2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım

OO Süpersin gecem..
ben de ara ara bakıyorum..sen yazmayınca korktum hatta kötü bir sonuç mu aldı diye..
Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin..
sıra kese görmeye geldi desene ..

slm millet tıransferim oldu geldim ikitane 1. kalite yumoşlarımı aldım geldim 3 tane 1. kalite bebellerimde donduruldu test günüm 4 şubat heycan dorukda

Son düzenleme:

canım bi türlü rapor çıkmadı onu bekledim bende yazmak için. şükür aldım sonucu doktoru beklemeden netten bakıp yazdım :)) evet inş sıra keseyi görmekte Rabbim onu da nasip eder inş. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı nasip etsin. 2012 bereketli bi yıl olcak gibi yaa :)))

2-3 damla kanama şeklinde gelmş.sonra wc kağıdına silince bira daha pembe gibi.ben progestan kapsül kullanıyorum.daha önce test gününden önce hiç adet olmamıştım.umarım adet değildir

merak etme tutunma kanamasıdır.cirinone jel kullansaydın o jel bitene kadar adet olamıosun.o zman garanti tutunma kanaması derdim ama umarım herşey gzl olur bugün kaçıncı günün.test tarihine kaç gn kaldı

sağol canımm ya :)) inş. sonuç bekleyen arkadaşlara umut olurum :))

herkes hamiş olsun birlikte geçirelim bu dönemi inş.

canım çok sevindim.allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.bize umut oldun ya valla. bnm 5. günüm inş. haftaya bnde snn gibi bebişlerime kavuştğmun haberini alırım.anlatsana hiç hissettin mi belirtileri,kaç bebişin var?

merak etme tutunma kanamasıdır.cirinone jel kullansaydın o jel bitene kadar adet olamıosun.o zman garanti tutunma kanaması derdim ama umarım herşey gzl olur bugün kaçıncı günün.test tarihine kaç gn kaldı

bu benim 10.denemem. daha önce gebeliklerimde var.negatif sonuçlarımda. ama hiç birinde test gününden önce kanamam olmamıştı
bu gün 9. günüm.perşembe test günümdü

Aminn canım çok sağol darısı isteyen herkesin başına inşş: inş senin de haftaya güzel sonuçlarını alırız, burda birlikte seviniriz :)

bu benim 10.denemem. daha önce gebeliklerimde var.negatif sonuçlarımda. ama hiç birinde test gününden önce kanamam olmamıştı
bu gün 9. günüm.perşembe test günümdü

evde bi test yapsana benm daha önce 9. gnde çımıştı

bendede hiç belirti yok. transferimin 5. günü bugün ama anlamıorum sendeki belirtier nelerdi?

canım bende 2.günden itibaren kasık ağrısı kramp gibi girip yok oluyordu günler ilerledikçe göğüslerimde şişlik ve acıma hissi özellikle uçlarında hatta çamaşırım bile rahatsızlık veriyordu, bel ağrısı uyku hali,iştah açıklığı ama 5.gün şiddetli bi gaz hali oldu karm-nımda akşama kadar wc den çıkamadım nerdeyse ıkınmamaya çalıştım ama bikaç kere istemeden ıkındım ölecek gibydim o günden sonra da bitti hepsi hatta sabah biraz göğüs uçlarım hassastı şimdi o da kalmadı herşey çok normale döndü.

kan pıhtısını görünce ve belirtiler yok olunca dayanamadım hastaneye gittim kan verdim bugün 7.gün belki beta normalden biraz daha yüksek çıkar umuduyla. sonra eczaneye gittim 6tane gebelk testi aldım sonra kuaföre gittim saçlarımı kestirdim fön çektirdim (50tl) aldılar sanki çok güzel oldu kasap kesseydi daha güzel keserdi eminim..oysaki ben çok güzel rüyalar görmüştüm gece..ama hepsi rüyada kaldı (

Merhana
neldelin benide listene eklersen çok mutlu olacağım :) 24 ocak tedavi başlıyor sebepsiz infertilite İstanbul cerrahi hastanesi Serdar Koç 2 tüp bebek denemem[/QUOTE]

canımn beni de ekleyin lütfen bu 3.cü yazışım tedaviye başladım sebepsiz infertilite ankara anotolia tüp bebek merkezi ilk tüp bebek denenem 26 taşımdayım 7.ci gonol f kullanadım bukadar hepinizi çok öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…