kızlar ya benim grip giderek arttı bende akşam üzeri iş çıkışında hastaneye gidip iğne yaptırdım doktor bir de ilaç verdi onları da içtim(valla ne kadar rahat davranıyorum dimi sanki yumoş büyütmeye işiyle uğraşmıyorum da normal düzene devam ediyorum gib)şimdi biraz daha iyiyim yarın bakalım neler olacak bir de bu geceye kadar bişeyim yoktu az önce sırtımda ve ayak bileklerimde kırmızı kaşınan lekeler gördüm.acaba ilaçların yan etkisi mi??bu arada benim tedavi olayını bilmeyen kalmadı önüme gelene anlatıyorum kendimi daha iyi hissediyorum çünkü en büyük destekçim eşimden ve annemden sonra kayınvalidem ve kayınpederim.allah razı olsun maddi manevi hep destek tam destekler:)))umarım hepimizin önce göbüşü sonra kolları dolar
6 euro fertil altunuzade ilk deme elif
1- neldelin 2.Deneme Umut tüp bebek merkezi
2 Kedersiz 3.Deneme Antalya tüp bebek merkezi
3- guzgulumm 1.Deneme Antalya tüp bebek merkezi
4- esraberat 3.Deneme
5- elize 3.Deneme Umut tüp bebek merkezi
Selam canim ilk denemen heralde insallah sonu positiv olur.bende suanada adetliyim dondurulmus 2embiryom var Allahin izniylen iki haftaya kadar transfer olur bende senin gibi cok götü grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum sadaece bitkisel cay iciyorum grip icin.Bu heralde bizim sansizligiz
Selam canim ilk denemen heralde insallah sonu positiv olur.bende suanada adetliyim dondurulmus 2embiryom var Allahin izniylen iki haftaya kadar transfer olur bende senin gibi cok götü grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum sadaece bitkisel cay iciyorum grip icin.Bu heralde bizim sansizligiz
evet canım ilk denemem bakalım artık rabbim hayırlısını versin..acayip heyecan ve merak var.senin kaçıncı denemen???
arkadaslar ilk defa yazıyorum umarım rabbım hepımız dualarını dergahı ılahısınde kabul eder. benım ılk denemem tup bebekte suan trasferımın 7 gunu bende cok heyecanlıyım ama hıc bı belırtım yok sadecegoguslerım acıyo bazende hafıf kask sancısı ıdrar testı alıp yapmaya cesaretım yok ne dersınız ? euro fertıl altunuzade alev hnm doktorum.. daha once yaptıran varmı?yazarmısınız?
Valla benim 3.denemem oluyor insallah son olur hersey okadar iyi gidiyorki embiryolar blastosist ama iste icimde tutunmuyorlar bakalim bu sefer olur insallah
merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun diyorum inşallah rabbim yüzümüüzü güldürür benimde 2. deneme olacak dondurulmuşlarla ilk,bu ayın 20 sinde adetim doktor yarın çağırdı adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba lucrin falan vercem dedi yarı belli olacak kafam çok karıştı dondurulmuşlarla olcak lucrin neden kullancam acaba bilgi verirmisin doktorum a.r.t osman develioğluKızlar merhaba.. Bende aralık adetimle başlayacağım dondurulmuşlarla.. Ama ocağa sarkıcak adetim aralık sonuna geliyor çünkü. beim 3 . deneme olucak Umut tüp bebekte Süleyman bey doktorum. Herkese bol şans
:18: ciddi misin canim yaa bunu bilmiyordum ne yapalim bir o kalmisti onu da yaptiririm. sen tedaviye baslamismiydin? birde ismini soracagim:)
kızlar ya benim grip giderek arttı bende akşam üzeri iş çıkışında hastaneye gidip iğne yaptırdım doktor bir de ilaç verdi onları da içtim(valla ne kadar rahat davranıyorum dimi sanki yumoş büyütmeye işiyle uğraşmıyorum da normal düzene devam ediyorum gib)şimdi biraz daha iyiyim yarın bakalım neler olacak bir de bu geceye kadar bişeyim yoktu az önce sırtımda ve ayak bileklerimde kırmızı kaşınan lekeler gördüm.acaba ilaçların yan etkisi mi??bu arada benim tedavi olayını bilmeyen kalmadı önüme gelene anlatıyorum kendimi daha iyi hissediyorum çünkü en büyük destekçim eşimden ve annemden sonra kayınvalidem ve kayınpederim.allah razı olsun maddi manevi hep destek tam destekler:)))umarım hepimizin önce göbüşü sonra kolları dolar
arkadaslar ilk defa yazıyorum umarım rabbım hepımız dualarını dergahı ılahısınde kabul eder. benım ılk denemem tup bebekte suan trasferımın 7 gunu bende cok heyecanlıyım ama hıc bı belırtım yok sadecegoguslerım acıyo bazende hafıf kask sancısı ıdrar testı alıp yapmaya cesaretım yok ne dersınız ? euro fertıl altunuzade alev hnm doktorum.. daha once yaptıran varmı?yazarmısınız?
