benden dualarını esirgemeyen destek olan bütün güzel arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim dün transferim yapıldı ve şu anda bebeğimle yatıyoruz teyzeleri anlatayım dün olanları sizlere. sabah 6 da uyandım ve bişeyler içmeye başladım dr um idrara sıkışık gel demişti sanırım abarttım olayı fazlasıyla ben neyse beni 10 gibi aldılar odaya o kadar sıkışığımki resmen ızdırap çekiyorum dr um ultraasonla bakınca yapmıyorum transferi dedi ve hayatımın şoku rahim duvarı çok incelmiş transferi yapsam da tutmaz boşa harcamayalım yumoşu dedi sonra da ama dondurup çözersem kalitesi düşecek ne yapmamı istersin dedi ben tabi konuşamayan bi tip... biraz düşündü ve transvaginal ultrasonla baktı bu sefer veeeeeee kalın bi yer buldu transferi yaptı... 4 saat hastanede yatırdı.çok şansın yok ama umudunuda yitirme dedi. gerisi Allah'a kaldı dedi..şimdi benimle elma çekirdeğim.dün gece birlikte uyuduk... Allah'ım nooolur can ver alma onu benden:109::109::109::109:
öyle hoş anlatmışsın ki arkadasım okudukça içim ferahladı rabbimiz inş.mahcup kılmasın sizleri inş.ciciş haberlerinizi alırız da umut olur bizlere de şimdi gün mü sayıyoruz yani
transfer anına kadar bekleyip o şoku yasamak... ama sonunda olumlu olmuşya ne kadar şükredilse az
ben de bugün basladım tedavime, ilk tüp bebek denememiz, 1.tutmayan asılamadan sonra
bugün muayene oldum iğne verdim doktorum her akşam salı gününe kadar vurulup salı günü tekrar gideceğim. bu yumuşların gelişimi için olan iğne sanırım bundan sonra nasıl bir süreç geçireceğimi bilmiyorum ama çok sabırsız ve dayanıksız biri olarak kısa sürmesini diliyorum inş.
bugünlerde tahminen bir kolostirol yada tansiyon sprunu yasıyor olabilirim yemeklerden sonra sürekli bas ağrım oluyor hatta hep gözüm yatakta. şuan bir yatma hazırlı içerisindeyim. bu sürecte horonlarımıza bakılacakmı acaba, bunlar etkiler mi süreci yardımcı olur musunuz arkadaslar :18:
çünkü bugün direk muayene oldum daha önce de asılama sürecimde de hiç test vs.yaptırmadım bilgi rica ediyorum.
eşimde hiç ilac vs.kulllanıp test yapırmadı 1 yıl kadar oluyor ürolojiyede gitmedi.sadece asılamada test verdi o kadar sürec bu kadar basit mi yani yoksa biz mi eksik ilerliyoruz acaba