kızlar ben de bu hafta sonu merkezdeyim.
çok az kaldı transferime.
Heyecanlanıyorum bi aksilik çıkacak diye.
cnm sakın ol heyecan yok aksılık cıkmayacak dua et hep tatlım
[lıst]
[*] :18::18:
[/lıst]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlanıyorum bi aksilik çıkacak diye.
heyecanlanıyorum bi aksilik çıkacak diye.
sağol canımmm. yediğime içtiğime hiç bu kadar dikkat etmemiştim ben sebzeler bakliyatlar yumurtalar fındığı fıstığı ballı sütleri ne ararsan var şimdiden kilo yaptım yani.. ama zaten benim sıkıntım azalan yumoşlarımdı bugün yumoşun biri 14 mm diğeri 12 mm olmuş. yarın tekrar çağırdı bakalım nolacak
merhaba..
beni de listeye ekleyebilirmisiniz?? 28 yaşındayım ve eşimde morfolıjı sorunu var,ilk tüp bebek denememiz ve bugün 2. iğnemi yaptım:) umut tüp bebek merkezi, süleyman bey doktorum.. aslında çok bilinçli bir süreç değil bizim tedavimiz aşılama için gittiğim merkeze regl 3.günü olması nedeniyle tüp bebeğe atıldık....hayırlısı diyelim...sadece hafta sonunda kadar 300 ve 225lik bir iğne yapıorum, başka ilaç falan almadım? cumartesi tekrar ordayım...bu konuda tecrübeli olanla bana biraz yardımcı olabilir mi??
kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur. ama sabah hastanedeydim canım sıkıldı birasss yumoşların gelişimi iyi ama sayısı az dedi doktorum sadece 2 tane gelişmiş bakalım yarın tekrar çağırdı.
cnm uzlume o olacagı varsa olur 1 tane bıle olsa sıkma canını lutfennnn dularımız senınle
Canım sıkma canını. Iğnelerin kaçıncı günündesin, ben bugün ilk kontrole gittim 4.gün. benim 6 tane yumos var, bugün doktorum 4-5 tane toplarız dedi. Kiminin 15 tane toplandığı oluyo tutmuyo kiminin de 1 taneyle tutuyo canım hakkımızda hayırlısı. Ben cumartesi gidicem kontrole.
slm kizlar,
bende araniza katilmak istiyorum,izninizle
ben 32 yasindayim,almanyada yasiyorum.bizdeki problem esimin spermiograminin cok kötü olmasi ve bende kan pirtilasmasi varmis.
almanyada bir kere icsi ve bir kere kyro(dondurulmus) yaptik malesef olumsuz. basindan buyana beyenmemistim ama fazla bir bilgimiz olmadigi icin iki deneyimimizi orada yaptik,simdi baska bir yerde sansimizi demek istiyoruz.
brüksel tüp bebek merkeziyle mailesiyorum.büyük ihtimal mart ayinda oraya gidecegiz,burada ocak ayinda bir tüp bebek merkezinde radevumuz var,eger orasi bize olumlu gelmezse tabiki.
@banada:slm,özellikle senin yazdiklarini takip ettim.sende almanyadansin ve sende brüksele gideceksin degilmi?
neden brüksel sorabilirmiyim?almanyanin neresindensin?
hepinize hayirli aksamlar
merhaba sevval elif... öncelikle tedavin hayırlı olsun...benim de ilk tüp bebek denemem ...umut tüp bebek ulun bey doktorum... ben niye aşılama için gidip tüp bebek yaptın anlamadım ama... Neyse hayırlısı dediğin gibi...
benim tedavime 28 kasımda ilk beşgün puregon 225 ml iğne ile başlandı...sonraki üç gün puregon 200 ml le çekildi orgalutran diye bir iğne ekledi...(Direk enjektör içinde veriliyor)...daha sonra gittiğimde ise iki gün için puregonu 150 ml e çekti orgalutran iğneye ek olarakta menogon iğne verdi... Bir günde vurulduğum iğneler oldu 3... Karnımdan ard arda gözümü kapatıp yaptım iğneleri...10.gün gittiğimde e2 ve p4 testleri yapıldı ... p4 yüksek çıktı... 10 aralıkta gittim çatlatma iğnelerim verildi 11 aralıkta yumurtalarım toplandı... 13 adet yumurta toplandı 12 tane sağlıklı gelişti ve döllenme gerçekleşti...Yalnız p4 değerim yüksek çıktığı için embiroyolar 4 günklükken 14 aralıkta 10 tanesi donduruldu...Daha sonra aralık ayı adetimi bekledim 22 aralıkta adet gördüm adetin 23 aralıkta adetin ikinci günü kontrole gittim estrofem ilaç verildi... 15 gün boyunca kullanılıyor...ilk 5 gün birer tane 2. beşgün 2 şer tane sonraki beşgün de ise üçer tane kullanıp kontrolüne gidiyorsun..halen kullanmaktayım transfer aşamasına doğru ilerliyoruz...8 gün daha kullanıcam... 6 ocak cuma günü umuttayım yine...transferim 6 ocak-9 ocak arası gerçekleşecek...
