2012 Şubat Anneleri

cnmm doktorr bana daha dinleyemeyizz dedii biz de sadece gördük ve son andaa gördükk.. zaten o kadar kücükken dinlenmiyorr diye biliyorumm.. moralinii bozmaa yat dinlenn su içç.. doktorr keseye baktıı ve gebeliginn devam edio korkmana gerek yok demiştii.. bebegi görmesektee ilacı verip gönderecekti yaniii.. bekle sen sakin ol gerekirse baska doktora gitt

ayy bende etobur oldummm..yemezsem ölücem sankii

kızımız mı olcak nee
gerçi çin takviminde kız çıkıyo
sizin ne çıkıyo arkadaşlar....
tatlı türü yemek aklıma gelmiyo şimdi ileride ne olur bilmem
benim de kız çıkıyoo,kız istiyorum ama içime erkek doğuyoo

valla cok büyük merak konusuuu 4 ay bitsindeee bakalım kimlerin kızıı kimlerin oglu olcakkkk aslındaa erkenn cinsiyett testii türkiyede varmısss 100 liraya satılıyomuss ama her eczanede var mıdırr bilmemmm

aa ciddimisin hemen alırım vallahaa

Dr lara sinir oluyorum yaa hemen bunu anneye söylemek zorundalarmı önce bi duy kalbini duyamazsan kürtaj de insanı ikilemde bırakıyolar yaaaSabır canım Rabbime dua et bende dua edicem senin içinnn

yok daha önce kalp atışları için gitmemiştim ,ilk defa gittim.bebek var kese de baya büyümüş ama kalp atımı yok dedi.bebek de baya küçük dedi.duyulması gerekiyordu dedi.yarın bi daha denicek kalp atımını duymayı yine duyamazsam kürtaj olursun dedi.belki 7 haftadan sonra bebek biraz daha büyüyünce duyulur diye düşünüyorum ben de bilmiyorum dua edin nolur allah rızası için

daha önce duymuşmuydun biraz beklesinler belki anca duyulcak

Canım benim bi arkadaşım var o da kk dan ama çok samimi görüşürüyoruz kendisiyle...Onun ilk gebeliği kimyasaldı ikinci gebeliğinede dr kimyasal dedi kız cok ağladı kıyamam ben ona başka dra gitti şimdi şehzademiz yoldaa her dr a inanmaaa

ben de kalp atışlarını duyduğumda 6+5ti. vajinal muayene oldum. direkt herşey pat diye çıkıyor 1 dakika bile sürmüyor kalp atışlarını dinliyorsun. eğer ultrasonda karından bakıyorsa duymayabilir. bence başka bir doktora git ama bu sfer karından baktırma, tabii sen bilirsin. ama çok da kendini yıpratma 10 haftaya kadar doktor bana her şey olabilir dedi hatta 1,5 ay çok dikkat edicen dedi.

ay sesa aynısı benim basıma cok yakında geldiği için nasıl etkilendim bilemezsin dualarım seninle..bebişimize bişey olmasınnn

baya bi baktı inceledi hem karında hem alttan ama kalp atımını bulamıyorum dedi.kafam çok karışık ve çok üzgünüm ben böyle olsun istemedim hep dua ettim bebeğim sağlıklı olsun diye

Etmezmiyim canım, Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasın inşallah.

baya bi baktı inceledi hem karında hem alttan ama kalp atımını bulamıyorum dedi.kafam çok karışık ve çok üzgünüm ben böyle olsun istemedim hep dua ettim bebeğim sağlıklı olsun diye

Canım inan şuan dokunsan ağlayacak gibiyim nolur üzülme vardır bi hayr belki söylemek kolay diyeceksin inan değil bende salı günü kalp atışını duymaya gidicem duyarsam şükür duymazsam yine şükür herşey allahtan tabiki insan üzülüyo ama ya gelen bebek hasta olsa sakat olsa bir hayat öleceksin üzüleceksin rabbime sığın o elbet açıyor kapılarından birini...Yeterki ona inan bize can veren rabbim elbet kuzularımızıda bize verecektirrr

Sesacım, canım, tatlım, Allah aşkına üzülme kötü de düşünme ve hemen de o doktoru değiştir. Ya Allahım valla küfredicem şimdi bu zihniyetteki doktorlara haaa!! Çok sinirlendim bak şimdi!!
Ben dün gittim doktora, tekrar sordum kalp atımları ne zaman görülür diye. 7+3'te yahut 8. haftada görülür normalde dedi. Dün 7+0 da hiç beklemezken gördük. Erken ama göründü dedi doktorumuz. Bekle Allah aşkına, böyle mal doktorlara da gitme bir daha. Bırak o doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…