- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.081
sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:
benim iştahımm acık deilll eskiye göre cok kapalıı hattaaaaa... amaa meselaa tursuu diee yedim kendimii 4 gün kadar öncee nerdeyse 1 kavanozz yedim 2 gündee.. gittim geldim yedimm hemde nasıl bi zevklee.. hepp tuzlu acı eksii onlardaa aklımm bidee kırmızı etttttdündee cevizli baklavaaaa amaa 400 gr vermişimm demekk cok yemiorummm
benim de kız çıkıyoo,kız istiyorum ama içime erkek doğuyookızımız mı olcak nee
gerçi çin takviminde kız çıkıyo
sizin ne çıkıyo arkadaşlar....
tatlı türü yemek aklıma gelmiyo şimdi ileride ne olur bilmem
valla cok büyük merak konusuuu 4 ay bitsindeee bakalım kimlerin kızıı kimlerin oglu olcakkkkaslındaa erkenn cinsiyett testii türkiyede varmısss 100 liraya satılıyomuss ama her eczanede var mıdırr bilmemmm
sabah tuvaletten sonra lekelenme oldu.doktora gittim az önce.doktor bebek var ama kalp atışını duyamıyorum dedi.yarın sabah bi daha gel bakalım dedi.eğer yine kalp atışı yoksa kürtaj olacaksın dedi.çok üzgünüm.şubatta da düşük yapmıştım.6+5im daha 7 hafta bile dolmamıştı.bebek çok küçük dedi belki ondan yoktur dedi ama bilmiyorum kürtaj olmak istemiyorum:
Dr lara sinir oluyorum yaa hemen bunu anneye söylemek zorundalarmı önce bi duy kalbini duyamazsan kürtaj de insanı ikilemde bırakıyolar yaaaSabır canım Rabbime dua et bende dua edicem senin içinnn
ayy bende etobur oldummm..yemezsem ölücem sankii
benim de kız çıkıyoo,kız istiyorum ama içime erkek doğuyoo
aa ciddimisin hemen alırım vallahaa
canım kötü şeyleri aklına getirme duymuşmuydun sen kalp atışını bebeğin daha önce. Yani şimdi mi yok yoksa henüz daha kalp atışını duymamış mıydınız? Bebiş daha küçük inşallah ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyarsın. Sağlıklı haberlerini de verirsin inşallah canım
ayrıca beta hcg testini 2 günde bir tekrar yapması lazım. Neden hemen kürtaj evet?
yok daha önce kalp atışları için gitmemiştim ,ilk defa gittim.bebek var kese de baya büyümüş ama kalp atımı yok dedi.bebek de baya küçük dedi.duyulması gerekiyordu dedi.yarın bi daha denicek kalp atımını duymayı yine duyamazsam kürtaj olursun dedi.belki 7 haftadan sonra bebek biraz daha büyüyünce duyulur diye düşünüyorum ben de bilmiyorum dua edin nolur allah rızası için
yok daha önce kalp atışları için gitmemiştim ,ilk defa gittim.bebek var kese de baya büyümüş ama kalp atımı yok dedi.bebek de baya küçük dedi.duyulması gerekiyordu dedi.yarın bi daha denicek kalp atımını duymayı yine duyamazsam kürtaj olursun dedi.belki 7 haftadan sonra bebek biraz daha büyüyünce duyulur diye düşünüyorum ben de bilmiyorum dua edin nolur allah rızası için
Canım benim bi arkadaşım var o da kk dan ama çok samimi görüşürüyoruz kendisiyle...Onun ilk gebeliği kimyasaldı ikinci gebeliğinede dr kimyasal dedi kız cok ağladı kıyamam ben ona başka dra gitti şimdi şehzademiz yoldaa her dr a inanmaaa
Canım benim bi arkadaşım var o da kk dan ama çok samimi görüşürüyoruz kendisiyle...Onun ilk gebeliği kimyasaldı ikinci gebeliğinede dr kimyasal dedi kız cok ağladı kıyamam ben ona başka dra gitti şimdi şehzademiz yoldaa her dr a inanmaaa
ay sesa aynısı benim basıma cok yakında geldiği için nasıl etkilendim bilemezsin dualarım seninle..bebişimize bişey olmasınnn
seninki nasıldı ne zaman oldu
baya bi baktı inceledi hem karında hem alttan ama kalp atımını bulamıyorum dedi.kafam çok karışık ve çok üzgünüm ben böyle olsun istemedim hep dua ettim bebeğim sağlıklı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?