• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Araya giriyorum ama arkadaşım, Umut Tüp'e giden biri olarak içini rahatlatayım dedim :34: Benim doktorum Ulun Bey'di. Rakamlar üzerinden çok fazla konuşulmuyor sanırım genelde. Bana da yaptırdığım tahlillerde de sadece sonuçların iyi olduğunu söylemişti, herhalde bir sorun olmadığı sürece rakamlarla kafa karıştırmak istemiyorlar. Bir de yumurta toplamayı, transferi doktorun kendisi yapıyor ekiple. Ben çok memnun kaldım, çok ilgililerdi. Hatta transferden sonra bir mp3le rahatlatıcı müzikler bile dinlettiler. İçin rahat olsun.

gerçekten içimi rahatlattın inan...ulun bey i görmeyip tedaviye başladığım için endişelendim biraz,ama gerçekten sağol...müzik olayı da süpermiş,senin tedavin hangi aşamada şu an?umarım herşey yolundadır..

@rainekin@durulife@veee banada

uzun zamandir takip edemiyordum,gözlerime inanamadim:-) 4 kisi hamile.
cooookkk sevindim,allah insallah hamileyiiiimmmm diye yazmayi bizlere nasip etsin.

hayirli aksam

Benim evim Bahçeci Fulya'ya çok yakın, ama Ulun Bey ile tedavi sürecini götürmek istedim. Şimdiye kadar çok doktora gittim ama Ulun Bey üzerine yazılanları okuyunca şimdiye kadarki hiçbir doktoruma güvenmediğim kadar bir güven oluştu. "Tamam" dedim ve Bahçeci Umut'a gittim. Tedavim bitti şu an, transferim yapıldı, 25'inde testim var. Sonuç olumlu olmasa bile ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.

Yok arkadaşım olur mu önemli değil, ben de sonra bıraktım zaten geç oldu diye. Transferim yapılalı 4 gün oldu. Daha test günüme var. Bekleme aşamasındayız maalesef :((

sen hiç aklına takma sana tavsiyem bende sana cevap yazmaya çalıştım olmadı int takıldı bnim ilk tüp bebek tuttu ama ömrü yokmuş bıratı bebişler bir gelebilseydi popolarına vurcaz ama sen hiç takma tutar diye hep dua et hep dua unutma strese girme

sen hiç aklına takma sana tavsiyem bende sana cevap yazmaya çalıştım olmadı int takıldı bnim ilk tüp bebek tuttu ama ömrü yokmuş bıratı bebişler bir gelebilseydi popolarına vurcaz ama sen hiç takma tutar diye hep dua et hep dua unutma strese girme

İnşallah canım ya inşallah artık tutar, biz de güzel haberi veririz burada. Zaten yarın da dinleneyim, sonra işe başlamayı düşünüyorum, bir-iki gün daha gitmeme imkanım vardı ama evde böyle daha sıkıcı oluyor.

kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz

sana inanamıyorum çoooooooook güzel bir haber hayırlısı inş bebeğini kucağına alırsın gözünaydın rainekin ve sen umut oldunuz bizlere seninolayında ayrı bir mucize darısı başımıza :46::46::46::46::46:

İnşallah canım ya inşallah artık tutar, biz de güzel haberi veririz burada. Zaten yarın da dinleneyim, sonra işe başlamayı düşünüyorum, bir-iki gün daha gitmeme imkanım vardı ama evde böyle daha sıkıcı oluyor.
zaten sadece agır kalıdırmayın iş falan yapmayın bir de en büyük strese girmeyin benim bebek tuttu 3 gün sürdü sevinçimiz sonra dr düşük yapıyosunuz dedi ilk denemede tuttu 1 kızım var ondada tedavi gördüm 7 yıllık evliyim 2 rahim filmi 9 aşılama oldu polikist overim karnımda n hertürlü igne vuruldum şimdide kızımı abla yapmaya çalışıyoruz 5 dondurulmuş emriyolar var bu ay adetten sonra olacak inş dua et banada

canım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. Gün bugün, malesef tek çizgim var.:50: Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.

canım haklısın ben 10. Güne kadar bile dayanamam herhalde inş bir güzel haberde senden alacağız inş kendini herşeye hazırla ben bunu kendime her dakka söylüyorum bakalım yaşayıp göreceğiz :34::34:

zaten sadece agır kalıdırmayın iş falan yapmayın bir de en büyük strese girmeyin benim bebek tuttu 3 gün sürdü sevinçimiz sonra dr düşük yapıyosunuz dedi ilk denemede tuttu 1 kızım var ondada tedavi gördüm 7 yıllık evliyim 2 rahim filmi 9 aşılama oldu polikist overim karnımda n hertürlü igne vuruldum şimdide kızımı abla yapmaya çalışıyoruz 5 dondurulmuş emriyolar var bu ay adetten sonra olacak inş dua et banada

Benim de 7-8 ay ilaçla denemem oldu, sonra iki aşılama, bir tüp bebek denemesi. Arada iki histeroskopi... Yuvarlanıp gidiyoruz :9::9: Şimdiye kadar hiç gebelik yaşamadım. İnşaallah kızın da cici bir abla olur, kardeşini elinden tutup gezdirir. Hepimiz için dua ediyorum, dilerim Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder.

