Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ilaçlara başladık.hadi bakalım hayırlısı.çooook umutluyum olacak inşallah
Allah hakkında hayırlısını versin ikeban. Kısa protokol mu uzun mu?
Kızlar bir şey soracağım. Yumurta toplama ve(ya) transfer işlemi gerçekleşen arkadaşlar bunların ardından progesteronun iğnesini mi fitilini mi jelini mi kullanıyorsunuz? İğne kullanan arkadaşlar doktorlar kaç günlük veriyor?
canım progesteron fitil verdiler bana, toplamadan sonra başladım, gebelik testine kadar devam edecek.
bir de estrofem, cipro, prednol verdiler.
bugün de kan sulandırıcı iğne vediler 10 gün göbekten yapacam. Ayrıca yumurta çatlatma iğnesinden verdiler 1 tane yarın yarısını vuracam, birde decapeptyl diye bir iğne daha hepsini göbekten yapacam. benim bu iğnelerle birlikte şuan günde 13 çeşit ilacım var canım. :18:
arkadaşlar Transfer günüm 11 ocak çarşamba olarak netleşti...çarşambaya kadar ilaçlara devam...
selam kızlar...bugün saat 11:30 da yumuslarımı toplayacaklar...Allah'ım inşaallah çok ağrım sızım olmaz..sizi haberdar ederim neler yaşadığımla ilgili banan dua edin..çok heyecanlıyım..
Geldim bitanem. Transfer çok başarılı gecti. Allahım nasip eder benimle kalırlarsa %50 ikizim olacağını söyledi doktorum. Test için aramızda 3 gün var. 19 ocak benimki.
evet arkadaşlar yumurta toplama işlemini Rabbiminde izniyle ağrım sızım olmadan atlatmış bulunuyorum darısı sizin başınıza...İnşallah transfer işlemi de bu şekilde güzel geçer..
şimdi benim gibi herşeyi merek edenler için baştan anlatmak istiyorum...
* 27 aralıkta reglimin 3. günü puregon 300.. 2gün, sonra 3 gün puregon 225.. iğne yaptım, 6. gün yine puregon 225 ve orgalutran iğne yaptım, diğer 3 gün yine puregon 150 ve orgalutran iğne.. bu süreçte 3 kez kontrole gittim...
* 10 gün yani perşembe günü saat 00: 30 da 2 adet çatlama iğnesi vurdum göbeğimden biri sağ biri sol taraftan...
* cuma günü gece 00:00 dan sonra katı veya sıvı hiç birşey yememem, sigara içememem söylendi. parfüm gibi kokulu şeyler kullanmamamda..
* bugün saat 10:00 da merkezdeydim, eşimi kahvaltı yapmaya yollladım ve biraz bekledim tam o geldi bizi çağırdılar, ameliyat önlüğü giyip saçımda bone ayağımda terlikle bekledim:) gidene kadar ayetel kürsi okudum, evden çıkıp merkeze gidene kadarda ' ya varis ' okudum.hergün okuyorum...masaya alındım, ayaklarımı o meşhur masaya koydum, hep dua okudum, hemşireleri dinledim güldüm:) sonra anestesi doktotu geldi iyi uykular dedi. Doktoruma önce allah'a sonra size emanetim dedim ve el salladım..sonra burnumda ve azımda narkoz kokusu hıssettım ve uyudum:) hiç birşey hatırlamıyorum:) odaya geldim eşim ordaydı,narkozun etkisi ile çok iyiyim çıkışta gezmeye gidelim dedim, eşim ve hemşire baya güldü, operasyone girerken 1 ve çıkınca 1 şişe olmak üzere toplamda 2 şişe serumdan sonra çıktık...Hiç ağrım olmadı, maşallah barekallah:) hemşireye bi sorun varmı nie böle oldu bile dedim..güldü..toplamda 42 yumurtam toplanmış,umarım sayısı kadar kalitesi de iyidir... Rabbim sizlerede benimki kadar rahat bir süreç versin..Allahım sonu da böyle güzel olsun inşallah.....hepimiz olalım...
slm benimde tedavim bugün başladı dondurulmuşlarla 4.denemem olcak tabi donmuşlarla ilk denemem sorun eşimde morfoloji kötü, sayı kötü 27 yaşındayım umut tüp bebekte tedavi görüyorum inşallah bu son tedavim olsun artık dua edin
Sağol cevabın için canım. İğneleri kendin yapabiliyor musun? Puregon ya da cetrotide gibi iğneler mi? Yumurta çatlatma iğnesi toplama işleminden önce yapılmıyor mu? Toplamadan sonra da yapıldığını ilk kez duydum :26: Amma sordum. Hakkını helal et durulifecım :)
:18:bugün kontrolüm vardı saat 09:30 gibi merkezdeydim 10:30 gibi muayene girdim doktorum herşey iyi diyor
bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak salı günü tekrar kontrolüm var.
