2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Canım kusura bakma takip edememişim!Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.darısı bizim başımıza dualarında bizi unutma.menekşe anne oluyo lay lay lay

yok cnm şaka yaptım ne kusura bakıcam sizler içinde inanınki dua ediyorum inşlh bu topikte güzel haberlerle dolsun taşsın

kızlar bugün sonuçlarım iyi çıktı veeee iğnelere başladım, fsh 7 ye düşmüş benim için süper bişey. 6 tane de yumoş gözüktü.

selam kızlar moralim çok bozuk ya c.tesi olmam gerekirken bu akşam regl oldum.doktorumu aradım çarşambaya gelin dedi.kendimi çok kötü hissediyorum.uffff şimdi ne olacak bilemiyorum karma karışık duygular içerisindeyim heyecan merak endişe... rabbim bu çektiğimiz sıkıntılarımızı karşılıksız bırakmasın bundan sonra neler bekliyor daha bakalım bizi???

CANIM ÇOK GÜZEL HADİ BAKALIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEK VE GÜZEL HABERLERİNİ ALACAĞIZ

merhaba kızlar

2 aşılama sonrasında başarılı olmayınca şubatta tüp bebek deneyeceğiz dr un da önerisi ile

ilaçlar dışında masraflar ne civarda bilgi verebilir misiiz?

merkez araştırıyoruz şu anda malum fiyat da önemli bir belirleyici

fiyatlar genellikle birbirine yakın,ilaçlar hariç genellikle 3500 ile 5000 arasında değişiyor.. fiyattan sonra merkezin size yakınlığı da önemli bence.. istanbulda çok iyi merkezler var fakat bana ulaşım ve izin yönünden sıkıntı yaratacağı için ilk denemeyi bursada yaptırmaya karar verdim.. ilaçlarla beraber 5000 tl vericem sanırım..

kızlar beni ekleyin listenize..:)
bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum allah izin verirse adet olmayı bekliyorum sanırım ocağın 4'ü gibi olurum da başlarız inaşallah..
benim 3.üncü denemem olacak 2 sindede tuttu fakat düşükle sonlandı..

kızlar bu arada ben en sonundaaaaaaaaaaaa raporumu aldımmm

canım ilaç raporumu çıkartmıştın yoksa tüp bebek için mi rapor çıkarmıştın ?

kızlar ilaç raporu kullanan varmı aranızda normal ilaç fiyatlarından tahminen ne kadar kar elde ettiniz beni bilgilendirir misiniz bu konuda :26:

eczacıya tahminen ne kadar fiyat düşer dedim 200 tl falan dedi çok az geldi :26:

merhaba pembebonbon kadıköy şifada fiyat 4500 tl + ilaclar oda 1250 fln tutuyor ilgi güzel ben oraya gidiyorum doktorumda birgül sarıkamıs embiriyogda engin enginsu ikiside işinde uzman doktorlar bence. benım yumurta toplamından sonra cok su toplandı ve tutmadı sımdı ocak 26 gıbı tekrar ılaclara baslayıp dondurulmus verilecek sabırla bekliyorum. tabı sen nerde oturuyorsun bılmıyorum.

kızlar ben de adet oldum, bitmesini bekliyorum.
bi kaç güne biter herhalde.
bittikten 15 gün sonra da transfer inş, tabi değerlerim değişmez ve bir aksilik çıkmazsa.
zaman daraldıkça heyecan basıyor beni..

Son düzenleme:
geç mi kaldım listeye eklenmek içinn :) bana tüp bebek dendiğinden beri buralardayım ama bu topiği hiç farketmemişim kızlar.. ben de 31 aralık ta yılbaşı günü :) lucrin e başlıyorum, inşallah yeni yıl bana ve hepinizeee bebek getirecek :). benim ilk denemem olacak 1,5 senelik evliyim her iki tüpümde kapalı endometriosiz den dolayı hem de polikistik over var hem de eşimde varikosel var yani kısırlık adına duyan gelmiş bize sadece yaşım genç diye umutlanıyorum, mersinde yaşıyorum ama adanada yaptıracam , inşalaaahhhh hepimiz bu emeklerin karşılığını görücez kızlar

bende şubat adetimde başlıycam kısmetse. listenize benide eklerseniz sevinirim.
yaş-28, sorun-tüpler, merkez-ege üni., 3. deneme.

Merhaba
Bende Ocak sonu gibi tekrar tüp bebek yaptıracağım .Bu benim ikinci denemem ilk denemem tutmuştu fakat 9+5 haftalıkken düştü.
Mersin de yaşıyorum.İlk denememi Mersinde yaptırmıştım ama 2.ci denememi Adana da yaptırmak istiyoru PANİ Adanada hangi tüp bebek merkezinde yaptıracaksın biraz bilgi verebilirsen çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…