• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım sıkma canını, hayırlısı olsun. bizim zaten başımıza ne geliyosa şu kendimizi kasmamızdan geliyo bir de kadın milleti olarak biz çok evhamlıyız. ya şöyle olursa acaba böyle miydi vb. diye. bak erkek milleti ne rahat. ben ne nasıl oluyomuş, neler yaşayacağız diye araştırmaya bilgi almaya çalışırken o da bilgisayarda oyun oynar, yok arabalara bakar sonra da gelip hastaneye bi test verirler işte bu. bütün eziyeti biz kadın milleti çekiyoruz valla..

haklısın eşim bir de bana sen çok nazlısın diyip durdu.
ben içerde o anları yaşarken kendisi dışarda gazetelere bakıyordu.
kadın olmak zor gerçekten.
doktor da sinirlendi bana.
ben evliliğimin ilk dönemlerinde vajinusmus yaşadım. belli ki bilinç altımda hala bu korkular var.
tamamen psikolojik yani.
bu kadar zorlancağımı bilseydim anestezi isterdim.
:((
hem transferim ertelendi hem de doktora rezil oldum diye eve gelince ağladım :(

arkadaslar, daha önce de yazmıştım aşılama bölümünden buraya transfer oldum :16:
ebizim problemimiz sperm azlığı, bu nedenle doktorumuz tüp bebek önerdiği halde 2 milyon spermle aşılama sansımızı kasım ayında denedik ve tutmadı. nasip :19:

o ay adetimin 2.günü tüp bebek tedavimize başlayacaktık ancak adetim çok erken gelince bir ay dinlenme kararı aldım. bu ayda adedim normalden fazla gecikti, her ay yaptığım gibi yine test yaptım ancak sonuç malesef olumlu olmadı bu da nasip:16:
bugünde adet lekelendim ve sanırım carsamba günü ilk tüp bebek denemesine start vermek için hastanede olacağım :4: aşılamadan cok daha umutluyum. her ne kadar dün akşam itibati ile adet sancılarım basladığında ağlama krizleri gecirsem de, zor olsa da hayrımı ve hayrımızı hepimiz için diliyorum arkadaslar :16: bu arada 86'lı ve 2008 temmuz'dan bu yana evliyim :19:

kaynımda da azospermi sorunu vardı ve 7 yıllık evli olmalarına rağmen 1.tüp bebek olumsuz neticelendi. 2.için tüm doktorlar boşuna uğrasmayın vs.diyerek umutlarını kırdılar. gecen ay onlarda bizimle beraber tedavi için uludağ üniverst. gittiler, test sonucu inanılmazdı doktorlar bile bu duruma cok şaşırmışlar. 1 adet dahi sperm yokken sayı bilden milyonlara yükselmiş ve hareketlilik çok iyiymiş. umut oldu bizlere de, bir kez daha anladık ki zaman gercekten sürprizlere gebe:16:

bu ay eltimle beraber baslıyoruz inş.dedaviye, ben ist.erdem hastanesinde o da uludağ ünivt. inş.baslıyor. ocak ayı ailemize ve ailenize bebişler getirir umarım :16:

gün sayan ve tedaviye baslayan arkadaslara bolca umut ve sabırlar diliyorum , bir duacı daha katıldı aranıza bilginize :16
:

Kesinlikle inancımızı yitirmemiz lazım.
Ne mutlu inş eltinle birlikte tedavinizden hayırlı sonuçlarla çıkarsınız.
Allah yardımcınız olsun.

selam durucum, nasılsın canım ? Desteğin ve güzel duaların için çok teşekkür ederim :38: Günümü anlatayım. Sabah 8 de hastaneye gittim,genel anestezi altında yumoşlar alındı. Yumoşlar dedim bir tane beklerken sürprizle 2 tane çıkmış :9::9::9: çok mutlu oldum tabi :16::16::16: Gözlerimi açınca crınone % 8 vajinal jel uygulandı. Sabah akşam uygulayacakmışım. Sabah öğlen akşam estrofem ve akşam 10 da prednol içeceğim canım. Yumoşların durumunuda yarın sabah 9 da arayıp öğreneceğim. Sabah olmak bilmez şimdi bana :17: şimdilik bu kadar canım. Senin nasıl gidiyor?

