Merhaba
Bende Ocak sonu gibi tekrar tüp bebek yaptıracağım .Bu benim ikinci denemem ilk denemem tutmuştu fakat 9+5 haftalıkken düştü.
Mersin de yaşıyorum.İlk denememi Mersinde yaptırmıştım ama 2.ci denememi Adana da yaptırmak istiyoru PANİ Adanada hangi tüp bebek merkezinde yaptıracaksın biraz bilgi verebilirsen çok memnun olurum.[/QUOTE
Merhaba, bana ilk acıbadem tüp bebek yaptırmalısın ama adanada düşünme direk istanbula git demişlerdi onlara inanıp adanayı direk es geçmiştim ama sonradan anladım ki ne yazık ki tüp bebek tamamen rant işi olmuş, istanbula gitmeden adanadaki tüm merkezleri iyice araştırdım zaten 3 merkez var turan çetin, ankada, ve özel adana tüp bebek merkezi..hepsiyle tek tek görüşemedim ama ankada bana çok lakayt geldi sonra bi tanıdık vasıtasıyla özel adana tüp bebek merkezine gittim ilgililer, temiz bir yer benim doktorum Prof. Dr. Yılmaz Atay. Ama şöyle birşey var başladım orada hatta ödemeyi de yaptım ama nedense çok fazla güvenemiyorum çünkü ne kadar çok araştırsam da ( internette) daha bir kişiye denk gelmedim oraya gittim diyen ya da merkez iyidir diyen, şansa bıraktım gibi biraz. Yılmaz Bey ne sorarsan açıklayıcı cevaplar veriyor, çok rahatlatıyor en önemlisi sana bakarken gözünde dolarlar dönmüyor sanırım Adana'da tercih edilebilecek tek yer. İnşallah kafanı karıştırmadım :) senin ilk denemen Özde'de mi oldu ? İnşallah bu sefer tutar kaderdaşım :)
selam kızlar moralim çok bozuk ya c.tesi olmam gerekirken bu akşam regl oldum.doktorumu aradım çarşambaya gelin dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.uffff şimdi ne olacak bilemiyorum karma karışık duygular içerisindeyim heyecan merak endişe... rabbim bu çektiğimiz sıkıntılarımızı karşılıksız bırakmasın bundan sonra neler bekliyor daha bakalım bizi???
herkeze selam bende 3 tüp bebek 1dondurulmuş denedim ama hiç biri tutmadı 10 yıllık evliyim 1kere daha denemeye karar verdim ben hep özelde denedim siz rapor alırsak daha uygunna geliyor demişsiniz bu raporu nerden almak gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
allahım yüzünü güldürsün inşallah,aklıma takıldı doktora ilk gittiğinde yani ilk görüşmede doktor ücreti ödiycek miyim yoksa hepsi tüpe dahil mi oluyo canım
arkadaşlar mrb ben kasım 12 de transferim olmuştu ve 25 adet oldum bu ay adetimi bekliyodum donmuşlarımı kullanmak için ama adetim gecikti veeeeeeee kendiliğimden HAMİLE KALMIŞIMMMMMMHAMİLEYİMMM
kızlar bu arada ben en sonundaaaaaaaaaaaa raporumu aldımmm
kızlar bugün sonuçlarım iyi çıktı veeee iğnelere başladım, fsh 7 ye düşmüş benim için süper bişey. 6 tane de yumoş gözüktü.
selam kızlaaaar
iğnelere başlayalı pek giremiyorum çünkü neredeyse beyin kanamasımı geçiriceem acaba dedirten baş ağrılarım oluyolucrin,merional,gonal-f kullanan arkadaşlarım böyle bi sıkıntınız oldumu ???? bugün yine hastanedeydim. yumoşlarım büyümüşler azıcık :)) perşembe tekrar bakacaklar. hepinizi çok öpüyorum görüşürüz...
merhaba pembebonbon kadıköy şifada fiyat 4500 tl + ilaclar oda 1250 fln tutuyor ilgi güzel ben oraya gidiyorum doktorumda birgül sarıkamıs embiriyogda engin enginsu ikiside işinde uzman doktorlar bence. benım yumurta toplamından sonra cok su toplandı ve tutmadı sımdı ocak 26 gıbı tekrar ılaclara baslayıp dondurulmus verilecek sabırla bekliyorum. tabı sen nerde oturuyorsun bılmıyorum.
