• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

:nazar:Tedaviye başlayacak olanlar:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: Grid, width: 770"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]yaşı
[/TD]
[TD]nedeni
[/TD]
[TD]merkezi
[/TD]
[TD]kaçıncı denemesi
[/TD]
[TD]hangi aşamada
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]antalya tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ankara tıp fakültesi
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]gelecek tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]açıklanamayan
[/TD]
[TD]bursa acıbadem tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]yumurta rezervi
[/TD]
[TD]anakara başkent ünv.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]açıklanamayan
[/TD]
[TD]bürüksel tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD]dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]azoospermi
[/TD]
[TD]memorial
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]ege ünv.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]ocak-şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]gata
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[TD]akay tüp bebek merkezi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

paylaşımlar

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn duası

sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

mübin duası’nın hikmetleri

dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek yasin süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

Ihlasla okunduğu zaman allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. şu halde ihlasla okumak, yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

40 gün boyunca günde 2256 defa ya rahman desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya meryem suresi okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

çocuk olması için,

çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "yâ musavvir, ya bari, ya halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. çünkü zekeriya aleyhisselam rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"fe hebli min ledünke veliyya" "yerisüni ve yerisü min âli yâkûb." "yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (ki bana da mirasçı olsun, yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

allah hepimizin yardımcısı olsun
kucaklarımız boş kalmasın

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

:nazar::emir_bebek:
listemizin en son haliii

kızlar beide ekleyin aşılama tedavisi

merhabalar dr. dan yeni geldim. Cuma günü son tahliller ve muayene ve inşallah hayırlısıyla Pazar günü de yumoşlarım toplanacakmış. Çokheyecanlandım dr. bunları söylerken herşey yolunda giderse de Haftaya Çarş. - Perşembe tekrar bana dönecekler inşallah . Allahım inşallah dualarımız kabul olur

sende iyi ki varsın arkadaşım , inşallaaaahhhhhh hep beraber sevinecez hepimizin haberlerine:16:

inşallah canım...evet doktorum necmi bey.içime sinmeyen nedir bilemedim aslında.belkide çok fazla ilgi bekledim:(
benimde sorunum pco.haftaya başlıcam hayırlısı ile heyecanla bekliyorum:)ayrıca ben mersinde değil hatayda yaşıyorum.annemde geçiricem tedaviyi...

Nursimlacım öncelikle inşaallah yumurtalar istenilen şekilde büyür ve toplanacak seviyeye gelir. Tedavinin kısalığından bahsetmişsin. Sen yine 2 haftaya yakın ilaç kullanmış olacaksın. Ben geçen salı başladım iğnelerime ve yarın opu'ya giriyorum nasip olursa. Yumurtalar ne kadar çabuk büyürse süreç o kadar hızlı oluyor, bunu dert etme canım. Hayırlı haberlerle gel inşaallah...

merhaba arkadaşım:) inş.güzel temennilerin için çok tesekkür ediyorum :16:

tedaviyi bu kadar kısa beklemiyordum benim için hepimiz için sürec gercekten hamdolsun kısaymış, gözümüzde büyüttüğümüz kadar değilmiş, inş.umduğumuzdan da kısa sürer :16:

benim bu iğnelerimde fayda etmiyor sanırım hiç bir belirtim yok, aşılama sürecimde ki klomen hapında çok belirtim olmuştı, şişkinlik ağrı vs...:19:

lütfen dua eder misiniz bu ay ertelenmesini istemiyorum çünkü nasip olursa hersey yolunda olursa dinlenme sürecim 15 tatile denk gelecek :16:

sizden de ciciş haberler bekliyoruz arkadaşım :16:

canım öncelikle dualarımız seninle. lütfen pozitif düşünmeye çalış olumsuzlukları psikolojik olarak bazen kendimiz de çağırıyoruz bence. Bi kere yumurtalarının olması bile güzel bişey ya hiç olmasaydı:50:. gerisi sırayla geliyo zaten, Allahım dermansız dert vermesin kimseye. Ben menagonun yanında bir de gonal-f başlamıştım göbekten, benim sorunum yumurta rezervi azlığı. senin iyi demekki sadece menagonla başlamışsın. bu arada iğneler baş ağrısı yapıyo canım birçok kişide oldu bu. bende karın ağrısı da yapmıştı.