canım en son yumurta toplamadan geçen sensin sanırım, nasıl geçti uyandıktan sonra ağrın çok oldu mu ? Okuduklarımdan sonra biraz korkar oldum ben ya su toplaması,karın şişiliği, ağrı neler yazıyor geçirenler neler... Ayrıca 1 tane bekliyordun sen, ne güzel süprüz olmuş sana 2 tane çıkması :) nazar değmesin inşallah

ben 2 denemeye başlıyorum semra hanımda bakalım adetimi bekliyorum umarım hep pozitif haberler alırızz

canım en son yumurta toplamadan geçen sensin sanırım, nasıl geçti uyandıktan sonra ağrın çok oldu mu ? Okuduklarımdan sonra biraz korkar oldum ben ya su toplaması,karın şişiliği, ağrı neler yazıyor geçirenler neler... Ayrıca 1 tane bekliyordun sen, ne güzel süprüz olmuş sana 2 tane çıkması :) nazar değmesin inşallah

selam canım, evet benim yumoşlar dün toplandı :16::16::16: hiç korkma canım. her vücut aynı tepkiyi vermiyor. benim çok hafif batma tarzında ağrım oldu biraz ama dayanılmayacak kadar değildiki benim ağrı eşiğim çok düşüktür :17::17:. bugünse çooook hafif kasık ağrım var ama o da kullandığım vajinal jelden dolayı. yani öyle abartılan tarzda bi ağrı olmuyo kasma kendini canım. güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim :70:

sabah hastaneyi aradım 2 yumoştan 1 i döllenmiş :21::21::21::21::21::21: yarın sabah 8.30 da transferim olacak inşallah :16::16::16::16::16: bana dua edin noooolurrr :49::49::49:

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..:49::49::49:

Slm kızlar...bende ocak adetimde başlayacağım tüp bebek olayına.28 yaşındayım.2011 'in son gününe kadar eski doktorum sayaesinde problemim yok biliyordum.31 aralık günü kadıkoy acıbademe gittim ve duyduklarım beni şok etti.ileri derecede çikolata kistim olduğunu ve son çarenin tüp bebek olduğunu öğrendim.oysaki eski doktorum aşılamaya bile gerek yok ama süreç hızlansın deneyebiliriz deyip 2 kere aşılama yaptırdı ikiside tutmayınca farklı bir doktora karar verdim.kısacası üzerimdeki şoku hala atamamış biri olarak ocak ayında kadıkoy acıbademde tüp bebek deneyeceğiz.şu an sürekli internet başında tüp bebek sayfalarını karıştırıyorum.bugüne kadar hiç araştırmadığım bir konuydu ama okudukça gerçekten zorlu bir süreç olduğunu anladım ve açıkçası korkmaya başladım.allah yardımıcımız olsun:18:

aynı şoku ben de yaşamıştım sebepsiz infertilite dediler durdular meğer çikolata kistiymiş.Sen gibi çok araştırdım kendi kendime kimden ne duyduysam yaptım..korkma canım o kadar çok hamile kalan var ki benim içim artık rahat .çünkü çok şahit oldum ..kendiliğinden bile kalan var sadece inancını kaybetme duanı eksik etme... ''kün fe yekün'' rabbim ol derse oluuuuurrrr.....

selam canım, evet benim yumoşlar dün toplandı :16::16::16: hiç korkma canım. her vücut aynı tepkiyi vermiyor. benim çok hafif batma tarzında ağrım oldu biraz ama dayanılmayacak kadar değildiki benim ağrı eşiğim çok düşüktür :17::17:. bugünse çooook hafif kasık ağrım var ama o da kullandığım vajinal jelden dolayı. yani öyle abartılan tarzda bi ağrı olmuyo kasma kendini canım. güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim :70:

o kadar çok rahatlattın ki beni anlatamam, allah razı olsun senden, diğer mesajını da okudum çok şükür döllenmiş bebişin, inşallah canımm inşallah tutacak, bütün dualar seninle habersiz bırakma buraları :46:

canım sıkma canını, hayırlısı olsun. bizim zaten başımıza ne geliyosa şu kendimizi kasmamızdan geliyo bir de kadın milleti olarak biz çok evhamlıyız. ya şöyle olursa acaba böyle miydi vb. diye. bak erkek milleti ne rahat. ben ne nasıl oluyomuş, neler yaşayacağız diye araştırmaya bilgi almaya çalışırken o da bilgisayarda oyun oynar, yok arabalara bakar sonra da gelip hastaneye bi test verirler işte bu. bütün eziyeti biz kadın milleti çekiyoruz valla..

