Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
Mutlu yıllar canımİyi ki varsın
Nice mutlu yıllara...inşallah tedavin sonuçlanir guzel haberlerini alırız.
kızlar size birşey sormak istiyorum... transferden önce saçlarımı beyazlarım çıktığı için boyatmak istiyorum? bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı??
Sağolasınız. Amin...
Canım dr ne sor istersen ben bilmiyorum.
Ben de sizlere soru sorayım. Ben bu sabah erkenden adet oldum. Yarın öğleden sonra 4 gibi gitsem geç mi olur? Dersim var 4 e kadar...
kızlar size birşey sormak istiyorum... transferden önce saçlarımı beyazlarım çıktığı için boyatmak istiyorum? bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı??
Sağolasınız. Amin...
Canım dr ne sor istersen ben bilmiyorum.
Ben de sizlere soru sorayım. Ben bu sabah erkenden adet oldum. Yarın öğleden sonra 4 gibi gitsem geç mi olur? Dersim var 4 e kadar...
EVET NERDESİNİZ ARKADAŞLAR OCAK -ŞUBAT aylarında tedaviyi düşünenlerrrrr
Nice mutlu yıllara...inşallah tedavin sonuçlanir guzel haberlerini alırız.
Selam canim önceliklen gecmis olsun bende Almanya da yasiyorum frankfurta yakin bende burda iki defa yaptim 1.denememkwz Wetzlar memnun kalmadim sonra tvde gördüm Dr.Bilgicyildirim KINDERWUNSCHZENTRUM DARMSTADT 2.denememi orda yaptim cok memnun kaldim orda IMSI teknigi var biz yaptirdik zaten heralde almanyada bir tek orda varmis oy üzden oraya gittim ben.Ama kismet degilmis sonuc negativ oldu suanda 3.denememizi yapiyoruz orda ilk defa dondurulmuslarlan yapicam bana hormon takviyesi iyi gelmiyor bu sefer ilacsiz olaca normal yumurtlamam beklenecek sonra rahim duvari istenilen kalinliga gelirse embiryolari Allahin izniylen transfer yapilacak suanda adetliyim heralde bu ayin 20sine kadar transfer yapilir.Ben türkiyeyi tavsiye etmiyorum neden dersen Arkadasim orda yapti olmadi burdada 1denemesinde olmadi ama 2.denemesinde oldu iki hafta önce dogurdu ikizlerini yani anlayacagin kismetinde varsa burdada olur o yüzden ben almanyada deneyecem
insallah hersey yolunda gider canim ve transferin gerceklesir darmstadt kiwu zentrumu bir arastirayim bakalim bana nekadar uzak. Tabiki nasip olacaksa nerde olacagi önemli degil insallah senin bu son denemen olur rabbim saglikli evlatlara kavusturur. Bakalim önce su dondurulmuslarla bi denegelimde sonra duruma göre tekrar almanyada devam ederim muhtemelen maddi anlamda türkiyeyi kaldiracak gücüm kalmadi eger durumum olsa direk yapay rahim yani Co Kultur yöntemini denemek isterdim cünkü düsügü olan kisilerde bu yöntem cok iyi oluyormus. allah manende maddende hepimize yardim etsin.
:18:bugün kontrolüm vardı saat 09:30 gibi merkezdeydim 10:30 gibi muayene girdim doktorum herşey iyi diyor
bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak salı günü tekrar kontrolüm var.
:26:transfer işlemimde akupuntur uygulatmak istiyorum aranızda akupuntur uygulatan var mı?:26:
canım hoşgeldin topiğimize umut topiğinden tanışıyoruz seninle
Herkese merhaba
Öncelikle umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.ben 3 negatif aşılama ve 1 tup bebek deneyimi yasadım biyokimyasal gebelik oluştu malesef.ikinci deneme icin bı türlü merkez secimi icin karar veremiyorum.Ankara'da yasıyorum hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz arkadaslar?
Canım ben 3. günde başlamıştım tedaviye bir sorun olmaz diye düşünüyorum...geç değil yani:)
Canım doktoruna sor mutlaka.
