2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Allah'ın izniyle bizde önümüzdeki hafta yumurta toplama ve transfer işlemini yaptıracağız Ankara'da .

KIZLAAAR
4 YUMOŞUM DÖLLENMİŞ...

Bu arada dün sorunsuz geçmişti ama gece biraz ağrım oldu, o kadarına da katlanıcaz artık demiiii.. sonu güzel olsun.

canım arkadaşım gerçekten çok sevindim :13: inşallah hayırlısıyla 6 taneside döllenir ve sana sımsıkı sarılır bitanem kendine çok dikkat et tamammı canım

canım hayırlı uğurlu olur inşallah çok sevindim kendine çok dikkat et kuzum olurmu temizliği bitirmen iyi olmuş eline sağlık canım artık yorma kendini

benden dualarını esirgemeyen destek olan bütün güzel arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim dün transferim yapıldı ve şu anda bebeğimle yatıyoruz teyzeleri anlatayım dün olanları sizlere. sabah 6 da uyandım ve bişeyler içmeye başladım dr um idrara sıkışık gel demişti sanırım abarttım olayı fazlasıyla ben neyse beni 10 gibi aldılar odaya o kadar sıkışığımki resmen ızdırap çekiyorum dr um ultraasonla bakınca yapmıyorum transferi dedi ve hayatımın şoku rahim duvarı çok incelmiş transferi yapsam da tutmaz boşa harcamayalım yumoşu dedi sonra da ama dondurup çözersem kalitesi düşecek ne yapmamı istersin dedi ben tabi konuşamayan bi tip... biraz düşündü ve transvaginal ultrasonla baktı bu sefer veeeeeee kalın bi yer buldu transferi yaptı... 4 saat hastanede yatırdı.çok şansın yok ama umudunuda yitirme dedi. gerisi Allah'a kaldı dedi..şimdi benimle elma çekirdeğim.dün gece birlikte uyuduk... Allah'ım nooolur can ver alma onu benden:109::109::109::109:

canım arkadaşım gerçekten çok sevindim :13: inşallah hayırlısıyla 6 taneside döllenir ve sana sımsıkı sarılır bitanem kendine çok dikkat et tamammı canım

dün hep sana baktım, haber var mı, transfer oldu mu acaba diye. canım yazmamışsın kötü bişey yoktur inşallah.

dün hep sana baktım, haber var mı, transfer oldu mu acaba diye. canım yazmamışsın kötü bişey yoktur inşallah.

yukarıya yazdım canım dün yaşadıklarımı merak etme kuzu bebişim benimle şu an teyzesi

canım benim öpüyorum seni, inşallah anneciğine sıkı sıkı tutunur ve güzel haberini alırız, valla arkandan ben geliyorum bak ona göre. Bu arada nasıldı kolay mı oldu, biraz bahsetsene.

KIZLAR bana dün bilgi amaçlı verdikleri kağıtta "yumurta toplama işleminden sonraki günlerde transfere kadar cinsel birliktelik önerilmektedir" yazıyo. bu konuda fikri olan var mı? :26:acaba vücudun ilişkide bulunup sanki normal yolla döllenmiş gibi hissetmesi için olabilir mi. yorumlarınızı bekliyorum.

canım benim öpüyorum seni, inşallah anneciğine sıkı sıkı tutunur ve güzel haberini alırız, valla arkandan ben geliyorum bak ona göre. Bu arada nasıldı kolay mı oldu, biraz bahsetsene.

inşallah canım benim aslında çok rahat olduğumu söyleyemem hayatım çünkü idrara aşırı sıkışıktım ve perişan oldum kasıklarım çok ağrıdı baskı olunca ama tek zorluğu bu kadar aslında çok kolay bi işlem. tuvaletini yaptıktan sonra kuş gibi hafif hissediyosun. açıkçası ben sıkışıklıktan hiç bişey anlamadım işlemden. tek derdim rahatlamaktı sonra uyumuşum zaten bi kaç saat hastanede ve eve gelip yemek yiyip akşama kadar tekrar uyudum ve sabaha kadar hatta şimdi yine uykum var

Beni de tek endişelendiren o idrar meselesi. geçen gün hastanedeyken birinin vardı transferi şahit oldum kız çok sıkışmış dayanamıyomuş, doktor da sonta takıp biraz boşaltın diyodu hemşirelere duydum. neyse canım çektiğimiz sıkıntı bu kadar olsun buna da şükür.

Rabbimiz anne olma duygusunu tattırmış ne hoş :) ben de anaokulu öğretmeniyim ama dönem tatiline denk gelmeyecek sanırım 40 yaşa kadar 2.çocuk için oldukça olumlu bir süreç diye düşünüyorum, hele de zaten anneyseniz ve çalışıyorsanız kolaylıklar ve başarılar diliyorum içinde bulunduğunuz süreç için

Rabbimiz anne olma duygusunu tattırmış ne hoş :) ben de anaokulu öğretmeniyim ama dönem tatiline denk gelmeyecek sanırım 40 yaşa kadar 2.çocuk için oldukça olumlu bir süreç diye düşünüyorum, hele de zaten anneyseniz ve çalışıyorsanız kolaylıklar ve başarılar diliyorum içinde bulunduğunuz süreç için biz istanbul anadolu yakası erdem hastanesinde başlıyoruz inş. ki bugün basladım bile :) aşılamamı da orada yaptırmıştım memnun kaldığım fiyatı uygun olduğunu ve hastane evime işime cok yakın olduğunu için aynı yerde devam etmeye karar verdik

Allah'ın izniyle bizde önümüzdeki hafta yumurta toplama ve transfer işlemini yaptıracağız Ankara'da .

hayırlısı olsun cnm benımmmm
KIZLAAAR
4 YUMOŞUM DÖLLENMİŞ...

Bu arada dün sorunsuz geçmişti ama gece biraz ağrım oldu, o kadarına da katlanıcaz artık demiiii.. sonu güzel olsun.

ins transferınde cok guzel gecer bebegınde senınle olur cnm dualarımız senınleeee

bebegın senınledır cnm sen hep pozıtıf dusun hayırlısı olsun cnm benımmmm

şimidi hersey normal dıye cnm yanı ılac almak nasılsa ılıskıye gırmekte oyle normal demek ıstıyorlar transferden sonra sonuca kadar yok cunku

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…