Ben tedaviye çok mutlu başladım, pozitif olmaya çalıştım ki doktorum bana tüp bebekte bile şansın çok az demişken şuanda sonuç bekliyorum:29:, bu aşamaya gelebilmek bile çok güzel bişey. Bence senin yumoşlar iyi gelişecek ve sağlıkla toplanıp döllenecekler canım. Sakın :20:umudunu yitirme üzme kendini..

tesekkür ediyorum arkadasım çok tesekkür ediyorum yanıtın için :16:
evet çok kolay umudumuzu yitiriyoruz bayanlar olarak sanırım :19: öyle güzel gelişmeler oluyor ki, tüp bebeğe daha hazır değilken, hersey yolunda giderse haftaya işlemler bitecek ve ben hala ertelenme durumuna takılmış haldeyim :19:
aminlerce amin olsun güzel dualarınıza :16:
umut oldu gercekten bu satırlar arkadaşım :16:
güzel haberlere az kaldı hadi bekliyoruz inş.:16:

merhabalar dr. dan yeni geldim. Cuma günü son tahliller ve muayene ve inşallah hayırlısıyla Pazar günü de yumoşlarım toplanacakmış. Çokheyecanlandım dr. bunları söylerken herşey yolunda giderse de Haftaya Çarş. - Perşembe tekrar bana dönecekler inşallah . Allahım inşallah dualarımız kabul olur

sanırım pazarteside benim yumurtalar toplanacak.aynı zamanda sonuçları öğrenecez yani hamile olduğumuzu

Sayımız giderek artıyo arkadaşlar, birlikten güç doğarmış gerçekten de.:16: Varlığınız bana daha da güç veriyo.

:21::21:ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..
BEKLİYORUZ BEBİŞLERİ :49::49::emir_bebek::emir_bebek:..

bnide ekleyin 3.denemem olacak erkek faktörlü ve kanpıhtılaşması var 24 yaşındayım dua edin banada
:26:

Sayımız giderek artıyo arkadaşlar, birlikten güç doğarmış gerçekten de.:16: Varlığınız bana daha da güç veriyo.

:21::21:ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..
BEKLİYORUZ BEBİŞLERİ :49::49::emir_bebek::emir_bebek:..

SELAMLAR benimde bugün yumurtam toplandı bir tane.Ankara başkent hastanesi. yumurta rezervi azliği var bende Bu 4. tüp bebek :49:denemem. Yarın devam edip etmediğini öğreneceğim .İnşallah bu sefer hayırlısıyla olur:49::49:

SELAMLAR benimde bugün yumurtam toplandı bir tane.Ankara başkent hastanesi. yumurta rezervi azliği var bende Bu 4. tüp bebek :49:denemem. Yarın devam edip etmediğini öğreneceğim .İnşallah bu sefer hayırlısıyla olur:49::49:

Ne dozda ilaç kullandın cnım? Ben de de aynı sorun var da..

:nazar::emir_bebek:TEDAVİYE BAŞLAYACAK OLANLAR:nazar::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 770"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞI
[/TD]
[TD]NEDENİ
[/TD]
[TD]MERKEZİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEMESİ
[/TD]
[TD]HANGİ AŞAMADA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neldelin
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]Ocak adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1979senem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzgüllüm
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraberat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ANKARA TIP FAKÜLTESİ
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kedersiz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minnnik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sperm prob.
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevalçicek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
Kan pıhtılaşma

[/TD]
[TD]KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Sperm prob
[/TD]
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lara

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acelya30
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BURSA ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]durulife
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]Yumurta rezervi
[/TD]
[TD]ANAKARA BAŞKENT ÜNV.

[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Aralık sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banada
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]Açıklanamayan
[/TD]
[TD]BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]Dondurulmuş emb.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selo26

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Azoospermi
[/TD]
[TD]MEMORİAL
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83

[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]EGE ÜNV.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morena

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat adetinde başlayacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatyac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]GATA
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]skyline
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]Sperm prob.
[/TD]
[TD]AKAY TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD][/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asaletlim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]BELÇİKA TÜP BEBEK MERKEZİ
[/TD]
[TD]6.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilseker11
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yumurta azlığı ve kalitesizliği
[/TD]
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainekin
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]azalan over rezervi
[/TD]
[TD]ETLİK ZÜBEYDE HANIM
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kandelenst
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Açıklanamayan infertilite
[/TD]
[TD]KARADENİZ ÜNVİ
[/TD]
[TD]1.deneme
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PAYLAŞIMLAR

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mubîn Duası

Sübhânel müneffisi an külli medyün* sübhânel müderrici an kulli mahzun* sübhâne men ceale hazâinehy beynel kâfi ven nun* sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün fe yekun* yâ müferriicü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* yâ müferricü ferric* ferric annî hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin bi rahmetike yâ erhammer râhımiyn*

Mübin Duası’nın Hikmetleri

Dünyevî ve uhrevî her türlü dilek ve hacetlerin yerine gelmesi; sıkıntı keder, elem ve kasvetlerin gitmesine niyet ederek Yasin Süresi’ndeki her “mübîn”
den sonra üçer-beşer veya yedişer defa bu duanın okunması gerekir.

