rabbime şükerler olsun 9.günde 118.80
kızlar bişi sorcam vajinal jel kullanıyorum ve bugün o jelle kahverengimsi çıktı böyle bişeyle karşılaşan oldu mu
Dün transfer işlemim yapıldı şuan en zor süreç olan bekleme sürecindeyim
arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
kızlar bişi sorcam vajinal jel kullanıyorum ve bugün o jelle kahverengimsi çıktı böyle bişeyle karşılaşan oldu mu
bence sevin canım kanda da kesin çıkacak o zaman
Çok sevindim canım ne güzel bir haberinşallah bizde bu mutluluğu yaşarız.Transfer gününle berabermi bugün 9.günün oluyor?
Mehaba canım malesef oluyor jeli posası bazen kahvereng gelebiliyor kullanma talimatına bakarsan zaten yazıyor sebepsiz kanama yapabilir diye ama yerleşme kanamasıda olbilir benim transferden sonra 9.gün gelmişti kahverengi şimdi hamileyim yani sıkma canını devam ederse dr.ara danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?