2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhabalar
rapor 3 günde çıktı demişsin,aynı hastanede mi çıktı 3 günde?başkent in fiyatı uygunmuş,ilaç hariç 2000 tl ödeyeceğiz galiba...doktorun kim? memnun musun?

Doktorum prof.dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu canım, çok memnunum her hastasıyla kendi ilgileniyo, sadece biraz kalabalık fiyatlardan dolayı böyle olmuş. muayene ücretine bile 43 tl fark ödüyorsun normalde 200-250 civarı. Hastane sgk anlaşmasından dolayı fiyatları düşürmüş normalde özel hastane. rapor için evrakları verdim 3 günde çıkarmışlar ben uğraşmadım hiç sekreterler ve hemşireler hallediyo herşeyi, işlem ücreti raporlu 1364 tl, raporsuz 2600 tl. benim ilaçlara ödediğim fark 750 tuttu, diğer vitaminleri falan saymıyorum. benim orayı tercih etmemin bir sebebi de yenidoğan ünitesi var, doktorun doğumunu yaptırıyo, bazı özel merkezlerde doğum yok, doktorun hastanelerle anlaşması da olmuyo canım.

çok iyi yapmışsın, öğrendiğim iyi oldu canım,çok teşekkür ederim.ben aslında ankara istanbul arasında çok kararsız kaldım,ankaralıyım,annem orda,ben sakaryadayım,istanbul yakın diye buraya karar verdim,gerçi inşallah gerek kalmaz ama yine de öğrenmekte fayda var,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,bu son denememiz olsun inşallah....

hakkımızda hayırlısı olsun canım..

beta hcg:98 Allah'ım şükürler olsun benden dualarınızı ve güzel dileklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim ...darısı hepinize olsun

Canım tebrik ederim çok sevindim..Rabbim bizede yaşatsın bu güzel duyguyu...bugün 5. günüm hergün su gibi bir akıntım oluyo, çok korkuyorum bakmaya heran bişi olucak gibi çarşamba işe başlıycam ama hala tereddüt ediyorum..gögüslerim taş gibi sert...iğnelerden olur yazıo bazı yerlerde...sende neler oldu bu süreçte nekadar dinlendin???

çok duygulandım bende okurken rabbim kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin....

canım üzülme sakın..herkes ne dio moral çok önemli...eşimde hergün test yapmamı sölüo uyuyamıomuş meraktan:)) daha 5. gündeyim aslında:) ama direnicem kan tetsine kadar...rabbim senide kan testinde güldürsün,sevindirsin inşallah...

bu iştede vardır bir hayır...inşallah senin mucizende gelir bu arada:)

canım bende umut tüp bebek merkezinde oldum tedavimi...Doktorum Süleyman Bey şuan transfer sonrası beklemedeyim:) yumurta toplama gününden bi kaç gün önce bizden sarılık aids kan uyuşmazlığı için kan aldılar ozman e2 ve p4 bakıldı...

İnanmıyorum, mucize bu işte!! Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşaallah arkadaşım, nasıl bir mutluluk yaşadığını tahmin edemiyorum tebrik ederim!!!

Canım sana söylüyorum da, benim de daha 4. günüm, bakalım ben dayanabilecek miyim sonuna kadar Şu an evde olduğumdan aklıma test gelmiyor ama daha 10 günüm var umarım bu kararlılıkla devam ederim...

durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çok güzel, ne kadar mutlu bir gün bugün, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Bu arada Ocak-Şubat topiği ne kadar kalabalık, okumaya yetişemiyorum Dilerim ki herkes hayırlısıyla güzel sonucu alır.

