arkadaşlar takipteyim.güzel haberleriniz bana da umut olacak!ilk güzel haberi kimden alacağız acaba?
aşkolsunnnnn ben verdim ya ilk güzel haberi (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar takipteyim.güzel haberleriniz bana da umut olacak!ilk güzel haberi kimden alacağız acaba?
aşkolsunnnnn ben verdim ya ilk güzel haberi (
Canım kusura bakma takip edememişim!Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.darısı bizim başımıza dualarında bizi unutma.menekşe anne oluyo lay lay lay
merhabalar bende şubat adetinde umut tüp bebek merkezinde dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım
kızlar bugün sonuçlarım iyi çıktı veeee iğnelere başladım, fsh 7 ye düşmüş benim için süper bişey. 6 tane de yumoş gözüktü.
kızlar bugün sonuçlarım iyi çıktı veeee iğnelere başladım, fsh 7 ye düşmüş benim için süper bişey. 6 tane de yumoş gözüktü.
selam kızlar moralim çok bozuk ya c.tesi olmam gerekirken bu akşam regl oldum.doktorumu aradım çarşambaya gelin dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.uffff şimdi ne olacak bilemiyorum karma karışık duygular içerisindeyim heyecan merak endişe... rabbim bu çektiğimiz sıkıntılarımızı karşılıksız bırakmasın bundan sonra neler bekliyor daha bakalım bizi???
CANIM ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK VE GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ
merhaba kızlar
2 aşılama sonrasında başarılı olmayınca şubatta tüp bebek deneyeceğiz dr un da önerisi ile
ilaçlar dışında masraflar ne civarda bilgi verebilir misiiz?
merkez araştırıyoruz şu anda malum fiyat da önemli bir belirleyici
kızlar bu arada ben en sonundaaaaaaaaaaaa raporumu aldımmm
merhaba kızlar
2 aşılama sonrasında başarılı olmayınca şubatta tüp bebek deneyeceğiz dr un da önerisi ile
ilaçlar dışında masraflar ne civarda bilgi verebilir misiiz?
merkez araştırıyoruz şu anda malum fiyat da önemli bir belirleyici