• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

evet canım saat 15:00 da oldu transferim, şükürler olsun yine ağrısız oldu. 42 yumustan önce 36 sonra 24 yumus kaldı:) dr 5. gün transfer etme istedi ve bekledik..yani bugün ama dondurmaya yumus kaldımı kalmadımı bilmem:( arıcaklar yarın..2 taneydi,transfer etikleri haricindekin karar vericeklermıs dondurup dondurmaya...24 ocak test tarihim..yatıorum ama kasıorum kendımı elimi ayagımı koyucak yerler arıorum:)

Geçmiş olsun canım. İnşaallah meleklerin sana tutunur. Dondurup dondurmamaya sizin karar vermeniz gerekmiyor mu? Birkaç gün dinlen ama çok sıkma kendini. Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşaallah.

merhabalar.. deneyimli arkadaşlar bi sorunum var, puregon iğnelerine başladım dün. 225 ünite yapılıyor şimdilik, ilk iğneyi merkezde hemşire nasıl yapılacağını göstermek için yaptı ama içindeki ilaç yarına yeter değiştirme dedi ben bugün kalemin başlığını 225 e getirdim üstten bastırdım ama 0'a gelmedi bi türlü , o kadar bastırmama rağmen 25'lik kısım havada kaldı , aradım hemen merkezi 25 üniteyi yapmamış oldum diye ama bişe olmaz diyip geçiştirdiler her seferinde böyle olur mu? ya da olmaması için nasıl yapmam gerekiyor ?

slm arkadaşlar cok kısa yazacam daha sonra uzun yazacam neler yaşadığımı anlatacam ilk tüp bebk denemem allahın izniyle hamileyim allahım herkese nasip ettirsin..:):9:

canım ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olur derler bizlere bol bol dua et arkadaşım tekrar tebrik ediyorum:nazar::49:

Sağ olasın canım. Bu sefer olur senin de inşallah. Bana zaman ayırıp yazıyorsun çok sağ olasın...

Canım benim kafama şu datakılıyor ben adetin 3. günü yaptırdım geçen ay bazı testleri. E2 67, FSH 5.81, pROLAKTİN 10.52, AMH 0.30

Fsh m iyi iken amh niye böyle hiç anlam veremedim. Onun da yüksek olması lazım değil mi? Bir de bugün adetin 4. günü e2 141 gelmiş... 4.gün oldu bugün 300 lük puregon kullanalı...

Testte yanlışlık olabilir. Başka bir yerde tkr. yaptır adetin 2. günü gerekirse.. Değerlere çok takılma. Ben artık yaptırmıyorum kan testi. Ultrasonda görünen folikül sayısı önemli. Birde herşeyi not al. Kaçıncı kontrolde kaç mm olmuş her yumurta için not al herşeyi. bir sonraki tedavinde dr.a verirsin bilgileri gerekirse..

merhabalar.. deneyimli arkadaşlar bi sorunum var, puregon iğnelerine başladım dün. 225 ünite yapılıyor şimdilik, ilk iğneyi merkezde hemşire nasıl yapılacağını göstermek için yaptı ama içindeki ilaç yarına yeter değiştirme dedi ben bugün kalemin başlığını 225 e getirdim üstten bastırdım ama 0'a gelmedi bi türlü , o kadar bastırmama rağmen 25'lik kısım havada kaldı , aradım hemen merkezi 25 üniteyi yapmamış oldum diye ama bişe olmaz diyip geçiştirdiler her seferinde böyle olur mu? ya da olmaması için nasıl yapmam gerekiyor ?

Tm oturmamış olabilir. ınternette kullanım videoları var puregon kalemin. Yatrın bir tüp bebek merkezinde yaptır garanti olsun..

IYI GECELER BANADA NASILSIN CANIM SENDE ALMANYADANDIN DEGILMI?NE OLDU BASLADINMI TÜP BEBEGE:emir_bebek:

slm cnm neden geçiştirdileri bikere orda yazan sayı kadar eksik yapmış oluyosun 25 temi durdu 25 eksik öbür ilacı takıp kalemide 25 daha yapman gerekrdi. oyuncak değil ki bu ilaçlar.. sen dr ile birebir görüüş sor.. anlatabildimmi orda kaç kalıyo sa diğer ilacı takıp kalanı kadar yapıp 225 e tamamlamalısın...

allah herkese yardım etsin pek tanıdık göremedim bebişlendi demek herkez... inş.. :D ben kısaca özetleyeyim.. 1 çocugum var çok şükür.. 2. si için 1 laparodkopi.. 2 negatif tüp bebek ( biri kimyasal oldu) sorun endometriosiz çikolatakstlri.. sırada tekrar laparoskopi ve 3. deneme donmuşlarla inş.

allah herkese yardım etsin pek tanıdık göremedim bebişlendi demek herkez... inş.. :D ben kısaca özetleyeyim.. 1 çocugum var çok şükür.. 2. si için 1 laparodkopi.. 2 negatif tüp bebek ( biri kimyasal oldu) sorun endometriosiz çikolatakstlri.. sırada tekrar laparoskopi ve 3. deneme donmuşlarla inş.

endometriozis çok tehlikeli bir hastalık. Bende haz. ayında laparoskopi oldum bu kistlerden dolayı. benim toplamda 10 cm. olan iki taraflı kistlerim aldılar ama rezerv azaldı ne yazıkki..

