- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
çok sağol canımmm aminnn. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
Amin... Çok heyecanlı bir süreç bizi bekliyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canımmm aminnn. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
senin adına sevindim kaç yumurta var bende perşembe gideceğim ilaç kullanmaya başlayacağız inş benim raporsuz ilaç+hastane 2400 tutuyor üniv olduğu için uygun birde ilaçlar tanıdık yerden aldık iyi haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun
selam durucum, nasılsın canım ? desteğin ve güzel duaların için çok teşekkür ederim günümü anlatayım. sabah 8 de hastaneye gittim,genel anestezi altında yumoşlar alındı. YUMOŞLAR dedim bir tane beklerken sürprizle 2 tane çıkmış çok mutlu oldum tabi gözlerimi açınca crınone % 8 vajinal jel uygulandı. sabah akşam uygulayacakmışım. sabah öğlen akşam estrofem ve akşam 10 da prednol içeceğim canım. yumoşların durumunuda yarın sabah 9 da arayıp öğreneceğim. sabah olmak bilmez şimdi bana şimdilik bu kadar canım. senin nasıl gidiyor?
kızlaaar hiç hamiş haberi çıktımıı?? hamiş haberi çooook çoook almak istiyorum topicten. İnşallah sübhaneke boncuğu gibi dizilirsiniz listede hamiş hamiş. arkanızdan da ben gelirim. bugün kadın doğuma gittim. 1cmlik 2 kistim vardı yok olmuş, soğan suyu içtim geçen ay dedim doktoraDDD. sanırım onun faydasını gördüm. hepinizi öpüorummm hamiş takipindeyim
çok sevindim canım, inşallah o yumoşlar seni daha da mutlu edecek. transfer günün ne zaman olacak bakalım. Ben de iyiyim canım, içimde mutlu bir heyecan var ( o nası oluyosa). bugün hem sabah hem akşam gittim kontrole, benim de hepsi gelişmedi yumoşların, 2-3 tane toplanacak sanırım. 21:45 de çatlatma iğnemi vuracağım. çarşamba sabaha toplanacak nasip olursa. Bana hiç o dediğin jelden ve ilaçlardan falan vermediler. bu arada ağrın sancın var mı canım, çalışıyodun sanırım rapor verdiler mi?
Slm arkadaşlar şubat 10da adet olacağım tabi aksilik çıkmazsa yalnız o güne kadar 5 kilo vermem gerekio sizce nasıl vereblrmm neler yapmalıyım cvp bekliorummmm:)))))))
merhaba arkadaşlar, bugün merkezdeydim.
doktorum histeroskopide taktiği spirali çıkartıcaktı.
adetim biter bitmez , gittim.
çıkartırken doktora çok zorluk çıkardım, çok kastim kendimi.
bana bir önceki gittiğimde , spirali çıkarttıktan sonra transfer aşamasına geçeriz demişti, fakat sanrım çok zorladığım için doktoru rahim
tahriş oldu.şubatta yapalım transferi dedi.
kendimi hazırlamıştım oysa ki.
neden böyle oluyor anlamıyorum. o speklum denen aleti görmeden daha içim geçti.
Sanırım korkudan çok kastim ve canım çok yandı
sen transferi de anestezili ol, bir de senle uğraşmayalım dedi
Slm kızlar...bende ocak adetimde başlayacağım tüp bebek olayına.28 yaşındayım.2011 'in son gününe kadar eski doktorum sayaesinde problemim yok biliyordum.31 aralık günü kadıkoy acıbademe gittim ve duyduklarım beni şok etti.ileri derecede çikolata kistim olduğunu ve son çarenin tüp bebek olduğunu öğrendim.oysaki eski doktorum aşılamaya bile gerek yok ama süreç hızlansın deneyebiliriz deyip 2 kere aşılama yaptırdı ikiside tutmayınca farklı bir doktora karar verdim.kısacası üzerimdeki şoku hala atamamış biri olarak ocak ayında kadıkoy acıbademde tüp bebek deneyeceğiz.şu an sürekli internet başında tüp bebek sayfalarını karıştırıyorum.bugüne kadar hiç araştırmadığım bir konuydu ama okudukça gerçekten zorlu bir süreç olduğunu anladım ve açıkçası korkmaya başladım.allah yardımıcımız olsun:18:
ben 2 düşükle sonuçlanan tedavinin ardından 3. tedaviye Allah nasip ederse Mart-Nisan gibi başlayacağım... Benide listenize ekleyin
günaydın kızlarrrrrr
arkadaşımızın biri hamişş demekk çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alsın inşallahhh
tedavisi başlayanlarında hayırlı lsun diyorumm
bende dün iğnelerime başladım benimki uzun protokol olduğu için biraz uzun sürecek ama bu günlere gelmek bile güzel
inşallah allah kısmet ederse ocağın son haftasında transferim olacak
neldelincim benimde tedavim başladı yazabilirsin canımm
gunaydınnnnnn hayırlısı olsunnnn cnm evet bu gunlere gelebılmek bıle guzel ne mutlu bızeeee