
Benimde geçen hafta kasık ağrılarım vardı geçmişti dün doktora gittim muayeneden beri ağrım var yine, acaba miyomdan mı die düşünmeye başlamıştım sanırım değil değilmi kızkar???? yani normal ağrı

Normal ağrıdır canım ya benimde ağrıyo hem belim hemde ara sıra bi ağrı giriyo adet sancısı gibi karnıma kıvrandırıyo bi 10-15 sn. sonra geçiyo.

iyi akşamlar bende Allah kısmet ederse şubat annesi olucam.sat 1 mayıs 4+2 de bebeğimin kesesini gördük 2.2 mm.26 yaşındayım ve bu ilk bebeğimiz olucak inşallah.benide listeye eklerseniz sevinirim

Okuyunca benim de sulandı :27: Erikle kendini kandırmaya çalışsan canım :23:
Uffff yedim erik

İyi Akşamlar kızlar,

kotu dusunme canim bendede bel karin agrisi var pc basina oturamiyom cepten giriyom

ya kızlar benim karnım seyriyo böle pıt pıt atıyo neki şimdi bu anlamadım ben :44:
Canim o bebek seyirmee zayifsan daha cok hissedersin canim

Normal ağrıdır canım ya benimde ağrıyo hem belim hemde ara sıra bi ağrı giriyo adet sancısı gibi karnıma kıvrandırıyo bi 10-15 sn. sonra geçiyo.
Ayniseyler bendede var:nazar:

iyi akşamlar bende Allah kısmet ederse şubat annesi olucam.sat 1 mayıs 4+2 de bebeğimin kesesini gördük 2.2 mm.26 yaşındayım ve bu ilk bebeğimiz olucak inşallah.benide listeye eklerseniz sevinirim

Hsg Allah tamamina erdirsin canim:nazar:

Back