Aynen öyle tipik Türk erkeği tarifi. Eşim bir de kızıyor üstüne niye arştırıyormuşum bu kadar diye...

bendeeee varımmmm....şubatta kısmetse başlıyoruz ben adet görmüyorum bu nedenle tarihi ben ayarlıyorum çok heyecanlıyım çok ankada tüpbebek merkezinde yaptıracağım...canım kızımda oranın imalatı :9: Allah hepimizin yolunu şansını açık etsin inş bu yolda hep iyi haberlerle yürürüz bu arada benim rahatsızlığım hipogonadtropik hipogonadizm

Hayırlısı inşallah...

Slm kızlar...bende ocak adetimde başlayacağım tüp bebek olayına.28 yaşındayım.2011 'in son gününe kadar eski doktorum sayaesinde problemim yok biliyordum.31 aralık günü kadıkoy acıbademe gittim ve duyduklarım beni şok etti.ileri derecede çikolata kistim olduğunu ve son çarenin tüp bebek olduğunu öğrendim.oysaki eski doktorum aşılamaya bile gerek yok ama süreç hızlansın deneyebiliriz deyip 2 kere aşılama yaptırdı ikiside tutmayınca farklı bir doktora karar verdim.kısacası üzerimdeki şoku hala atamamış biri olarak ocak ayında kadıkoy acıbademde tüp bebek deneyeceğiz.şu an sürekli internet başında tüp bebek sayfalarını karıştırıyorum.bugüne kadar hiç araştırmadığım bir konuydu ama okudukça gerçekten zorlu bir süreç olduğunu anladım ve açıkçası korkmaya başladım.allah yardımıcımız olsun:18:

Şükür ki öğrenmişsin.İnşallah güzel olsun her şey...

ben 2 düşükle sonuçlanan tedavinin ardından 3. tedaviye Allah nasip ederse Mart-Nisan gibi başlayacağım... Benide listenize ekleyin :3::3:

Burada bir çok arkadaş düşükle ilgili sıkıntı yaşamış. Neden olmuş araştırıldı mı? Benim de 2 düşğüm var. Sebebi eşimde genetik sorun, bende pıhtılaşma ve bağışıklık sistemi sorunu. Peki niye araştırıldı mı? Mutlaka araştırın derim ben...

günaydın kızlarrrrrr:16::16::16:

arkadaşımızın biri hamişş demekk:46: çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alsın inşallahhh:nazar::nazar:

tedavisi başlayanlarında hayırlı lsun diyorumm
bende dün iğnelerime başladım benimki uzun protokol olduğu için biraz uzun sürecek ama bu günlere gelmek bile güzel:34::34::34:
inşallah allah kısmet ederse ocağın son haftasında transferim olacak:52:
neldelincim benimde tedavim başladı yazabilirsin canımm:38:

Maşallah. Güzel haberlerle gel canım...

haklısın eşim bir de bana sen çok nazlısın diyip durdu.
ben içerde o anları yaşarken kendisi dışarda gazetelere bakıyordu.
kadın olmak zor gerçekten.
doktor da sinirlendi bana.
ben evliliğimin ilk dönemlerinde vajinusmus yaşadım. belli ki bilinç altımda hala bu korkular var.
tamamen psikolojik yani.
bu kadar zorlancağımı bilseydim anestezi isterdim.
:((
hem transferim ertelendi hem de doktora rezil oldum diye eve gelince ağladım :(

Zor olmuş gerçekten ama dr lerin işi hastayı rahatlatmak da. Ne biçim davranmış ...

ben 2 denemeye başlıyorum semra hanımda bakalım adetimi bekliyorum umarım hep pozitif haberler alırızz

