kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım
Tebrikler ALLAH kucağına da almak nasip etsin bebeşlerini bana ikiz gibi geldi hayırlısı olsun[/QUOTE
sağol canım Allah razı olsun. doktor ameliyata girmiş konuşamadım. Rabbim hayırlısını nasip etsin
OO Süpersin gecem..
ben de ara ara bakıyorum..sen yazmayınca korktum hatta kötü bir sonuç mu aldı diye..
Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin..
sıra kese görmeye geldi desene ..
kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım
ayyyyyyyyyy canım çok sevindim senin adına allah kucığına almayı nasip etsin inş.
2-3 damla kanama şeklinde gelmş.sonra wc kağıdına silince bira daha pembe gibi.ben progestan kapsül kullanıyorum.daha önce test gününden önce hiç adet olmamıştım.umarım adet değildir
sağol canımm ya :)) inş. sonuç bekleyen arkadaşlara umut olurum :))
herkes hamiş olsun birlikte geçirelim bu dönemi inş.
merak etme tutunma kanamasıdır.cirinone jel kullansaydın o jel bitene kadar adet olamıosun.o zman garanti tutunma kanaması derdim ama umarım herşey gzl olur bugün kaçıncı günün.test tarihine kaç gn kaldı
canım çok sevindim.allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.bize umut oldun ya valla. bnm 5. günüm inş. haftaya bnde snn gibi bebişlerime kavuştğmun haberini alırım.anlatsana hiç hissettin mi belirtileri,kaç bebişin var?
bu benim 10.denemem. daha önce gebeliklerimde var.negatif sonuçlarımda. ama hiç birinde test gününden önce kanamam olmamıştı
bu gün 9. günüm.perşembe test günümdü
sağol canımm ya :)) inş. sonuç bekleyen arkadaşlara umut olurum :))
herkes hamiş olsun birlikte geçirelim bu dönemi inş.
bendede hiç belirti yok. transferimin 5. günü bugün ama anlamıorum sendeki belirtier nelerdi?
inşallah canım benim herkes için son denemeleri olur hep birlikte mutlu oluruz
bu arada adım ayşe
ayse.onbas@hotmail.com msn adresim eklemek istersen konuşuruz.
ayşecim msn ye ekledim seni
gecem tebrik ederim yürekten canım allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı bi şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?