2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canımmmm, çok sevindin hadi hayırlı olsunn inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur

sağol canımm, inşallah yolunda gider

arkadaşlarım,

dün kontroldeydim tekrar. 1 tane yumoşum var biliyosunuz... dün gece 10 da çatlatma iğnemi yaptım göbekten. yarın sabah 8 de hastanede olacağım ve yumoşu toplayacaklar. genel anestezi ile yapılacağından yarın giremeyebilirim vajinal jel,prednol ve estrofem isimli ilaçları verdi yarın götüreceğim yanımda ve ne zaman kullanmam gerektiğini söyleyecek. şimdilik bu kadar dua edin bana görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar, bir haftadır internet bağlantım yoktu. Dün akşam yapıldı. Herkesin yeni yılını kutluyorum, bu yılda Allah'tan isteyen herkese sağlıklı bebekler diliyorum.

Geçmişi okudum. Yeni arkadaşlar katılmış, onlara hoş geldin diyorum.

Rapor çıkaranlar olmuş hayırlı olsun diliyorum.

İnşallah her şey güzel geçer.

Duru arkadaşım her şey gönlünce olsun. Biz de öyle, kariyer filan derken erteledik. Sonra düşükler erken doğum filan... Bir oğlum var şükürler olsun. İnşallah bir kardeş gelir ona... Allah sizlere de nasip eder inşallah...

Bu arada pek çok arkadaş hamile kaldığı halde düşük yapmış. O arkadaşlar nedenini öğrendiler mi? Özellikle pıhtılaşma, genetik, bağışıklık sisitemi testlerini yaptırın derim ben. Benim de 2 düşük ve bir erken doğumum var 25 haftalık.

Sorunlarıma gelince:
1. Eşimde genetik sorun+ sperm hızı azmış.
2. Bende rezerv azlığı(amh 0. 2)
3. Pıhtılaşma sorunu
4. Bağışıklık sorunu
5. rAHİMAĞZI YETMEZLİĞİ
Ve bunca sıkıntıya rağmen zorla da olsa bir oğlum oldu 7 yaşında. Ve hepsi de doğal yolla oldu. İlk kez tüp bebek deneyeceğim. Ataşehir Memorialde. Dr Cem Demirel. Şu an şubat tatiline gelsin diye primolut adında adet geciktiricisi kullanıyorum. Hataydayım. Burada tedavim başlayacak oraya toplama ve transfere gideceğim.

Canım neden erken doğum oldu?

canım inşallah herşey yolunda gider, dualarım seninle, aramızda 2 gün olacak. yarın akşama iyi olursan ve fırsatın olursa nasıl olduğunu paylaş lütfen merak ediyorum. O yumoş hayırlısıyla sana bebiş olarak gelecek.

İnşallah her şey güzel olur. Peki ben bazı yerlerde böyle az olunca bir siklus daha tedaviyle yeniden yumurta toplandığını duymuştum. Öyle bir öneride bulunuldu mu?

merhaba arkadaşlar. ben de ocak ayında tüp bebek denemeyi düşünüyorum. geçtiğimiz mayıs ayında 1 kez tüp bebek denemem oldu. başarısız oldu.ben de klomen denen ilaç yüzünden hormonlarım yüksek çıktı. hormon uygun değere düşünce tüp bebek denedik. şimdi adet olunca doktoruma gideceğim tekrar tedaviye başlarız inşallah. eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ama sanırım gene de sperm kalitesi çok çok iyi değil. Allah her isteyen anne adayına"o" desin ve herkesin bebek özlemi sona ersin inşallah.

Allah yardımcın olsun tatlım üzmesin annesini yumoşun:)

@ banada: slm canim, bana yazdigin icin tskler.evet bizde tv de gördük.bende aslinda almanyada hic yapmak istemiyorum ama brükselin fiyatlari cok yüksek. 10 bin tl sadece tedavi icinmi yoksa ucak biletide icindemi?
biz anlatigim gibi hamburgta yaptirdik ama gittigim tüp bebek merkezinden hic memnun kalmadik,oyüzden lübeck ten randevu aldik bakalim onlar nediyecek?
evet burda imsi yapilmiyor,galiba sadece bonn da ve münihte.sizdede imsi yapildi? ve sorun neydi? yani neden dogru yoldan hamile kalamiyorsun?
imsiden haric neler yapildi, ne gibi ilaclar kullandin? dr kahraman nasil bir doktor?
sen mart ayindami trye gidecektin?
belki bizde burdaki doktordan memnun kalmazsak bizde mart ayinda gidecegiz,allah nasip ederse.

iyi geceler,yeni yilin kutlu olsun

canım benim ilaçlar da tanıdık eczane olduğu halde 1500 tuttu yani bana gelişine verdi ilaçları ama sanırım kısa protokolle uzun protokolün ilaçları farklı oluyor belki de ondan seninki 500 tutmuştur ... kendini de çok güzel motive etmişsin sakın bozma :) yok kist mist :)

canım iyi yıllar hayırlısı olur inşallah çoooook güzel haberlerini bekliyorum yeni yılda ilk güzel haber senin olsun inş

senin adına sevindim kaç yumurta var bende perşembe gideceğim ilaç kullanmaya başlayacağız inş benim raporsuz ilaç+hastane 2400 tutuyor üniv olduğu için uygun birde ilaçlar tanıdık yerden aldık iyi haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun

inşallah yoktur ama malesef.. benim genellikle doğum kontrol hapı kullanmadığım aylar beni yalnız bırakmaz kistim,hep benimledir,2.günde de orda durmaya devam eder.. Allah tan hayırlısı diyorum,ne zaman başlamam hayırlı olacaksa o zaman başlayayım..
bu arada ben bişi sorucam..şimdi adetim bugün başladı ama lekelenme şeklinde,tam olarak yarın gelir.. doktor bana 2.gün gel demişti,normalde yarın ilk gün sayılır ama ben bugünü 1 sayıp yarın gitsem olmaz mı?yarın izin işim daha rahat olacak.. başka zaman olmayayım derim olurum,şimdide olmam lazım nazlanıyor...

Son düzenleme:
kızlar listeye benide ekleyin 28 yaşındayım çikolata kisti deneme 2. olucak memorialde şubat adetinde

Slm arkadaşlar şubat 10da adet olacağım tabi aksilik çıkmazsa yalnız o güne kadar 5 kilo vermem gerekio sizce nasıl vereblrmm neler yapmalıyım cvp bekliorummmm:)))))))

kanamanın az da olsa 1. günü leke gördüğün gün canım..doktor öyle kabul ediyo..

Slm arkadaşlar şubat 10da adet olacağım tabi aksilik çıkmazsa yalnız o güne kadar 5 kilo vermem gerekio sizce nasıl vereblrmm neler yapmalıyım cvp bekliorummmm:)))))))

kilo vericem diye yemek yemezsen yumurta kaliten düşer sen bu kilo verme işini doğum sonuna at bence:)

Kızlar adet gördümmmmmmmmmmmmm

Hayırlısı olsun arkadaşlar...

kızlar listeye benide ekleyin 28 yaşındayım çikolata kisti deneme 2. olucak memorialde şubat adetinde

Ben de Memorialde ataşehirde. Siz kimle başlayacaksınız?

Canım bence dr ye sor. Dengen bozulmasın...

Ben de adet geciktirici alıyorum. tATİLE GELSİN DİYE. çARŞAMBA BİTİYOR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…