benden dualarını esirgemeyen destek olan bütün güzel arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederimdün transferim yapıldı ve şu anda bebeğimle yatıyoruz teyzeleri anlatayım dün olanları sizlere. sabah 6 da uyandım ve bişeyler içmeye başladım dr um idrara sıkışık gel demişti sanırım abarttım olayı fazlasıyla ben neyse beni 10 gibi aldılar odaya o kadar sıkışığımki resmen ızdırap çekiyorum dr um ultraasonla bakınca yapmıyorum transferi dedi ve hayatımın şoku rahim duvarı çok incelmiş transferi yapsam da tutmaz boşa harcamayalım yumoşu dedi sonra da ama dondurup çözersem kalitesi düşecek ne yapmamı istersin dedi ben tabi konuşamayan bi tip... biraz düşündü ve transvaginal ultrasonla baktı bu sefer veeeeeee kalın bi yer buldu transferi yaptı... 4 saat hastanede yatırdı.çok şansın yok ama umudunuda yitirme dedi. gerisi Allah'a kaldı dedi..şimdi benimle elma çekirdeğim.dün gece birlikte uyuduk... Allah'ım nooolur can ver alma onu benden:109::109::109::109:
benden dualarını esirgemeyen destek olan bütün güzel arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederimdün transferim yapıldı ve şu anda bebeğimle yatıyoruz teyzeleri anlatayım dün olanları sizlere. sabah 6 da uyandım ve bişeyler içmeye başladım dr um idrara sıkışık gel demişti sanırım abarttım olayı fazlasıyla ben neyse beni 10 gibi aldılar odaya o kadar sıkışığımki resmen ızdırap çekiyorum dr um ultraasonla bakınca yapmıyorum transferi dedi ve hayatımın şoku rahim duvarı çok incelmiş transferi yapsam da tutmaz boşa harcamayalım yumoşu dedi sonra da ama dondurup çözersem kalitesi düşecek ne yapmamı istersin dedi ben tabi konuşamayan bi tip... biraz düşündü ve transvaginal ultrasonla baktı bu sefer veeeeeee kalın bi yer buldu transferi yaptı... 4 saat hastanede yatırdı.çok şansın yok ama umudunuda yitirme dedi. gerisi Allah'a kaldı dedi..şimdi benimle elma çekirdeğim.dün gece birlikte uyuduk... Allah'ım nooolur can ver alma onu benden:109::109::109::109:
Hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...Allah'ın izniyle bizde önümüzdeki hafta yumurta toplama ve transfer işlemini yaptıracağız Ankara'da .
KIZLAAAR
4 YUMOŞUM DÖLLENMİŞ...
Bu arada dün sorunsuz geçmişti ama gece biraz ağrım oldu, o kadarına da katlanıcaz artık demiiii.. sonu güzel olsun.
KIZLAR bana dün bilgi amaçlı verdikleri kağıtta "yumurta toplama işleminden sonraki günlerde transfere kadar cinsel birliktelik önerilmektedir" yazıyo. bu konuda fikri olan var mı? :26:acaba vücudun ilişkide bulunup sanki normal yolla döllenmiş gibi hissetmesi için olabilir mi. yorumlarınızı bekliyorum.
Rabbimiz anne olma duygusunu tattırmış ne hoş :) ben de anaokulu öğretmeniyim ama dönem tatiline denk gelmeyecek sanırım40 yaşa kadar 2.çocuk için oldukça olumlu bir süreç diye düşünüyorum, hele de zaten anneyseniz ve çalışıyorsanız kolaylıklar ve başarılar diliyorum içinde bulunduğunuz süreç için
öyle hoş anlatmışsın ki arkadasım okudukça içim ferahladırabbimiz inş.mahcup kılmasın sizleri inş.ciciş haberlerinizi alırız da umut olur bizlere de şimdi gün mü sayıyoruz yani
transfer anına kadar bekleyip o şoku yasamak... ama sonunda olumlu olmuşya ne kadar şükredilse az
ben de bugün basladım tedavime, ilk tüp bebek denememiz, 1.tutmayan asılamadan sonra
bugün muayene oldum iğne verdim doktorum her akşam salı gününe kadar vurulup salı günü tekrar gideceğim. bu yumuşların gelişimi için olan iğne sanırımbundan sonra nasıl bir süreç geçireceğimi bilmiyorum ama çok sabırsız ve dayanıksız biri olarak kısa sürmesini diliyorum inş.
bugünlerde tahminen bir kolostirol yada tansiyon sprunu yasıyor olabilirim yemeklerden sonra sürekli bas ağrım oluyor hatta hep gözüm yatakta. şuan bir yatma hazırlı içerisindeyim. bu sürecte horonlarımıza bakılacakmı acaba, bunlar etkiler mi süreci yardımcı olur musunuz arkadaslar :18:
çünkü bugün direk muayene oldum daha önce de asılama sürecimde de hiç test vs.yaptırmadım bilgi rica ediyorum.
eşimde hiç ilac vs.kulllanıp test yapırmadı 1 yıl kadar oluyor ürolojiyede gitmedi.sadece asılamada test verdi o kadarsürec bu kadar basit mi yani yoksa biz mi eksik ilerliyoruz acaba
çok teşekkür ederim canım. tedavin hayırlı olsun seninde inşallah herşey gönlünce oluröyle hoş anlatmışsın ki arkadasım okudukça içim ferahladırabbimiz inş.mahcup kılmasın sizleri inş.ciciş haberlerinizi alırız da umut olur bizlere de şimdi gün mü sayıyoruz yani
transfer anına kadar bekleyip o şoku yasamak... ama sonunda olumlu olmuşya ne kadar şükredilse az
ben de bugün basladım tedavime, ilk tüp bebek denememiz, 1.tutmayan asılamadan sonra
bugün muayene oldum iğne verdim doktorum her akşam salı gününe kadar vurulup salı günü tekrar gideceğim. bu yumuşların gelişimi için olan iğne sanırımbundan sonra nasıl bir süreç geçireceğimi bilmiyorum ama çok sabırsız ve dayanıksız biri olarak kısa sürmesini diliyorum inş.