:26:transfer işlemimde akupuntur uygulatmak istiyorum aranızda akupuntur uygulatan var mı?:26:
Ne demek canım, helal olsun, biz burdan çok şey öğreniyoruz bence birbirimizle paylaşarak.
İğnelerimi kendim yapıyorum canım, ben gonalf kullanmıştım dediklerini bilmiyorum ama aynı mantık göbekten yapıyosun, bana daha kolay geliyo. Yumurta çatlatma iğnesini opudan 2 gün önce 2 tane peşpeşe yapmıştım ama yine verdiler demekki sadece çatlatma yapmıyo. zaten tek iğne yarım doz pazartesi, kalanıda perşembe vuracakmışım.
hayırlısı canım, inşallah herşey iyi gider, akupunktur konusunda hiç bir fikrim yok.
Bu arada liste için teşekkürler, güncellemişsin. Ama kendini yazmamışsın tedaviye başladı diye, iğnelere başlamıştın sanırım. Bizi düşünmekten kendini mi unuttun yoksa.
ben de 1 tane okuyum canım yalnız ismini yaz da ona göre dua edelim..istersen msj at.
inci_ tanesi
Canım bilgilerini yazarsan senide güzel listemize ekleyeyim
cnmmm ALLAH razıı olsunnn RABBİM gönlündeki muradını versin inşallahhhhBen de bir tane okurum arkadaşım:))
Çok sevindim canım...
Hayırlı olsun...
Kızlar yumurta toplandığı gün mü eşten sperm alıp dölleme işlemi oluyor?
Fatma arkadaşım 1 tane yasin okudum senin için. Allah muvaffak etsin. Amin...
canım 2 embriyo bana da sürpriz oldu. hastaneye gidince doktorum söyledi. ben kalanları dondururuz diyodum ama iyi kalite olan 2 tane varmış, birini koyunca tek kalacak, tek dondurmuyolarmış zaten, ikisini de transfer edicez dediler. ben çok sevindim, aslında baştan beri içimde hep ikiz olsa diye biye umut vardı, bakması zor belki ama ben kardeş olayına önem veriyorum, biri olursa ikinci çocuk için ileride uğraşacaktım, Allah biliyo ya keşke olsa diyodum.
Transfere saat 10 da hafif sıkışık gelmemi istediler, ben çok sıkıntı yaşamamak için evden çıkmadan gittim wc ye. yolda giderken başladım su içmeye 9 gibi. beklerken sıkıntı yaşamamak için çok sıkışmamak istiyodum ama hemen alınmadığım için ben çok sıkışmaya başladım. hemşireler biraz boşaltmamı söylediler biraz yaptım iyi azcık rahatladım derken, doktorun diğer işlemleri hala bitmediği için ben daha bekliyodum.
11 gibi ameliyathaneye alındığımda çatlıyacak gibiydim, orda da birazını sonta ile boşalttılar yetecek kadar bıraktılar ama ben yine çatlayacak gibiydim. Sonra doktorum geldi işlem çok kısa sürdü sohbet ederken anlamadım bile çabucak bitti, bu arada embriyologda geldi transfer aşamasında sonra yanımda kaldı biraz. embriyoların çok iyi olduklarını güzel geliştiklerini söyledi. ultrason ekranında gösterdiler bana 2 tane minicik beyaz noktayı. .
Sonra damardan antibiyotik verdiler ve beni odama aldılar. bu arada idrarın kalanı için kaldırmadılar, sürgü verdiler. 1 saat dinlenip ilaçlarımı iğnelerimi alıp doktorumla tekrar görüşüp eve geldik canlarım..
İnşaallah tutunurlar canım. Çok sevindim adına. Ben bu sıkışık girme durumuna takmış durumdayım. Ben heyecanlanınca anında geliyor ama biraz boşaltmaya kalksam hepsi gider :) O beni bayağı düşündürüyor açıkçası. Tek dondurmama olayını bilmiyordum :26:
slm arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım var bende önümüzdeki hafta çarşamba çözülecek iyi çözülebilirlerse perşembe bende transer gidiceğim hayırlısı inşallah....
bugün ilaçlara başladık.hadi bakalım hayırlısı.çooook umutluyum olacak inşallah
slm benimde tedavim bugün başladı dondurulmuşlarla 4.denemem olcak tabi donmuşlarla ilk denemem sorun eşimde morfoloji kötü, sayı kötü 27 yaşındayım umut tüp bebekte tedavi görüyorum inşallah bu son tedavim olsun artık dua edin
cnmmm ALLAH razıı olsunnn RABBİM gönlündeki muradını versin inşallahhhh
saolll cnmmm RABBİM seni anne etsin inşallah
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..