2012 Şubat Anneleri

evet yardimci olucaz birbirimize

selam kızlar ıvf hastasıyım daha gebelik test sonucumu almadım test yaptırmaya 4 günüm kaldı ama kendimi hamile hissediyorum :)) Şimdilik bir sıkıntım yok Sat.15 mayıs kısmetse şubat annesi olacağım inşallah ....Umarım 4 gün sonra mutlu sonuç alıp sizinle paylaırım bunu.

canim belirtileirnvarmi degisiklikler hissediyormusun

Hayırlı olsun şimdiden Hissediyorsan vardır

su anda beblerimiz bu sekilde ins

Ayyy canım harikaaaa Hepsi Allah'a emanet...

merhaba kızlar, topiğinize yeni üye oldum. paylaşımlarınızı okudum, çok heyecan verici. Allah hepin(m)izin bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım. ben de yarın net sonucumu öğreneceğim. dün akşam eşim dayanamadı, gitti idrar testi aldı. anında sonuç, koyu bir çizgi belirdi. ama güvenemedik, yarın kısmetse doktora gideceğiz. inşallah iyi haberler alırız. ben de heyecanmı sizlerle paylaşmak istedim.

hepinize sevgiler..

HOSGELDIN CANIM BENIM Allah TAMAMINA ERDIRSIN INS

Hoşgeldiiin :) idrarda çıktıysa vardır bence şimdiden hayırlı olsun inşallah

selam kızlarr..
Nasıl gidiyor? yeni gelen arkadaşlar var galiba tebrik ediyorummm :)

Selam, hoşgeldin canım

Koyu çizgi varsa kesindir, kaç gün gecikti Benimkinde bile ikinci çizgi silikti.Şimdiden hayırlı olsun Tebrik ederim

selam kızlarr..
Nasıl gidiyor? yeni gelen arkadaşlar var galiba tebrik ediyorummm :)
Teşekkürler canım

Güzel haberlerle gel işallah testte çıktıysa hamilelik var demektir tebrik ederim şimdiden

32 ye doğru gidiyorum canım daha küçüğüm demek çok isterdim ama neyse
dün dr gördüğüm bebem benim nokta kadardı kesesiymiş sanırım o bu resimde

ki gibi değildi yani:44:

Evet benimde aynısı, resmini ekliyorum..
Ama bu resim kat kat büyütülmüş belki içimizdeki bebekde bu şekildedir

Eki Görüntüle 205741

32 ye doğru gidiyorum canım daha küçüğüm demek çok isterdim ama neyse
dün dr gördüğüm bebem benim nokta kadardı kesesiymiş sanırım o bu resimdeki gibi değildi yani:44:

kısss bebigii görmüon kii dahaaa ... ama o öyleeee kuzummmm benimmm nationall geographic inn bebegin anne karnındaki öyküsüü belgeseli varyaaaa... ordaa cok güsell anlatıyoo gösteriooo... bidee kagan kocatepeninn ayy ayy gelişimm videolarındaaaa bakk da görr kesendee nelerr oliyyyyy ayy bende görsemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…