Özetle izlenen prosedür bu şekilde oluyor... Umarım bunların bir faydası olmuştur sana... Ben merkezden ve ilgilerinden çok memnunum...İnşallah pozitif sonuçlar alırız...
@edanur: slm canim, ben hamburgta yasiyorum ve hamburgta (fleetinselde) kinderwunsch praxis yaptirdim. hic memnun kalmadim:-( simdide ocak ayinda lübeckte bir yerde randevumuz var bakalim.
sen galiba memnunsun?hic türkiyede düsündünmü?kac yasindasin?kac senedir anne olmak istiyorsun?
allah insallah hepimize bir bebek nasip eder.
@rainekin: slm,üzülme canini SIKMa lütfen,bir tanede olsa,onunla bile hami kalan cok bayan var ben herzaman okuyorum,diyer arkadaslarin yazdigi gibi,nasipse olur.
umarim hersey yolunda gider.
iyi aksamlar hepinize
MERHABA CNM olumlu olumsuz rabbım bılır kuzummm dua et ve ona sıgın hayırllısı olsun tedavın en basta umutla yaklas umutsuz olma cnm benım sormak ıstedııgn bırsey varsa sormerhaba herkese.bnde şubat adetimle ulun beyle tedavye başlayacağım.bu ay biras kilo vermem gerekiosorunumus sperm sayısı düşük ve hareketliliği ilk denemem olacak olurmu acaba hemen
mrb esra berat bende ilk tüp bebek denememi ankara tıp fakultesinde yaptırdım. Hocam Cem Somer Atabekoğlu idi. Pozitif sonuçlandı. Ancak erken doğum yaptım. 2 denememi de aynı merkezde düşünüyorum. Siz hangi hocada tedavi oluyorsunuz? infertilite nedeniniz nedir?bizimki çikolata kisti canım sonradan öğrendim bende ç.kisti olduğunu..ondan beridir deniyoruz ama 5 senedir olmadı..inşallah bu son olur gelir bebiş..
MERHABA CNM olumlu olumsuz rabbım bılır kuzummm dua et ve ona sıgın hayırllısı olsun tedavın en basta umutla yaklas umutsuz olma cnm benım sormak ıstedııgn bırsey varsa sor
saol canım muhtemelen benden büyüksün o yüzden ablacığım saoll ya insan heyecanlanıo istemedende olsaa hayal kuruoo bii bakıosunn dalmış gitmişsinn bide yumoş toplama vaginal usg çok ürkütüo beni sağlık çalışanı olmama rağmen allah herkesin gönlüne göre versinn benn bir an önce olsun bebeğim benmle büyüsün istiorumm:)
@edanur: slm canim, ben hamburgta yasiyorum ve hamburgta (fleetinselde) kinderwunsch praxis yaptirdim. hic memnun kalmadim:-( simdide ocak ayinda lübeckte bir yerde randevumuz var bakalim.
sen galiba memnunsun?hic türkiyede düsündünmü?kac yasindasin?kac senedir anne olmak istiyorsun?
allah insallah hepimize bir bebek nasip eder.
AMiN AMiN CANIM....Valla ne dim ben sana hersey cok güzel gitti herseyin en iyisini yaptilar tutmayinca tutmuyor iste.Normalde türkiyede düsünmüstüm ama komsum Kinderwunsch zentrum Wetzlarda yapti yani 1.denememi yaptigim yerde yani memnun kalmadigim yerde iki hafta önce ikizleri oldu onunda 2denemesiydi o yüzden kader oldumu heryerde olur bende Darmstadta 2.denememi yaptim simdi 3.deneyecegiz.Ben 25 yasindayim 5yillik evliyim 4yildir anne olmak istiyorum
işte ben de bunu söyledim doktora.. kendi doktorum bi baksın önce dedim.. olmaz ben de görmek istiyorum dedi.. görüp ne yapacaksa artık :))
yani kist küçülmüş olursa tamamen kaybolmasa bile e2 değerine bakarak tedaviye başlanabilir ve buna da sadece ben karar vermek istiyorum demek istedi..
nedelin cnm eline sağlık liste için ama ben bu ay dondurulmuş embriyo kullanıcaktım ama kendiliğinden kalmışım düzeltirmisin rica etsem
Neldelin ellerine sağlık, inşallah tüm listenin son denemesi olur :)
kuzum çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur. ama sabah hastanedeydim canım sıkıldı birasss yumoşların gelişimi iyi ama sayısı az dedi doktorum sadece 2 tane gelişmiş bakalım yarın tekrar çağırdı.