fiyatlar genellikle birbirine yakın,ilaçlar hariç genellikle 3500 ile 5000 arasında değişiyor.. fiyattan sonra merkezin size yakınlığı da önemli bence.. istanbulda çok iyi merkezler var fakat bana ulaşım ve izin yönünden sıkıntı yaratacağı için ilk denemeyi bursada yaptırmaya karar verdim.. ilaçlarla beraber 5000 tl vericem sanırım..
evetmerhaba canım, ben ümraniye civarında bir yer düşünüyorum eve ve işe yakın olması için
ama kadıkoy şifayı da hastane olarak beğeniyorum özellikle bahariyedekini
inşallah bu denemen başarılı olur
yumurta toplama işleminde çok can acıması oluyor mu?
anestesisiz yapıyorlar değil mi?
merhaba acelya30
ben istanbuldayım ama bursayı da iyi biliyorum:)
nerede yaptıracaksın?
izin vs stresine girmeyip yakında yaptırmak en iyisi bence de
inşallah ilk denemen olumlu sonuç verir canım
merhaba canım, ben ümraniye civarında bir yer düşünüyorum eve ve işe yakın olması için
ama kadıkoy şifayı da hastane olarak beğeniyorum özellikle bahariyedekini
inşallah bu denemen başarılı olur
yumurta toplama işleminde çok can acıması oluyor mu?
anestesisiz yapıyorlar değil mi?
merhaba acelya30
ben istanbuldayım ama bursayı da iyi biliyorum:)
nerede yaptıracaksın?
izin vs stresine girmeyip yakında yaptırmak en iyisi bence de
inşallah ilk denemen olumlu sonuç verir canım
aret beyı duymusutum ıyı bır doktormus ıns hersey yolunda gıder cnm ve begıne kavurusuusn ...Kizlar selam,
Sizi ozledim. Ben istanbul tup bebege basladim. Turkiyeye gelince adet oldum sans eseri burdan basladim. Doktorum aret kamar. Ilaclarim bitti bugun kontrol var. Catlatma ignesi yapilacak sanirim bugun. Cuma da toplama var.
Allah hepimize hakkimizda hayirlisini versin.
haberdar ederim.
optum
kızlar beni ekleyin listenize..:)
bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum allah izin verirse adet olmayı bekliyorum sanırım ocağın 4'ü gibi olurum da başlarız inaşallah..
benim 3.üncü denemem olacak 2 sindede tuttu fakat düşükle sonlandı..
canım ilaç raporumu çıkartmıştın yoksa tüp bebek için mi rapor çıkarmıştın ?
kızlar ilaç raporu kullanan varmı aranızda normal ilaç fiyatlarından tahminen ne kadar kar elde ettiniz beni bilgilendirir misiniz bu konuda :26:
eczacıya tahminen ne kadar fiyat düşer dedim 200 tl falan dedi çok az geldi :26:
bU arada beni de listeye ekleyebilir misiniz ki
herkeze selam bende 3 tüp bebek 1dondurulmuş denedim ama hiç biri tutmadı 10 yıllık evliyim 1kere daha denemeye karar verdim ben hep özelde denedim siz rapor alırsak daha uygunna geliyor demişsiniz bu raporu nerden almak gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
merhaba,
benimde 2. tüp bebek denemem, bende polikistik over, eşimde de morfoloji sorunu var.
İlkini yeditepe üniersitesinde denemiştik olmadı ne yazıkki, ikincisine şubat adetimde umut tüp bebek'de dr. ulun uluğ'da başlicaz. inşallah bu defa tuttururuz, bu merkeze daha çok güveniyorum, inşallah bir daha hüsrana uğramam.
Allah tedavi göre herkese yardım etsin, isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
benide listeye ekleyebilirsiniz:)
canım çok güzel bi haber buçok sevindim gerçekten çünkü bende bayağı bi uğraşmıştım rapor için tekrar hayırlı olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?