Benim 4. günüm bugün transferden sonraki. Ama yatamıyorummmm, bugünün büyük kısmını oturarak geçirdim, arada mutfağa girip bir-iki şey yaptım. Ani hareket etmemeye çalışıyorum ama yatmıyorum da. Henüz hiçbir belirtim yok. Beklemek zooor!

peki o zaman değerlerin kaç olması gerekiyor?

teşekkür ederim canım,benim aklım eski tedaviye gitti tabii,sürekli e2 bakıldı ve çok yükselmedi,o yüzden endişeliyim,
beklemek zor,sabır istiyor ama inşallah sonunda güzel bebeğine kavuşursun,önce sen,sonra hepimiz tabii...bir şey sorabilir miyim?yumurta toplama ve transferi dr kendisi mi yapıyor?

canım seninle aynı günlerde adet olucaz ben dün oldum yarın merkeze gide cegim çok heycanlıyım

:2::2::2::2::2::2::2:

merhaba arkadaşım bugün öğleden sonra adet oldum yarın doktora gideceğim lucrin kullanıyordum gonal-f başlayacağım hakkımızda hayırlısı

evet her 2 işlemide kendisi yapti...her iki işlemde de ağrım olmadı, tabi birazda..bünye ile alakalı bu..yumurta toplamada norkozla bayıldığım için sadece girince hocaya el salladığımı hatırlıorum:) birde transferde süleyman hocanın hadi bismillah deyip, bebişimi yerleştirmesini:) hayırlı olur inşallah diyerek odaya çıkarttılar beni 45 dk sonra kalktım ve evimize geldik..5. günüm...marım bebeğim benimledir...

selam arkadaslar, ay hiziniza yetisemiyorum yaaa ben yaslanmismiyim ne :) cok sevindim son iki gebemize , insallah hepimiz muradimiza kavusuruz...
ocak ayinin hemen gecmesini istiyorum, cok stressli dönem, ta bir saatlik yol gidiyorum tüp bebek merkezine, halbuki hemen yakinimda bir tane var, ama orayi hic begenmedim ayni fabrika gibime geldi ... en az dört yeri dolandim sonunda karar verene kadar , eskiden hic böyle degildim artik birseye karar vermeden cok düsünüyorum, aklima bin bir türlü seyler geliyor, tabi maddi bir problemde ayni zamanda... allah herkese kolaylik versin rabbim baska seylerle imtihan etmesin insallah

Araya giriyorum ama arkadaşım, Umut Tüp'e giden biri olarak içini rahatlatayım dedim Benim doktorum Ulun Bey'di. Rakamlar üzerinden çok fazla konuşulmuyor sanırım genelde. Bana da yaptırdığım tahlillerde de sadece sonuçların iyi olduğunu söylemişti, herhalde bir sorun olmadığı sürece rakamlarla kafa karıştırmak istemiyorlar. Bir de yumurta toplamayı, transferi doktorun kendisi yapıyor ekiple. Ben çok memnun kaldım, çok ilgililerdi. Hatta transferden sonra bir mp3le rahatlatıcı müzikler bile dinlettiler. İçin rahat olsun.

canım geçmiş olsun nasıl oldu bu ya aşılamada olmayıp şimdi olması ilginç dr.una neden diye sor daha neler duyacağız herşeyde bir hayır var böylesi daha iyi olur belki sıkma canını

belli oldumu test yaptınızmı bnim dün int takıldı size tam cevap yazamadım kusura bakmayın

durucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

beta hcg: 98 yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SBAHTAN HABERİNi BEKLEDİM AÇMADIN TOPİĞİ ŞİMDİ AÇTIM VE GÖRDÜM O MÜJDEYİ ÇOOOOOOOOK GÜZEL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BÜTÜN UMUTSUZLUKLARA RAĞMEN TUTMASI BİZE UMUT OLDU CANIM ÇOOOOOK TEBRİK EDERİM GÖZÜN AYDIN DARISI BAŞIMIZA

inşallah bebeğin seninledir,ve kucağına aldığın günü de görürsün....
inşallah ulun bey de kendi ilgilenir,ilk kontrolde yoktu zaten drumu perşembe günü göreceğim,umarım ben de memnun kalırım,transfere kadar herşey yolunda gider,tabii sonrasında...bu sitede umutla bebeği için uğraşan hepimizin Allah yardımcısı olsun....dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…