bugünlerde tahminen bir kolostirol yada tansiyon sprunu yasıyor olabilirim yemeklerden sonra sürekli bas ağrım oluyor hatta hep gözüm yatakta. şuan bir yatma hazırlı içerisindeyim. bu sürecte horonlarımıza bakılacakmı acaba, bunlar etkiler mi süreci yardımcı olur musunuz arkadaslar :18:
çünkü bugün direk muayene oldum daha önce de asılama sürecimde de hiç test vs.yaptırmadım bilgi rica ediyorum.
eşimde hiç ilac vs.kulllanıp test yapırmadı 1 yıl kadar oluyor ürolojiyede gitmedi.sadece asılamada test verdi o kadarsürec bu kadar basit mi yani yoksa biz mi eksik ilerliyoruz acaba
gözün aydın canım inşallahhh o elma çekirdeğin sana sıkıca tutnacak
darısı bizim başımıza inşalahh
Ah canım Allah yardımcısı olsun. Niye büyümedi ki? Yoğun bakımdadır. Bizim 800 gram doğmuştu ama 4 gün yaşadı. Erkekti. O kız bebek mi? Kızlar yaşayabiliyormuş ciğeer gelişimleri tamamlanıyormuş erkelerden daha önce. Allah yardımcıları olsun. Allah evlat isteyen herkese nasip etsin...
Bu zor değl her gittiğinde rahimağzı uzunluğunu ölçtür hangi şehirdeydin? İyi bir dr araştır...[/QUOTE
bizimki kiz canim insallah allah tum bu durumdaki bebeklere ve ailelerine yardim eder.. ben istanbuldayim canim en sonunda iyi bir dr. buldum kendime rahimde perde oldugunu bu dr. arastirip buldu.. senin isim neydi canim adini bilmedigim icin yazamiyorum
bizimki kiz canim insallah allah tum bu durumdaki bebeklere ve ailelerine yardim eder.. ben istanbuldayim canim en sonunda iyi bir dr. buldum kendime rahimde perde oldugunu bu dr. arastirip buldu.. senin isim neydi canim adini bilmedigim icin yazamiyorum
Ben hastanedeyken hep bana 500 gramlar bile yaşıyor üzülme yaşar deiler. Ben de sevindim.Oğlum 800 gram doğmuştu. Yaşayacak dedik bizde. Çünkü çok iyiydi. Birden kötüleşti 4 gün yaşayabildi( Televizyona Prof. Teksen Çamlıbel çıktı ünlülerin erken doğumlarını değerlendirdi. BBiz erken doğan kızsa seviniriz onların yaşama tutunma isteği daha çok erkekler çabuk bırakıyorlar dedi... İnşallah sağlıkla yaşar bebekleri. Çok üzüldüm akrabana. O bekleyiş çok ama çok zor...Anne sütü veriyordur di mi?
Dr n kim kim yaptı ameliyatını? Ben de İstanbulda yaptırıyorum tüp bebeği ve tedavimi de sonrasında sık sık giderek devam ettireceğim...
İsmim Nesrin...
kızlarr yumoşları merak ediyorum:26:, yarın saat 11 gibi arayacağım bakalım ne durumdalar.
bu arada yarın işe gidecem, bugün sıkıldım bile dinlenmekten.
hayırlı olsun peki dördü de transfer olacak mı ?KIZLAAAR
4 YUMOŞUM DÖLLENMİŞ...
Bu arada dün sorunsuz geçmişti ama gece biraz ağrım oldu, o kadarına da katlanıcaz artık demiiii.. sonu güzel olsun.
kızlarr yumoşları merak ediyorum:26:, yarın saat 11 gibi arayacağım bakalım ne durumdalar.
öyle hoş anlatmışsın ki arkadasım okudukça içim ferahladırabbimiz inş.mahcup kılmasın sizleri inş.ciciş haberlerinizi alırız da umut olur bizlere de şimdi gün mü sayıyoruz yani
kıslarrr slmm bende salı günüü başlıyorum tedaviyeeeeee benim sizdennn bi ricam olacakkk 40 yasin okutmayaa başladımda okumayı bilen bana 1 tane yasin okurmusunuzzzzz
Rabbimiz anne olma duygusunu tattırmış ne hoş :) ben de anaokulu öğretmeniyim ama dönem tatiline denk gelmeyecek sanırım40 yaşa kadar 2.çocuk için oldukça olumlu bir süreç diye düşünüyorum, hele de zaten anneyseniz ve çalışıyorsanız kolaylıklar ve başarılar diliyorum içinde bulunduğunuz süreç için biz istanbul anadolu yakası erdem hastanesinde başlıyoruz inş. ki bugün basladım bile :) aşılamamı da orada yaptırmıştım memnun kaldığım fiyatı uygun olduğunu ve hastane evime işime cok yakın olduğunu için aynı yerde devam etmeye karar verdik
kıslarrr slmm bende salı günüü başlıyorum tedaviyeeeeee benim sizdennn bi ricam olacakkk 40 yasin okutmayaa başladımda okumayı bilen bana 1 tane yasin okurmusunuzzzzz
hayırlı olsun cnm beni yaz ben okurum esimde biliyor oda okur...2 tane okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?