Hayırlısı olsun. Ben bir kez Nur Hanımla görüştüm. Çok beğendim orada çok güzel ama bizim dr miz Ataşehire yönlendirdi çünkü benim farklı sorunlar da var ardından gebelik olursaArdaLembet takip edecek...
sabah hastaneyi aradım 2 yumoştan 1 i döllenmiş :21::21::21::21::21::21: yarın sabah 8.30 da transferim olacak inşallah :16::16::16::16::16: bana dua edin noooolurrr :49::49::49:

Maşallah. Çok sevindim hayırlısı bakalım....

merhaba...benimde tedavimin 8. günü.. bugün kontroldeydim, doktorum herşeyin çok iyi gittiğini söyledi (maşallah barekallah:) sürekli hemşireye 17,18mm gibi bişiler söylüodu galiba yumurtalarımın boyutları:)) heycandan hiç birşey soramıyorum..kaç yumurta var die bile sormadım,tecrübesizlik midir heycan mı bilemem?? eşim yeni iş değiştridiği ve izin hakkımızı yumurta toplama ve transfere sakladığımız için hep yanlız gidiyorum:( ben giyinirken zaten doktorcum ilaçlarımı yazıo benimde normalde o hiç susmayan çenem kapanıo ve kalıorum:)) neyse perşembe tekrar çağırdı, kısmetse cumartesi toplarız dedi...Ama beni bi heycan aldı giittiii:) korku da denebilir :32: çok okudum ama yinede yapmam gereken birşey var mı sizede sormak istedim??birde aynı gün dinlenip ertesi gün işe giden varmı??benim gitmem gerekiyorda:43:

Merhaba kızlar. chnbcim buradasın sen de :) Ben kısaca kendimden bahsedeyim. Bugün tedavime başladık. İlk denemem ve aşırı heyecanlıyım. Kısa protokol uygulanacak. İnşaallah topikteki tüm arkadaşlar sağlıkla, hayırlısıyla yavrularına kavuşurlar. Bu forumdan çok şey öğrendim. Hatta hastanemi ve doktorumu burada okuduklarımdan sonra internetten iyice araştırıp seçtim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

canıımmm çok sevindim, hadi bebiş:emir_bebek: gel bekliyoruz önce sana sonra bana. benim yumoş toplanırken senin transfer olacak, Allah'ım bize yardımcı olsun...

merhaba...benimde tedavimin 8. günü.. bugün kontroldeydim, doktorum herşeyin çok iyi gittiğini söyledi (maşallah barekallah:) sürekli hemşireye 17,18mm gibi bişiler söylüodu galiba yumurtalarımın boyutları:)) heycandan hiç birşey soramıyorum..kaç yumurta var die bile sormadım,tecrübesizlik midir heycan mı bilemem?? eşim yeni iş değiştridiği ve izin hakkımızı yumurta toplama ve transfere sakladığımız için hep yanlız gidiyorum:( ben giyinirken zaten doktorcum ilaçlarımı yazıo benimde normalde o hiç susmayan çenem kapanıo ve kalıorum:)) neyse perşembe tekrar çağırdı, kısmetse cumartesi toplarız dedi...Ama beni bi heycan aldı giittiii:) korku da denebilir :32: çok okudum ama yinede yapmam gereken birşey var mı sizede sormak istedim??birde aynı gün dinlenip ertesi gün işe giden varmı??benim gitmem gerekiyorda:43:

canım sevindim, iyi gidiyo demekki. benim yarın yumurta toplanacak nasıl olacağımı bende bilmiyorum, iyi olursam giderim işe diyorum ama olmazsam rapor alacam. Söylerim sana ama herkesin bünyesi farklı tabi, bir de diğer topiklerden okuduğum kadarıyla yumurta sayısı çok olanlar çok sıkıntı çekmiş.

canım sevindim, iyi gidiyo demekki. benim yarın yumurta toplanacak nasıl olacağımı bende bilmiyorum, iyi olursam giderim işe diyorum ama olmazsam rapor alacam. Söylerim sana ama herkesin bünyesi farklı tabi, bir de diğer topiklerden okuduğum kadarıyla yumurta sayısı çok olanlar çok sıkıntı çekmiş.

Simdiden Gemis olsun Canim

Back