Valla benim 3.denemem oluyor insallah son olur hersey okadar iyi gidiyorki embiryolar blastosist ama iste icimde tutunmuyorlar bakalim bu sefer olur insallah
CANIM HEPSİ DÖLENİR VE HEPSİ PRENS VE PRENSES OLUR İNŞALLAHHHHH
Âmin canım âmininşallah edanurcum rabbim hakkımızda hayırlısını versin
@ banada: slm canim, bana yazdigin icin tskler.evet bizde tv de gördük.bende aslinda almanyada hic yapmak istemiyorum ama brükselin fiyatlari cok yüksek. 10 bin tl sadece tedavi icinmi yoksa ucak biletide icindemi?
biz anlatigim gibi hamburgta yaptirdik ama gittigim tüp bebek merkezinden hic memnun kalmadik,oyüzden lübeck ten randevu aldik bakalim onlar nediyecek?
evet burda imsi yapilmiyor,galiba sadece bonn da ve münihte.sizdede imsi yapildi? ve sorun neydi? yani neden dogru yoldan hamile kalamiyorsun?
imsiden haric neler yapildi, ne gibi ilaclar kullandin? dr kahraman nasil bir doktor?
sen mart ayindami trye gidecektin?
belki bizde burdaki doktordan memnun kalmazsak bizde mart ayinda gidecegiz,allah nasip ederse.
iyi geceler,yeni yilin kutlu olsun
öncelikle seninde yeni yilini kutlarim rabbim bu yil anne olmayi nasip etsin hepimize. Bilet ve Hotel masraflari haric malesef. Bize imci uygulanmasinin sebebi esimin sperminde sekil bozuklugu ama ben normal yoldanda gebe kaldim tekrarlayan düyüklerden sonra tüp bebek yaptirdim cünkü bu yolla en kaliteli spermi ve En kaliteli Embryoyu secme sanslari var ama malesef buda düstü. Yücel bey cook icten ve cana yakin yani oraya gittiginde kendini rahat hissedeceginden eminim. Bana yumurta toplandiktan sonra ilaclar verdi günde 6 cesit ilac kullaniyorsun bunlarin 2 si antibiotik sadece 5 gün digerleiyse gebelik testine kadar kullaniliyor ayrica ben önceki düsükler sebebiyle günde 1 kez Thrombose ignesi kullandim ve sonuc positif oluncada gebeligin ilk üc ayinda kullanmam gerekiyor. Yücel bey kanda pihtilasma testi yapmisti ve bir deger yüksek cikmisti düsük riskini azaltmak icin bu igneleri kullanmam gerekiyor. Evet aslinda mart ayinda gidecektim ama düsükten sonra yani 2 aydir adet görmedim doktorada gitmedim daha bakalim insallah birsorun cikmazda giderim.
tabi haklısın inşallah olur da Allahım nasip eder de dikkat etmezmiyim. çok erken olmuş bebeğin bu daha kötü bir durum benim kuzenim erken doğum yaptı bebiş 6 aylık ve 750 gr. doğdu 1 ay oldu doğalı ama hala aynı kg. da Allah herkese yardım etsin canım..herşeyin hayırlısı neyse o olsun tabi ama bizimde kucağımız dolsun artık yaa..
Inşallah bitanem. Hepimize nasip etsin ALLAHIM...
tabi haklısın inşallah olur da Allahım nasip eder de dikkat etmezmiyim. çok erken olmuş bebeğin bu daha kötü bir durum benim kuzenim erken doğum yaptı bebiş 6 aylık ve 750 gr. doğdu 1 ay oldu doğalı ama hala aynı kg. da Allah herkese yardım etsin canım..herşeyin hayırlısı neyse o olsun tabi ama bizimde kucağımız dolsun artık yaa..
adetin 2.günüydü gittim,giderken de yumurtalar şu gün toplansa,transfer şu gün olsa falan filan diye planlarımı yaptım veee kistim geçmemiş.. doğum kontrol hapı verdi,tedavim şubata ertelendi malesef... neyse geç olsun,güç olmasın..
transferi olacak arkadaşlar Allah işinizi rast getirsin,boş çevirmesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?