Kızlaarrrr, bugün kontrolüm vardı, büyüyolar yumoşlar yarın da çağırdı doktor (şaşırdım hatta yılbaşı ve pazar günü yani). bu gidişle çarşamba yumurta toplanacakmışşşş sevinçliyim, mutluyum.
Bu arada raporum çıkmış, zor çıkaran arkadaşlar belki inanamayacaksınız ama çarşamba dosya açtılar bana, evrakları verdim 3 günde çıkmış raporum, sekretere sordum ilaç raporu mu bu diye tüp bebek raporu ve ilaç raporu dedi, şaşırdım ama başkent hast. ekibi bu işte ustaymış süperler, hiç uğraşmadım. ilaçlarımı almaya gittim eczacıda raporun sisteme girdiğini sabah giriş yaptıklarını söyledi. umarım herşey böyle kolay geçer..
Ben ilaçlara bugün itibariyle raporlu 750 tl ödedim daha da bitmedi sanırım. Tüp bebek işlemi için de 1364 tl ödeyecekmişim, raporsuz olanlar için işlem 2600 tl. Yeni başlayacak arkadaşlara kesinlikle başkenti öneririm, özel olmasına rağmen sgk anlaşmasından dolayı fiyatlar uygun prof muayenesi başka yerde 200-250 tl burada 43 tl ödüyoruz. Tek sıkıntı kalabalık olması ama doktor ve ekibi süperler tavsiye ederim.
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM VE YENİ YILINIZI KUTLUYORUM..BOL BEBİŞLİ YILLAR DİLİYORUM.
canımmmm, çok sevindin hadi hayırlı olsunn inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur