- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
kızlar ya benim grip giderek arttı bende akşam üzeri iş çıkışında hastaneye gidip iğne yaptırdım doktor bir de ilaç verdi onları da içtim(valla ne kadar rahat davranıyorum dimi sanki yumoş büyütmeye işiyle uğraşmıyorum da normal düzene devam ediyorum gib)şimdi biraz daha iyiyim yarın bakalım neler olacak bir de bu geceye kadar bişeyim yoktu az önce sırtımda ve ayak bileklerimde kırmızı kaşınan lekeler gördüm.acaba ilaçların yan etkisi mi??bu arada benim tedavi olayını bilmeyen kalmadı önüme gelene anlatıyorum kendimi daha iyi hissediyorum çünkü en büyük destekçim eşimden ve annemden sonra kayınvalidem ve kayınpederim.allah razı olsun maddi manevi hep destek tam destekler:)))umarım hepimizin önce göbüşü sonra kolları dolar
Selam canim ilk denemen heralde insallah sonu positiv olur.bende suanada adetliyim dondurulmus 2embiryom var Allahin izniylen iki haftaya kadar transfer olur bende senin gibi cok götü grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum sadaece bitkisel cay iciyorum grip icin.Bu heralde bizim sansizligiz