merhabalar
rapor 3 günde çıktı demişsin,aynı hastanede mi çıktı 3 günde?başkent in fiyatı uygunmuş,ilaç hariç 2000 tl ödeyeceğiz galiba...doktorun kim? memnun musun?
Doktorum prof.dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu canım, çok memnunum her hastasıyla kendi ilgileniyo, sadece biraz kalabalık fiyatlardan dolayı böyle olmuş. muayene ücretine bile 43 tl fark ödüyorsun normalde 200-250 civarı. Hastane sgk anlaşmasından dolayı fiyatları düşürmüş normalde özel hastane. rapor için evrakları verdim 3 günde çıkarmışlar ben uğraşmadım hiç sekreterler ve hemşireler hallediyo herşeyi, işlem ücreti raporlu 1364 tl, raporsuz 2600 tl. benim ilaçlara ödediğim fark 750 tuttu, diğer vitaminleri falan saymıyorum. benim orayı tercih etmemin bir sebebi de yenidoğan ünitesi var, doktorun doğumunu yaptırıyo, bazı özel merkezlerde doğum yok, doktorun hastanelerle anlaşması da olmuyo canım.
çok iyi yapmışsın, öğrendiğim iyi oldu canım,çok teşekkür ederim.ben aslında ankara istanbul arasında çok kararsız kaldım,ankaralıyım,annem orda,ben sakaryadayım,istanbul yakın diye buraya karar verdim,gerçi inşallah gerek kalmaz ama yine de öğrenmekte fayda var,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,bu son denememiz olsun inşallah....
beta hcg:98Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
canım ben az önce dayanamayıp idrar testi yaptım 10. gün bugün, malesef tek çizgim var.Aslında yapmayacaktım test gününe kadar ama negatifse o gün orada üzülmek istemedim, en azından şimdi beklentim pek kalmadı olursa da süpriz olur. çift çizgi çıksaydı emin olmak için bugün yakındaki sağlık ocağına gidip kanda baktıracaktım.
arkadaslar malesef bugün tedavim iptal oldu. doktorum yumurtalıklarımda gecen hafta ki atak yok dedi, gelişmiyorlarmış , polikistikoversin vs.dedi, bu çok mu kötü bir durum bilemiyorum:18: bizim sorunumuz sperm eksikliğiydişimdi bir de bu durum mu oluştu yada nasıl oluştu bilemiyorum , 10 gündür MENEGON iğne kullanıyordum faydası olmamış, şubat adetimi bekleyeceğim
şubatta yüksek doz ilaclar ile takrar baslayacakmışız inş.
şubata kadar bir mucize diliyorum, bize de olur mu dersiniz beni de bulur mu o mucize
dualarınızı bekliyorum arkadaslarım
tebrik ederim,Allah kucağına almanı nasip etsin,darısı da bizim başımıza olsun inşallah...bütün hamile arkadaşları kutluyorum..öncelikle umut tüp bebek merkezinde tedavi olan arkadaşlar,benim tedavim cumartesi başladı,2. kez perşembe gideceğim inş.benden e2 değerine bakmak için kan falan almadılar?neden sizce? benim 2. denemem,diğerinde dr durmadan e2 değerine bakıyordu.sizde bakılmadı mı?
bir de özellikle yediğiniz besinler var mı?neler önerirsiniz?
Kizlar suan aglayarak yaziyorum cook ama cok saskinim hala hayal gördügümü düsünüyorum bende listedeydim dondurulmuslar icin mart ayinda gidecektim 2 aydir adet görmedim sonunda bugün dokrora gittim acaba kist felanmi var diye hamilelik aklima bile gelmiyordu ama 7 Haftalik hamileymisim kalp atisi ve kese görüldü inanamiyoru listede bir arkadasta dondurulmuslar icin gidecekmis ama hamileymis ya onu okudugumda okadar sevinmistimki Rabbim sen nelere kadirsin demistim rabbim banada nasip etti allaha binlerce sükürler olsun benim icin dua edin neolur rabbim tamamina erdirsin bende hepiniz icin dua ediyorum Rabbim hepinize bu listeye hamileyiiim diye yazmayi nasip etsin insalllah. Hersey onun elinde en beklemedigim zamanda beni sasirtti insallah sizde en kisa zamanda suan yasadiklarimi yasarsiniz
canım katılıyorum sana, çok güvenmemek lazım da yaptırdım işte merak. Bu arada test bekledikçe ikincide pembe çizgi oluşmuş:26:. Benim için önemli olan kan testi bu test beni hiç heyecanlandırmadı zaten .
durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bende umut tüp bebek merkezinde oldum tedavimi...Doktorum Süleyman Bey şuan transfer sonrası beklemedeyim:) yumurta toplama gününden bi kaç gün önce bizden sarılık aids kan uyuşmazlığı için kan aldılar ozman e2 ve p4 bakıldı...
canım bende umut tüp bebek merkezinde oldum tedavimi...Doktorum Süleyman Bey şuan transfer sonrası beklemedeyim:) yumurta toplama gününden bi kaç gün önce bizden sarılık aids kan uyuşmazlığı için kan aldılar ozman e2 ve p4 bakıldı...
peki o zaman değerlerin kaç olması gerekiyor?
canım seninle aynı günlerde adet olucaz ben dün oldum yarın merkeze gide cegim çok heycanlıyım
:2::2::2::2::2::2::2:
teşekkür ederim canım,benim aklım eski tedaviye gitti tabii,sürekli e2 bakıldı ve çok yükselmedi,o yüzden endişeliyim,
beklemek zor,sabır istiyor ama inşallah sonunda güzel bebeğine kavuşursun,önce sen,sonra hepimiz tabii...bir şey sorabilir miyim?yumurta toplama ve transferi dr kendisi mi yapıyor?
teşekkür ederim canım,benim aklım eski tedaviye gitti tabii,sürekli e2 bakıldı ve çok yükselmedi,o yüzden endişeliyim,
beklemek zor,sabır istiyor ama inşallah sonunda güzel bebeğine kavuşursun,önce sen,sonra hepimiz tabii...bir şey sorabilir miyim?yumurta toplama ve transferi dr kendisi mi yapıyor?
[ı][sıze=3]arkadasım, benim doktorum da idrarda ilac etkisi ile 2 çizgi çıkabileceğini, net kararın kan tetinde olduğunu ısrarla söylemişti aşılama sürecimde , gönlünü ferah tut olur mu lütfenBu kadar asamayı atlatıp sonuç beklemek bile harika, benim tedavim iptal oldu mesela, hiç sorunum yokken birden doktorum polikistik oversin vs.dedi, çoğul yumurtam varmış ve gelişmiyormuş, ki asılamada gecen ay 5 hapla gelişen yumurtalarıma ne oldu bilemiyorum:18: öncesinde de aralıklarla kadın doğuma tetkikler yaptırdım hepsi normaldi özellikle de yumurtaların kolay gelişiyor demişti doktorum, şaşkınım şuan
Kac gün kaldı kan testine hadi bekliyoruz[/sıze][/ı]
Kızlar idrar testine güvenmeyinnnnnnnnnnnnn! Benim bir kere pozitif çıktı, havalara uçtum tabii ki, ama ilaçlar yüzündenmiş, çöktüm sonrasında! Negatif de pozitif de çıksa yanıltıyor. Tedavi görüyorsanız kan testi dışında bir şey yaptırmayın! Boşuna moral bozar ya da maalesef boşuna sevinebilirsiniz.
durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet her 2 işlemide kendisi yapti...her iki işlemde de ağrım olmadı, tabi birazda..bünye ile alakalı bu..yumurta toplamada norkozla bayıldığım için sadece girince hocaya el salladığımı hatırlıorum:) birde transferde süleyman hocanın hadi bismillah deyip, bebişimi yerleştirmesini:) hayırlı olur inşallah diyerek odaya çıkarttılar beni 45 dk sonra kalktım ve evimize geldik..5. günüm...marım bebeğim benimledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?