doktor bana da söylemişti tüp bebek öncesinde yapalım bi sorun varsa öncesinde önlem almış oluruz diye ama tabi sana bırakıyorlar yine de yaptırmak yaptırmamak sana kalıyo. ben de tamam demiştim. şükür herhangi bi sorun çıkmamıştı öyle panik yapılması gereken bir işlem değil canım hatta ben kahvaltı yapıp gittiğim için anestezide yapamadılar ama öyle bayılacak gibi bir sancım da olmadı. sen bilirsin ama bende yaptır tüp bebek öncesi bir sorun varsa giderilmiş olur ki inş yoktur ama tedbir bizden takdir Allah tan.
neden ağlıyorsun canım, üzülme lütfen. Eğer böyle yaparsan değerlerin stres ve sıkıntıdan daha çok yükselir. Lütfen rahat ol. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme, bak durulife arkaşımıza. Bir gün önce negatifti değerler bir gün sonra pozitif oldu.lütfen moralini bozma.
Bizi haberdar et sonuçtan tamam mı canım?
Aksine hiç yatmayanlarda da çok pozitif haberleri duydum ben. Bence kendini yoracak ağır işlerden kaçın. Fazla yatmak da kan dolaşımını etkiliyormuş canım. Ben de bilemedim hangisini uygularım transferden sonra. En iyisi sen fazla düşünme. Kendi yorma yeter.
doktor bana da söylemişti tüp bebek öncesinde yapalım bi sorun varsa öncesinde önlem almış oluruz diye ama tabi sana bırakıyorlar yine de yaptırmak yaptırmamak sana kalıyo. Ben de tamam demiştim. şükür herhangi bi sorun çıkmamıştı öyle panik yapılması gereken bir işlem değil canım hatta ben kahvaltı yapıp gittiğim için anestezide yapamadılar ama öyle bayılacak gibi bir sancım da olmadı. Sen bilirsin ama bende yaptır tüp bebek öncesi bir sorun varsa giderilmiş olur ki inş yoktur ama tedbir bizden takdir allah tan.
merhabalar... Uzun zamandır burdayım ama baska topiklerdeydim.. şöyle bi konuşmalara baktım hamile arkadaslara aynı kendimdeymiş gibi cok sevindim.. Allah isteyen herkeze versin kimsenin ümidini kırmasın inşallah.. Hepinizinki hayırlı uğurlu olsun sağ sağlim tamamına ersin inş. Bnmde tranfer yapılalı bugün 10. Günüm pazartesi tahlil günüm cok sabırsızım açıkcası cok rahatladım burda umut buldum insan düşünmeden yapamıyo ee düşün düşünde zaman gecmiyo.. Bakalım pazartesi olucak mı..??
merhaba arkadaşlar...
10 ocakta transferim yapıldı...22 ocakta test yaptrııcam...hemşire pazar günü belki yaptıramazsın pazartesi gidersin dedi ama pazar günü doğum günüm o yüzden inşallah ogün yaptırıcam testi...
Hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...
canım sabah aklıma geldin.ne yaptı acaba diye geçirdim aklımdan.doktorun tayfun beydi sanırım.niye girmediğini sormadın mı kendine geldikten sonra? Aklıma tek gelen şey kendisi laboratuar sürecinde ilgileniyordur belki;transferin ne zaman gereçekleştirileceği konusunda yönlendiriyordur ekibini.bunun dışındaki süreçle ekibi ilgileniyor olabilir....benim doktorumda deniz bey.şimdi kafamda soru işareti oluştu. Ben tüm süreçte o olacak diye düşünüyordum ama hayırlısı...lütfen içini rahat tut biliyorsun hormonlarımız kullandığımız ilaçlarla yeterince zarar görüyor zaten birde olumsuz düşünceler girince işin içine iyice dibe sürükleniyoruz.sürekli olumlu düşünmeye çalış ki beynin hormonlar üzerinde pozitif baskı yapsın.biraz kendi kendi ile savaşı gibi birşey oluyor insanın ama sonucunda bebek sahibi olmak varsa savaşın kazanan tarafı olmak için katlanmak gerekiyor.bizlere bu sefer bebek haberini vereceksin buna inanıyorum.hem tayfun bey ve ekibi alanlarında gerçekten çok iyilermiş çok kişi ile konuştum bunu.sen içini ferah tut herşey çok güzel olacak...
ilaçlarınızı hala vermedi iseniz talibim.
haklısın gecemcim ama tam öncesi biraz tedirgin etti beni geçen ay yapsalardı ya. bu tedavi süreci zaten zahmetli biraz hassasiyet lazım ama. bak yapışıklık olmasın histereskopiden diye birsürü işlem olmuş seval arkadaşıma. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. peki sen tüp bebek tedavisinden ne kadar önce yaptırdın. yaptırdığın ay mı başlıyosun yada başladın tedaviye?
bana hiç öyle bişi yapılmadı eğer öyle bi teklif olsaydı koşa koşa giderdim bana sadece rahim filmini söylediler ve yaptırdım tüpler açık ve rahim duvarı olması gerektiği gibiymiş. Sizin söylediğiniz bu değil dimi canım?
kızlar öncelikle inşallahhhh 2012 de hepimizin 2 şer tane bebekleri olurr..bende 3.tedavime başladım dün kayseri acıbadem de ben eklemeyi başaramadım kendimi
ben bu listeye kendimi ekliyemedim kızlar yardımcı olur musunuz :s
merhaba arkadaşlar...
10 ocakta transferim yapıldı...22 ocakta test yaptrııcam...hemşire pazar günü belki yaptıramazsın pazartesi gidersin dedi ama pazar günü doğum günüm o yüzden inşallah ogün yaptırıcam testi...
hepimiz için hayırlı pozitif ve mutlu sonuçlarda görüşmek üzere...
nasılsın bitanem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?