Yok tatlım sorun olmaz. Ben de sabah adet olmuştum ertesi gün gittim, o günün akşamı başladım ilaçlara.
ben başlıycam ama hangi merkezde yaptırıcagıma karar veremiyorum bu üçüncü denemem olucak sonuç almayı çok istiyorum diğer iki denememde basarısız oldu her denemeden sonra psikolojim alt üst oluyor üçüncüde kaldırabılırmiyim bilmiyorum bu yüzden en iyi merkezde tedaviye başlamak istiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var hangi merkez hangi doktorun daha iyi oldugunu bana bildirirseniz çok sevinirim rabbim hepimizin gönlündeki muradımızı versin inşallah
Amin inşallah olur...merhaba arkadaşlar
Ben bahçecide halit beyin hastasıyım kasımda negatif sonuçu aldım eşim azosperm Allah ın hikmeti tedaviye başlarken eşimde kendiliğinden çıkış oldu 4-5 bazende-8-15 arası çıkıyordu devamlı gidip dondurdu ve yumurtalarım toplandıktan sonra 23 embiryo edildi bunlardan 8 i bölünmeye devam edildi yumurta toplama işlemi sonrası ben çok kötü olduğumdan hemen transfer olmadı 1 ay sonra oldu bu sırada çözüldükten sonra 5 embiryom kalmıştı devam eden bunlardan en iyi transfer edildi ve geri kalan donduruldu negatif sonuçu aldıktan sonra şubatta yapıcam dedim 2.denememi şimdi kendimi ona hazırladım piskolojik olarak bakalım doktorum bana 5 gün embiryosu transfer edicem dedi şans daha yüksek oluyomuş bakalım hayırlısı Allah kimsenin elini boş çevirmesin
hoşbuldum canım aynı gün kontrole gitmişiz ve aynı saatte merkezdeymişiz çok kalabalıktı zaten dün merkez bende 9.30 ordaydım 11:00gibi çıktım yasemin hanımın yanına uğradım orda baya oyalandım şimdi üzüldüm belki yan yana uturduk ama birbirimizi tanımadık
hoşbuldum canım aynı gün kontrole gitmişiz ve aynı saatte merkezdeymişiz çok kalabalıktı zaten dün merkez bende 9.30 ordaydım 11:00gibi çıktım yasemin hanımın yanına uğradım orda baya oyalandım şimdi üzüldüm belki yan yana uturduk ama birbirimizi tanımadık
herkese merhaba
öncelikle umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.ben 3 negatif aşılama ve 1 tup bebek deneyimi yasadım biyokimyasal gebelik oluştu malesef.ikinci deneme icin bı türlü merkez secimi icin karar veremiyorum.ankara'da yasıyorum hangi merkezi ve doktoru önerirsiniz arkadaslar?[/quote
istanbul deseydin sana bahceci umut tüp bebek merkezi derdimmmmm
Bütün merkez çalışanları ve doktorum ulun bey çok iyi
ben başlıycam ama hangi merkezde yaptırıcagıma karar veremiyorum bu üçüncü denemem olucak sonuç almayı çok istiyorum diğer iki denememde basarısız oldu her denemeden sonra psikolojim alt üst oluyor üçüncüde kaldırabılırmiyim bilmiyorum bu yüzden en iyi merkezde tedaviye başlamak istiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var hangi merkez hangi doktorun daha iyi oldugunu bana bildirirseniz çok sevinirim rabbim hepimizin gönlündeki muradımızı versin inşallah
merhaba arkadaşlar
Ben bahçecide halit beyin hastasıyım kasımda negatif sonuçu aldım eşim azosperm Allah ın hikmeti tedaviye başlarken eşimde kendiliğinden çıkış oldu 4-5 bazende-8-15 arası çıkıyordu devamlı gidip dondurdu ve yumurtalarım toplandıktan sonra 23 embiryo edildi bunlardan 8 i bölünmeye devam edildi yumurta toplama işlemi sonrası ben çok kötü olduğumdan hemen transfer olmadı 1 ay sonra oldu bu sırada çözüldükten sonra 5 embiryom kalmıştı devam eden bunlardan en iyi transfer edildi ve geri kalan donduruldu negatif sonuçu aldıktan sonra şubatta yapıcam dedim 2.denememi şimdi kendimi ona hazırladım piskolojik olarak bakalım doktorum bana 5 gün embiryosu transfer edicem dedi şans daha yüksek oluyomuş bakalım hayırlısı Allah kimsenin elini boş çevirmesin
Tedavin hayırlı olsun neldelincim :) Yazayım. 26 yaşındayım. İlk denemem. Memorial'de yaptırıyorum. Yaptırma sebebimiz genetik hastalık taşıyıcılığı. Rabbim listedeki tüm arkadaşlara ve bana meleklerimizi göndersin inşaallah...
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
CANIM GÜZEL LİSTEMİZE SENİDE EKLİYORUM TEKRARDAN ARAMIZA HOŞGELDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?