- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bende bunu arıyodum ya sagol canım
hayırolaa canımmmmcanım çok sıkkın of yaaa
hayırlı olsun canımmerhaba herkese
sanırım bende şubat annesiyim allah izin verirse sat 29 nisan dünki kontrolüme göre 5 haftalık ilk gebeliğim toyum bu yuzden de işallah hepimiz sorunsuz bir gebelik dönemi geçiririz.
yok be olmuyorrrrrkıssssss oluyomuu yoksammmmmmm benn cok ugrastımm ekleyemedimmmm
evet yardimci olucaz birbirimizeSelam arkadaslr.kasımda 33 olcam.yanı sımdık 32.5.
hıc beklemedıgım anda geldı bebegıım.bır arkadasta galıba bebegını emzırıyordu.ben bır kac ay daha emzırcem.cocuk doktru bırkac ayda kesebılırsın dedı.kadın dogumcuyada haftaya gıtmeyı dusunuyorum.tum hamıle arkadaslar hersey gonlumuzce olur ınsallah.hosgeldın dıyen tum arkadaslara tesekkur.gurbet guzelı en tecrubelı anneler sımdılık bızız galıba.
kiz kadesm yapmisti her ay bebk anne karnindaki gibi gelisiyor cok guzel baska sitelere deolmuyor canim sikildi heeeepufffffffffffff
canim belirtileirnvarmi degisiklikler hissediyormusunselam kızlar ıvf hastasıyım daha gebelik test sonucumu almadım test yaptırmaya 4 günüm kaldı ama kendimi hamile hissediyorum :)) Şimdilik bir sıkıntım yok Sat.15 mayıs kısmetse şubat annesi olacağım inşallah ....Umarım 4 gün sonra mutlu sonuç alıp sizinle paylaırım bunu.
selam kızlar ıvf hastasıyım daha gebelik test sonucumu almadım test yaptırmaya 4 günüm kaldı ama kendimi hamile hissediyorum :)) Şimdilik bir sıkıntım yok Sat.15 mayıs kısmetse şubat annesi olacağım inşallah ....Umarım 4 gün sonra mutlu sonuç alıp sizinle paylaırım bunu.
eylulcum sen kac yasindasin
HOSGELDIN CANIM BENIM Allah TAMAMINA ERDIRSIN INSmerhaba kızlar, topiğinize yeni üye oldum. paylaşımlarınızı okudum, çok heyecan verici. Allah hepin(m)izin bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım. ben de yarın net sonucumu öğreneceğim. dün akşam eşim dayanamadı, gitti idrar testi aldı. anında sonuç, koyu bir çizgi belirdi. ama güvenemedik, yarın kısmetse doktora gideceğiz. inşallah iyi haberler alırız. ben de heyecanmı sizlerle paylaşmak istedim.
hepinize sevgiler..
merhaba kızlar, topiğinize yeni üye oldum. paylaşımlarınızı okudum, çok heyecan verici. Allah hepin(m)izin bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım. ben de yarın net sonucumu öğreneceğim. dün akşam eşim dayanamadı, gitti idrar testi aldı. anında sonuç, koyu bir çizgi belirdi. ama güvenemedik, yarın kısmetse doktora gideceğiz. inşallah iyi haberler alırız. ben de heyecanmı sizlerle paylaşmak istedim.
hepinize sevgiler..
selam kızlarr..
Nasıl gidiyor? yeni gelen arkadaşlar var galiba tebrik ediyorummm :)
merhaba kızlar, topiğinize yeni üye oldum. paylaşımlarınızı okudum, çok heyecan verici. Allah hepin(m)izin bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım. ben de yarın net sonucumu öğreneceğim. dün akşam eşim dayanamadı, gitti idrar testi aldı. anında sonuç, koyu bir çizgi belirdi. ama güvenemedik, yarın kısmetse doktora gideceğiz. inşallah iyi haberler alırız. ben de heyecanmı sizlerle paylaşmak istedim.
hepinize sevgiler..
Teşekkürler canımselam kızlarr..
Nasıl gidiyor? yeni gelen arkadaşlar var galiba tebrik ediyorummm :)
hepinize sevgiler..
32 ye doğru gidiyorum canım daha küçüğüm demek çok isterdim ama neyse
dün dr gördüğüm bebem benim nokta kadardı kesesiymiş sanırım o bu resimde
ki gibi değildi yani:44:
32 ye doğru gidiyorum canım daha küçüğüm demek çok isterdim ama neyse
dün dr gördüğüm bebem benim nokta kadardı kesesiymiş sanırım o bu resimdeki gibi değildi yani:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?