Benim de 7-8 ay ilaçla denemem oldu, sonra iki aşılama, bir tüp bebek denemesi. Arada iki histeroskopi... Yuvarlanıp gidiyoruz :9::9: Şimdiye kadar hiç gebelik yaşamadım. İnşaallah kızın da cici bir abla olur, kardeşini elinden tutup gezdirir. Hepimiz için dua ediyorum, dilerim Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder.
inş ama süreçler çok zor ikinci sferde

hepsinde de aynı aynı beni çok yıprattı size dr bu tüp bebekte ilişki önerdmi

Benim evim Bahçeci Fulya'ya çok yakın, ama Ulun Bey ile tedavi sürecini götürmek istedim. Şimdiye kadar çok doktora gittim ama Ulun Bey üzerine yazılanları okuyunca şimdiye kadarki hiçbir doktoruma güvenmediğim kadar bir güven oluştu. "Tamam" dedim ve Bahçeci Umut'a gittim. Tedavim bitti şu an, transferim yapıldı, 25'inde testim var. Sonuç olumlu olmasa bile ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.

bende senin gibi nette sürekli araştırıp öyle karar verdim ulun bey e...bana fazla gerçekçi gib geliyor,bende öyleyimdir ama şapkadan tavşan çıkarmayacağız dedi,elimizden geleni yapacağız...dedi...25 inde senin güzel haberlerini görürüm inşallah,burdan....iyi akşamlar tanıştığımıza memnun oldum...

kızlar bugün 2tane embriyo transferim oldu, kaliteleri 8de 8 miş bu terimi bilen var mı?? En iyi kalite buymuş rahim duvarım da kalınmış..ilk denemem allahın izni ile çok ümitliyim.12gün sonra test yaptırcaz ama hiç öyle uzanıp yatmıyorum ve sigarayı bırakamadım napıcam yaa

sorma sorma o nalet şeyden kurtulamıyoruz ben zaten haftada 2-3 paket içiyordum 12 gündür lucrin kullanıyorum 2 paket içtim az içiyorum ama hiç içmesem ne var içtiğimde de yarıda dayanamıyom vicdan yapıp söndürüyorum sen ne kadar içiyon kaç yumurtan oluştu offf ya birazda oluruna bırakmak lazım bu stresle nasıl başedeceğiz başka türlü delireceğim :27: :27: :27:

Aslında en iyisi kimsenin bilmemesi. Elimde olsa ben de kimseye söylemezdim ama bu sefer ipin ucunu bıraktım iyice, yedi sülalem öğrendi, perde filan kalmadı :9::9::9: Ben de çok takmıyorum. Allah'tan baskı yok üzerimde, ondan da rahatım sanırım.

bende senin gibi nette sürekli araştırıp öyle karar verdim ulun bey e...bana fazla gerçekçi gib geliyor,bende öyleyimdir ama şapkadan tavşan çıkarmayacağız dedi,elimizden geleni yapacağız...dedi...25 inde senin güzel haberlerini görürüm inşallah,burdan....iyi akşamlar tanıştığımıza memnun oldum...

Her şey güzel olacak inşaallah. :34: Ben de çok memnun oldum, burada görüşürüz umarım artık. İyi akşamlar.

Aslında en iyisi kimsenin bilmemesi. Elimde olsa ben de kimseye söylemezdim ama bu sefer ipin ucunu bıraktım iyice, yedi sülalem öğrendi, perde filan kalmadı :9::9::9: Ben de çok takmıyorum. Allah'tan baskı yok üzerimde, ondan da rahatım sanırım.

benim üzerimde çok fazla baskı var birde ben düşük yaptım eltimin hamile oldugu ortaya cıktı süreç sorular hep aynı yordu beni

İnsan kimsenin yanına gitmek istemiyor, sorulardan nefret ediyor. Ama bir şey diyeyim mi, en güzeli utanıp sıkılmayı bir kenara bırakmak, kim ne soruyorsa uzun uzun anlatmak. Ne kadar içimize kapanırsak, ezilip büzülürsek o kadar etkileniyoruz. Önceki tedavilerde öyleydim. şimdi amaaan diyorum. Canım mı istemiyor sanki bebeğimin olmamasını... Rabbim böyle uygun görüyor, mutlaka, mutlaka bir sebebi var, öylesine değil... Sebepsiz yaprak kımıldamıyor dünyada, evladımız daha olmamışsa illa ki sebebi var. Belki ilerde bileceğiz, belki bilmeyeceğiz. Seni sıkıştıran olursa hiç sıkılma, sen de ööööyle anlat güzel arkadaşım. O zaman insanlar susuyor, çünkü onlara soracak bir şey bırakmıyorsun.

Back