2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

gecem senin sonuç ne zman belli olacaktı..kaçıncı günün bugün?

sn ikinci silik çizgiyi gördün canım inşallah beta yüksek çıkar haberlerini bekliyorum.

merhabalar... bugün tahlil günümdü sabah kanımı verdim 1 saat öncede sonucumu aldım ve yine hayal kırıklığı allahımın gücüne gitmesin ama yoruldum artık... gercekten çokkk yoruldum..

GECEM inşallah hayırlı haberleri inş. senden alırız.. bnde durumlar vasat.. daha adet günüme var ama 2 den bianda yükselip fırlıcanı zannetmiyorum..:100:

transferimin bugün 5. günü.ama hiçbi belirtim yok acaba belirtisi olmayıpta hamile kalan arkadaşımız var mı ? sonucum 30 unda belli olcak.

Merhana
Neldelin benide listene eklersen çok mutlu olacağım :) 24 ocak tedavi başlıyor sebepsiz infertilite İstanbul cerrahi hastanesi Serdar Koç la ilk toplamda 2. tüp bebek denemem

azönce kan pıhtısı geldi küçücük ve tuhaf burun kanaması sonrası olan kan pıhrısı gibi değildi çok inse zar gibi bu ne acaba bugün 7.günüm ben dayanamayıp kan vermeye gidicem off sıkıldım artık bu belirsizlikten

cnm o tutunma kanaması olabilir.daha kn tahlilinde çıkmz ki çok yeni.10. güne kadar bekle barii.o zamana kadar çıkabilir belki cnm.

cnm o tutunma kanaması olabilir.daha kn tahlilinde çıkmz ki çok yeni.10. güne kadar bekle barii.o zamana kadar çıkabilir belki cnm.

inşallah öyledir ama sanmıyorum bütün belirtiler iki gündür yok göğsüm bile acımıyo artık herşey normale döndü gibi :S

kızlar raporumu aldım. sonuç 651 :) doktoruma ulaşamadım, ameliyattaymış. hamilemiyim demek ki ya anlamadım

inşallah öyledir ama sanmıyorum bütün belirtiler iki gündür yok göğsüm bile acımıyo artık herşey normale döndü gibi :S

bendede hiç belirti yok. transferimin 5. günü bugün ama anlamıorum sendeki belirtier nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…