• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

aslındaa evett.. hemm hemencikk iyileseyimm diee hemmm içimdekilerr bi andaa cıksın diee.. sezeryandaa hepp göbekk kaliyy:50::50::50: ammaa acabaa orasıı genişler mii diee korkuyorummm.. bideee acabaa yapabilirmiimm diorummm.. yanii hergün yüzlerce kadın yapıo bunu amaa hayatındaa bırak dikişş attırmayııı dogru düzgüünn düsmemişş birr cocukk olarakk operasyondann cok korkuyorummm:53::53:

Canım ben bekarken bile doğum hikayeleri okuyordum burda :1: Kimisi kolay yapıyor kimisi için çok zor oluyor, o an gelmeden anlayamayacağız ama büyüklerime sorduğumda diyorlar ki " doğum anında, bebeğime birşey olmasın diye daha fazla ıkınıyorsun, korkun felan kalmıyor, tek isteğin tek çaban ona sarılmak oluyor" diyorlar.Umarım öyledir :1:Genişleme meselesine gelince; biliyorsun esnek yapıya sahip vajina.Genişlemez, genişlerse de kısa zaman içerisinde kendini toparlar.Ben de bebeğimi sıkıntıya sokan bir durum yaşanmazsa normal doğum istiyorum.:49:

merhabalar,
biz kesemizi 4+6 da gördük.(beta hcg 6700 lerdeydi) inanın çok güzel bir duygu. kısmetse 17 haziranda da (6+6 olduğumuzda da) kalp atışlarını duyucaz. Bizim ilk aşılamımızdı ve çok şükür tuttu. Hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin yarabbim....

merhabalar,
biz kesemizi 4+6 da gördük.(beta hcg 6700 lerdeydi) inanın çok güzel bir duygu. kısmetse 17 haziranda da (6+6 olduğumuzda da) kalp atışlarını duyucaz. Bizim ilk aşılamımızdı ve çok şükür tuttu. Hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar versin yarabbim....

Hayırlı olsun :nazar:Allah tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlere:64:

merhabalar,

aminn cnmm benimmmm... darısı bizimde basımızaa.. bende pazartesii gidicemm.. o zamana kadarr tam 6 haftalık olcakkk:61::61::61: umarımm görürüsss:16::16::16:

Olumlu olarak en azından kahve rengi bir akıntım yok.Allahımda görmeyi nasip etmez inşallah.Hafif bir miide bulantısı var .Belli belirsiz göğüste dolgunluk vs.İnşallah böylede devam eder.
cok guzel canim benim
bu aradaa benimm kasık agrılarım gectiii.. sadece arada bii sancı girioo.. dündenn berii içç bacagımınn eklem yerii agrıoo gibii soldann.. agrımm olmayıncada korkuomm bebege bişi mi oldu diee.. ama kanamamm olmadı regl de olmadıımm ... bugünn gidipp saglıkocagına kann versemm i acabaa??? yarınn degerimii görürürmmmm
ayy benim kaburgam agriyor sol kaburgam duramiyorum yaaa onun dsinda kasiklardaki agri azaldi ve belim agriyor bide sey aksam bulaniyor midem bide karnim bir geriliyorki tef gibi oldu:60:
Olabilir bak..Ben Samsun'da oturuyorum.Burda deniz pek güzel değil.Havuzu tercih ediyorum o yüzden ama, zararlı mıdır değil midir bi bilgim yok :26:
canim steril ortam oldugundan emin oldugun yerde yuzebilirisn

kızlar hepinizi tebrik ediyorum,inşallah evlatlarınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarsınız,ben 2011 şubat annesiyim,bizler çok sağlam dostuklar kurduk,1 yılı aşkındır beraberiz,dilerim sizde böyle güzel dostluklar kurup bebekelrinizi beraberce büyütürsünüz.
sagol canim ins
belgeselinn tamamını bitirdimmmmmm... bendee nationall gepgraphic ee ayrıcaa tesekkürü borcc bilirimmm... kadınn inanılmazz kolayy bi dogum yaptııı.. onunn yerinee ben agladımmm cokk agladımmmm:43::43::43::43::43::43::43::43: epidurall normall dogum muss bu azelyacımmmm... tabii bu kadarr acısızz görününnce insanınn inanasıı gelmiyorr.. neysee kapatıyımm da azcıkk daha aglıyımmm...:61::61: allahh bebişlerimizee uzunn ömürlerr versinn kızlarrrrrrrrr... insallahh hepimizzz subatt ayındaaa bebişlerle birliktee resimlerimizii koyalımm burayaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:
bende izledim cok guzel yaaa maslalah

Keseyi gördük çok şükür :66::66: Darısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum

Umarım bu hafta içinde herkes bebişinin kesesini görür:emir_bebek:
cok guzel haber bu masllahhhhhh:nazar::49:
merhabalar,
canim seni de ekleyelim tabloya bak bilgilerini yolla bir zahmet bana

cok guzel canim benim

ayy benim kaburgam agriyor sol kaburgam duramiyorum yaaa onun dsinda kasiklardaki agri azaldi ve belim agriyor bide sey aksam bulaniyor midem bide karnim bir geriliyorki tef gibi oldu:60:
canim steril ortam oldugundan emin oldugun yerde yuzebilirisn

sagol canim ins

bende izledim cok guzel yaaa maslalah

karnımıı sorma aldıı gidioooo:1::1::1: altt kısmıı davul kiminn içime de cekemiomm:60::60: bacagımm agrıyoorr bugünn sol bacagımm.. eklemm yerii kasıgıma dogru korkunccc:53::53:

Keseyi gördük çok şükür :66::66: Darısı kalp atışlarına ( Bu temennilerin sonu gelmez sanırım, 2li test ,3 lü test vs).Geç döllenme olmuş.5+6 biliyordum 4+6 çıktı kuzum

kuzunu yesinler canim benim sira bende galiba belkide ben bir tasla iki kus vururum hem keseyi hemde pitpiti duyarim ins

karnımıı sorma aldıı gidioooo:1::1::1: altt kısmıı davul kiminn içime de cekemiomm:60::60: bacagımm agrıyoorr bugünn sol bacagımm.. eklemm yerii kasıgıma dogru korkunccc:53::53:
alttan uste dogru sisecek zaten bebk bikini bolgesinde mevcud suan hissetmek istedigin zaman bikini bolgesine koy elini sabah bilhassa ac karna kalb gibi atar orasi

alttan uste dogru sisecek zaten bebk bikini bolgesinde mevcud suan hissetmek istedigin zaman bikini bolgesine koy elini sabah bilhassa ac karna kalb gibi atar orasi

sabahlarıı orasıınınn attıgı görünüoo yanee egerr rahimle alakalıysaa yaniii... cokcada hızlıı:1::1: amaa cok erkenn sissti bebemm dahaa 5 haftalıkk

Son düzenleme:
sabahlarıı orasıınınn attıgı görünüoo yanee egerr rahimle alakalıysaa yaniii... cokcada hızlıı:1::1: amaa cok erkenn sissti bebemm dahaa 5 haftalıkk
eyi aman sissin gi benimde ole oldu gerci benim 4. bebek o kadar genis ki icersi top oynuyor kesin bebemm:nazar::emir_bebek:

acelyam canim senin kus neye bakiyor cikca korkuyom kiz ondan zipir zipir zipliyor gobekmi gormek istyor neeee:60:

eyi aman sissin gi benimde ole oldu gerci benim 4. bebek o kadar genis ki icersi top oynuyor kesin bebemm:nazar::emir_bebek:

arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?

Ben gördüm Gurbetguzeli göbüşünü :1: Ama hemen şişer mi? Senin niye öyle çıktı göbeğin?
Benim de geçen hafta öyleydi ama kabızdan, şimdi hiç göbek yok :26:Ne zaman karnımız belirginleşir acaba? Ya dışardan bakılınca anlaşılsın istiyorum :49::17:

arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?
canim arkadasin 20 cikti bekleyip yine olcecek korkma hamilesin yinde demis gec dollenme olmustur canim benim bekle zaman hersein ilaci unutma

Ben gördüm Gurbetguzeli göbüşünü :1: Ama hemen şişer mi? Senin niye öyle çıktı göbeğin?
Benim de geçen hafta öyleydi ama kabızdan, şimdi hiç göbek yok :26:Ne zaman karnımız belirginleşir acaba? Ya dışardan bakılınca anlaşılsın istiyorum :49::17:
kabizlik var gaz varrr valla bilemiyorum karnim pek bi fena 4. ayda baslar cikmaya hele bide zayifsaniz tmam o zman

benim gobisime baktinizmi kizlar göbek topigindeee:52::49::nazar:

benn baktımm hattta benimkii seninkii gibii haattt belkimm az daha caplııı... kbızz degilimm normaldee kabızdımm hamileyimm dedigimm andann itibarennn cokk düzen lii wc ye cıkıorummm.. ilgincc... günde 2 bile oluyoo(ishal degil) hepp gazım var evlendigimden berii amaa su ann gazımdaa yokk ne göbeii buuuu yaaafff... sissinn tabe cnmnmm bebiiim saglıklı olsunda sissin amaa görümcem 5 aylık gibi duruo didiii:53::53::53:

Benim 25 nisandı SAT değer 344dü adet günü gittiğimde.Değerin düşük ama adet kanaman da yok, geç döllenmiş olabilir diyorum.2 gün sonra testi tekrarla bence.Bu hcg değerinin hergün katlanarak artması lazımmış canım.Belki seninde artıcak, bunu ancak ikinci bir kan testi ile öğrenebilirsin.İnşallah vardır gebelik:71:

acelyam canim senin kus neye bakiyor cikca korkuyom kiz ondan zipir zipir zipliyor gobekmi gormek istyor neeee:60:
2012 Şubat annelerini merak edip bakıyor :1::1::1:

Back