aynı şeyi 3 gün önce bende yaşadım diğer ilacı açtım 25 üniteyi çekip tamamladım. aslında her seferinde yeni ilaç açıp vurduğumda kontrole gittiğim zaman yarım ilaçları bir şişeye tamamlıyorlar.böylece 2 kere iğne yapmak zorunda kalmıyorsun canım.doz eksik olması bence önemli o zaman niye 200-225 arası demiyorlar bence durumu dr.söle

ayrıca hepinize hayırlı tedavi süreci diliyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin mubarek cuma saatinde yüzünüzü güldürsün

kızzzzlarr bende adet oldum baslıyorummm...aslında bn geçen aralık adetimle basladın ama yumurtam fazla olunca dr.um dondurulmuslarla bir dahaki ay deneyelim dedi ve transferi iptal etti.bende adetimi bekliyordum ve oldum bana dua edin lütfen herkese hayırlı cumalarrr...

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındyım ailemden uzaktayım devlet memuruyum.şubt ayında umut tüp bebek merkeznde tedaavye başlayacaktım ama kafam karıştı çünkü üniversite sınavına girceğim nisanda yani doğal olarakda kazanırsam gideceğim şimdi hem iş hem okul hem bebek yürüteblrmym
bilmiorum o yüsden bebeği ertelemelimiyim bilmiorum aslında bebeğim olsun benmle büyüsün istiordumm sizce napmalıyım

merhaba arkadaşlar ben 21 yaşındyım ailemden uzaktayım devlet memuruyum.şubt ayında umut tüp bebek merkeznde tedaavye başlayacaktım ama kafam karıştı çünkü üniversite sınavına girceğim nisanda yani doğal olarakda kazanırsam gideceğim şimdi hem iş hem okul hem bebek yürüteblrmym
bilmiorum o yüsden bebeği ertelemelimiyim bilmiorum aslında bebeğim olsun benmle büyüsün istiordumm sizce napmalıyım

slm cnm buraya fazla girmiyorum ama sana cvp yazma gereği duydum ;) yaşınız küçük ama sorununuz sperm azlığı ve hareketiymiş bence tedaviye devam et derim Allah ömür boyu bebek eksikliği yaşatmasın inşallah .bu tedavi aşaamalarında bikere sorun çıktımı art artda sorunlar çıkıyor ve tedavi uzuyor bebek yap bence.kariyer yapcam derken bebek sahibi olamıyan insanlarıda gördüm.eşinin çıkmış spermi varken değerlendirin çünki bizim sperm tahlillerimiz 0 bendede erken menopoz çıktı yeni öğrendim ve çok üzülüyorum beni sizlerden başka kimse anlıyamaz.evlatlığı bile düşünüyorum. bence bebek istiyorsan erken davran ihmal etme iş hayatın her zmn olur, bebek olmuyo işte :(

kızlar bişey sorcam ve cvbına çok ihtiyacım var. ben tüp bebek tedavisine başladığımda adetimle ilaç kullanmaya başlıycam. peki yumoşlar ne zaman toplanacak? soruyorum eşim ona göre izin alacak ve çıkıp gelemez bi işi çıkarsa diye çok korkuyorum. ortalama 8-10 mu 5-10 mu? bu arada bana kısa protokol uygulanacakmış. hadi cvp verin havada kalmasın sorum?:17:

kızlar bişey sorcam ve cvbına çok ihtiyacım var. ben tüp bebek tedavisine başladığımda adetimle ilaç kullanmaya başlıycam. peki yumoşlar ne zaman toplanacak? soruyorum eşim ona göre izin alacak ve çıkıp gelemez bi işi çıkarsa diye çok korkuyorum. ortalama 8-10 mu 5-10 mu? bu arada bana kısa protokol uygulanacakmış. hadi cvp verin havada kalmasın sorum?:17:

merhaba cnm hayırlı olsun öncelikle cnm geçen ay bnde aynı soruyu sordum ve hiç cvp alamadım malesef ama nedenini şimdi daha iyi anlıyorum çünkü kişiye göre deişiyormuş.sahsen yasadım ve ordan biliyorum.bana dr. önde cmrtsi dedi sonra pazartesi oldu sonra salı buyüzden son noktayı dr. koyuyor ve hiç belli olmuyor cnm.çok yardımcı olamadın cnm ama dedigin gibi en azından soru havada kalmadı...bnce drun la konuş yine daha net bişi söyler.

Canım kişiye göre aslında yumosun gelişimine göre değişiyor. Benim 10. Gün toplandı kiminin 12. Gün daha erken varmı bilmiyorum. Sen hayırlısıyla basla doktorun tahmini söyler bana 5 gün önce söyledi.

tşler eklemissiniz

:34:rica ederim

selam kızlar

bende adet oldum hayırlısıyla startı veriyoruz inşallahhh

:46:canım hayırlı olsun

:18: Evet hecanla bekliyoruz

kızzzzlarr bende adet oldum baslıyorummm...aslında bn geçen aralık adetimle basladın ama yumurtam fazla olunca dr.um dondurulmuslarla bir dahaki ay deneyelim dedi ve transferi iptal etti.bende adetimi bekliyordum ve oldum bana dua edin lütfen herkese hayırlı cumalarrr...

hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider

Back