2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Selam canim ilk denemen heralde insallah sonu positiv olur.bende suanada adetliyim dondurulmus 2embiryom var Allahin izniylen iki haftaya kadar transfer olur bende senin gibi cok götü grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum sadaece bitkisel cay iciyorum grip icin.Bu heralde bizim sansizligiz

arkadaslar ilk defa yazıyorum umarım rabbım hepımız dualarını dergahı ılahısınde kabul eder. benım ılk denemem tup bebekte suan trasferımın 7 gunu bende cok heyecanlıyım ama hıc bı belırtım yok sadecegoguslerım acıyo bazende hafıf kask sancısı ıdrar testı alıp yapmaya cesaretım yok ne dersınız ? euro fertıl altunuzade alev hnm doktorum.. daha once yaptıran varmı?yazarmısınız?

evet canım ilk denemem bakalım artık rabbim hayırlısını versin..acayip heyecan ve merak var.senin kaçıncı denemen???

merhaba allah her daım yanında olsun kardes

evet canım ilk denemem bakalım artık rabbim hayırlısını versin..acayip heyecan ve merak var.senin kaçıncı denemen???

Valla benim 3.denemem oluyor insallah son olur hersey okadar iyi gidiyorki embiryolar blastosist ama iste icimde tutunmuyorlar bakalim bu sefer olur insallah

Sagol canim insallah hamilesindir anlatiklarina göre bence hamilasin daha ne olsun baksab´na tüm belirtiler var kac gün sonra test yapican

merhaba cnm öncelikle hayırlı olsun diyorum inşallah rabbim yüzümüüzü güldürür benimde 2. deneme olacak dondurulmuşlarla ilk,bu ayın 20 sinde adetim doktor yarın çağırdı adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba lucrin falan vercem dedi yarı belli olacak kafam çok karıştı dondurulmuşlarla olcak lucrin neden kullancam acaba bilgi verirmisin doktorum a.r.t osman develioğlu

:18: ciddi misin canim yaa bunu bilmiyordum ne yapalim bir o kalmisti onu da yaptiririm. sen tedaviye baslamismiydin? birde ismini soracagim:)

cANIM BU KESİN DEĞİL. bENCE HAMİLE KALIRSAN RİSKLİ GEBELİK UZMANINA GİT VE MUTLAKA BEN BU OPERASyonu geçirdim de rahimağzı uzunluğunu sıkı takip etsin. Açılma kısalma olursa o zaman serklaj yani dikişolur. Kesin değil ama ihmal etme. Aslında her hamilenin takip edilmeli rahimağzı uzunluğu. Benim sorunum yok sandım ama 25 haftalık erken doğurdum oğlumu...

Geçmiş olsun arkadaşlar. Salgınmış...

Güzel haberlerle gel inşşallah...

Tüm arkadaşlara başarılar tekrar...

Valla benim 3.denemem oluyor insallah son olur hersey okadar iyi gidiyorki embiryolar blastosist ama iste icimde tutunmuyorlar bakalim bu sefer olur insallah

öncelikle seninde yeni yilini kutlarim rabbim bu yil anne olmayi nasip etsin hepimize. Bilet ve Hotel masraflari haric malesef. Bize imci uygulanmasinin sebebi esimin sperminde sekil bozuklugu ama ben normal yoldanda gebe kaldim tekrarlayan düyüklerden sonra tüp bebek yaptirdim cünkü bu yolla en kaliteli spermi ve En kaliteli Embryoyu secme sanslari var ama malesef buda düstü. Yücel bey cook icten ve cana yakin yani oraya gittiginde kendini rahat hissedeceginden eminim. Bana yumurta toplandiktan sonra ilaclar verdi günde 6 cesit ilac kullaniyorsun bunlarin 2 si antibiotik sadece 5 gün digerleiyse gebelik testine kadar kullaniliyor ayrica ben önceki düsükler sebebiyle günde 1 kez Thrombose ignesi kullandim ve sonuc positif oluncada gebeligin ilk üc ayinda kullanmam gerekiyor. Yücel bey kanda pihtilasma testi yapmisti ve bir deger yüksek cikmisti düsük riskini azaltmak icin bu igneleri kullanmam gerekiyor. Evet aslinda mart ayinda gidecektim ama düsükten sonra yani 2 aydir adet görmedim doktorada gitmedim daha bakalim insallah birsorun cikmazda giderim.

Geçmiş olsun. Yücel Bey alanında en iyilerden. Yaptırmıştır size ama preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı? Benim de düşüğüm ve erken doğumum var. Pıhtılaşma çıktı. Yine doğal yolla hamile kaldım. Pıhtılaşma için iğne kullandım ama yine düştü. Bu sefer eşim ve benden preferik kanda kromozom analizi istediler. Eşimde sorun çıktı. Bu yüzden de şimdi doğal hamile kalabildiğim halde pgt ile tüp bebek yaptırıyoruz. Tekrarlayan düşükleri olanlara pgt öneriliyor. Dr ne sor istersen. Geçmiş olsun...

tabi haklısın inşallah olur da Allahım nasip eder de dikkat etmezmiyim. çok erken olmuş bebeğin bu daha kötü bir durum benim kuzenim erken doğum yaptı bebiş 6 aylık ve 750 gr. doğdu 1 ay oldu doğalı ama hala aynı kg. da Allah herkese yardım etsin canım..herşeyin hayırlısı neyse o olsun tabi ama bizimde kucağımız dolsun artık yaa..

kazen yeni bir proje başlatmış engelli kardeşlerimiz için http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)
sizde çorbada tuzunuz olsun istiyorsanız grup halinde başvuru yapalım
eğer 10 gönüllü çıkarsa ki inşallah çıkar bir adet çocuk tekerlekli sandalyesi bedelinde olacak
15 gönüllü çıkarsada çok amaçlı tekerlekli sandalye bedeli tutuyor

hem pro kartınız olacak havalı havalı hemde en önemlisi bir engelli arkadaşımızın sevinmesine,mutlu olmasına vesile olacaksınız ...bu topik adına bunu yapalım ki millet bizi parmakla göstersin:))
ben elimdne geldiğince bu konuyu diğer topikteki arkadaşlarlada paylaşacam
ne kadar çok kişi o kadar çok engelli kardeşlerimizin sevinmesi gülümsemesi demektir hayden pambık eller cebee

not:katılmak isteyenler bana özelden haber versin isim listesi hazırlıyorum

duyarlı olacağınıza inanıyorum ben

Ah canım Allah yardımcısı olsun. Niye büyümedi ki? Yoğun bakımdadır. Bizim 800 gram doğmuştu ama 4 gün yaşadı. Erkekti. O kız bebek mi? Kızlar yaşayabiliyormuş ciğeer gelişimleri tamamlanıyormuş erkelerden daha önce. Allah yardımcıları olsun. Allah evlat isteyen herkese nasip etsin...

Bu zor değl her gittiğinde rahimağzı uzunluğunu ölçtür hangi şehirdeydin? İyi bir dr araştır...

Allah yardımcısı olsun cnm benımmmmmm ıns rabbım onu ailesıne bagıslar cnm benımmmm

hiç bozma moralini canım ya vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…