İhlasla okunduğu zaman Allah (c.c.( dua edenin dileğini yerine getirir. Yasin tilaveti bitince bu duanın okunması tavsiye edilmekttedir. Bu şekilde duanın, hacetlerin kabulüne vesile olcağı, Mevlâmız’ın okuyanları sıkıntı ve kederden kurtaracağı rivayet olunuyor. Şu halde ihlasla okumak, Yasin bitince tilavet etmek faydalı olacaktır.

40 gün boyunca günde 2256 defa YA RAHMAN desin demiş şuan onu okuyorum birde bizim kuran kursu hocamız bana 500 yasin okuttu herkes bir tane yani toplam 500 kişi okuması gerek(gerçi benim 500ü geçti 592 oldu sayı)
bide hurma olayı var:)biliyorsunuz belki bunuda hocam söyledi .şöyleki 41 hurmayı 41 kişiye dağıtıyorsun dağıttığın kişiler hurmaya MERYEM SURESİ okuyorlar sonra o hurmalardan her gün birer tane yiyorsun afiyetle:)

Çocuk Olması için,

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMASIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

:nazar:LİSTEMİZİN SON HALİİİİİİİİİ
:nazar:
benide listeye dahil eden yokuuuuumuuuuuuuuu

bana dogal tüp bebek uygulandı.adetin 7 gunu başladım dr gitmeye. 9. gün 150 ünite menegon 10.gün 225ünite menegon 11.gün çatlatma iğnesi ve bugünde yumurtam alındı.ıkıncı tüp bebekte bana toplam 10350ünite ila kullanıldığı halde yıne bır tane yumurta döllenmişti.

benide eklermisinizzzz? yaş25 , yumurta rez.azlığı , ASM'de tedavi görüyorum.şubatta 2.denemem olacak

bana dogal tüp bebek uygulandı.adetin 7 gunu başladım dr gitmeye. 9. gün 150 ünite menegon 10.gün 225ünite menegon 11.gün çatlatma iğnesi ve bugünde yumurtam alındı.ıkıncı tüp bebekte bana toplam 10350ünite ila kullanıldığı halde yıne bır tane yumurta döllenmişti.

Ben de Kasım'da Ataşehir Memorial'da 375 unite puregon vuruldum. bir adet embriyom vardı ama tutmadı. Bende bu sefer Kadiköy Acıbadem'de az ilaç la deniyorum. İnşallah hayırlısı olur..

Yüksek doz ilaç yumurta kalitesini bozuyormuş. Mümkün olduğunca az ilaçla daha kalitelki embriyo elde etmek gerek..

Hayırlısıyla döllenmiştir inşallah...

Lale ben 300 lük kullanıyormuşum canım. Puregon. Sen kaçlık kullanıyorsun? Amh 0.3 tü biliyorsun. Dr bu değere göre bu doz dedi...

benide eklermisinizzzz? yaş25 , yumurta rez.azlığı , ASM'de tedavi görüyorum.şubatta 2.denemem olacak

Ne çok rezerv azlığı var:((

Ben de Kasım'da Ataşehir Memorial'da 375 unite puregon vuruldum. bir adet embriyom vardı ama tutmadı. Bende bu sefer Kadiköy Acıbadem'de az ilaç la deniyorum. İnşallah hayırlısı olur..

Gün başına değil mi? Bana her gün 300 vuruyor dr. Biliyorsun Cem Beyin yönlendirmesiyle...

Yüksek doz ilaç yumurta kalitesini bozuyormuş. Mümkün olduğunca az ilaçla daha kalitelki embriyo elde etmek gerek..

Canım çok doz olunca sayıda çok mu oluyor? Kalite bozuluyor demişsin. Niye o zaman bana 300 vuruyor. Amh ye göre dedi dr bugün... Benim de rezerv az ve emriyolar genetik sorunumuz nedeniyle pgt ye gidecek. Çok yumurta olursadaha iyi bizim için...

kızlar merhaba.. çok fazla giremiyorum kk'ya,işyerinde ve ailemizde tedavimizi bilen yok, yarın transferim yapılacak inşallah,yumurta sayısı ve gelişim iyi oldğu için 5. günü bekledik..umarım iyi olur herşey..Dualarınızda beni unutmayın...bana bakıcak kimsem yok malesef eşim hariç, o da canı sagolsun çok beceriklidir:) bikaç tencere yemek yaptım,sadece ısıtıp yemek için kalkarım, 2 gün sonra dönerim normal hayatıma birazda mecburen...Rabbim ol derse olucak zaten....Transfer tecrübelerimide yaazarım inşallah..ii geceler...

Back