2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

rabbime şükerler olsun 9.günde 118.80

maşallahhhhhhh tebrik ederim çoksevindim allahım inşallah böle güzelce artmaya devam eder canımmm yaa nasılda ümitsizdin rabbim çok büyük bak gösterdi mucizesini inşallahhh kalp atışını cinsiyeti derken dogup kucagına aldıgın günlride gösterir rabbim sana
canım bize artık daha çok dua etmen lazımmm

rabbime şükerler olsun 9.günde 118.80

tatlim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve bebisini kucagina alirsin yada bebislerini degerin yuksek cikmis oyuzden soyluyorum..tek embriyo koyuldu demissin ama bolunup ikiz olabiliyormus burda bir arkadas soylemisti neyse saglikli olsunda baska birseyin onemi yok rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d

arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d

Bende dün yapmıştım biliyormusun evde fazla vardı deneyeyim dedim 2. çizgi falan çıkmadı senin silik çıkmış bence güzel haberler seni bekliyor :)

kızlar bişi sorcam vajinal jel kullanıyorum ve bugün o jelle kahverengimsi çıktı böyle bişeyle karşılaşan oldu mu

Mehaba canım malesef oluyor jeli posası bazen kahvereng gelebiliyor kullanma talimatına bakarsan zaten yazıyor sebepsiz kanama yapabilir diye ama yerleşme kanamasıda olbilir benim transferden sonra 9.gün gelmişti kahverengi şimdi hamileyim yani sıkma canını devam ederse dr.ara danış

ve dahası aklıma gelmeyen canlarım ,hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..ben hala şoktayım..doktorumu aradım 2 nisana randevu verdi..testi tekrarlaman gerek yok dedi..bilmiyorum neden ama ben tekrarlayabilirim cuma günü..hayırlısı olur inşallah hakkımızda..bekleme sürecinde olan arkadaşların ne zor bi dönemden geçtiğini cok iyi biliyorum allah güzel sonuçlarla onlarıda mutlu etsinn..hamile olan arkadaşlarıda sağlıklı sihhatli bi şekilde hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin..ben tüp bebek yapan herkesin iyi sonucuna kendim gibi sevindim,kötü sonucuna kendim kadar cok üzüldüm yemin ediyorum,kendimdende çok umutlu değildim,ama size bi itirafta bulunayım sabah idar testi yapmıştım silik çıkınca cesaret edebildim kan vermeye..rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah hepiniz dualarımdasınınız.sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin..

canım yaa transfer gününü saymıyorum benimde bugün 9.günüm sayarsak 10..bugüne kadar ne pembe ne kahve rengi hiç bi leke olmadı..ama biraz önce hani adet öncesi bi leke olur ya , yavruağzı renginde az bi leke geldi peçeteye..bilmiyorum devam edermii..inşallah bi sıkıntı değildir...

Son düzenleme:
Kızlarr yarın Biran once olsunda bakalım su test sonucuna RAbbim hayırlı olanı karşımıza çıkarsın insallah.guzel haberi yarın paylaşmayı çok isterim Allah hepimizin gönlüne göre versin hep dua ediyorum hiç kolay gelmedik bu günlere duyana basit geliyor 1ayda sonuc alınıyor ne guzel uzun değilmiş diyorlar çeken bilir.minik bebislerimiz olsunda tek biz anneler herseye hazırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…