slm kızlaarr
perşembe günü kan testi yaptırıcam bugün böyle karnımda biraz ağrı var ve ayaklarım buz gibi
ben adet olacağım zaman ayaklarım buz gibi olur korkuyorum.
slm kızlaarr
perşembe günü kan testi yaptırıcam bugün böyle karnımda biraz ağrı var ve ayaklarım buz gibi
ben adet olacağım zaman ayaklarım buz gibi olur korkuyorum.
.......................
mrhba cnm,ister istemez düşünüyoruz,bugün 7.gün idar testi yapsam yada kan testi yaptırsam az çok ip ucu alırmıyım acaba?sende varmı bir değişiklik?
test günüm yarın olmasına rağmen dayanamayıp bugün kan verdim..saat 11-12 gibi çıkar dediler...inşallah güzel haberler verebilirim size...
test günüm yarın olmasına rağmen dayanamayıp bugün kan verdim..saat 11-12 gibi çıkar dediler...inşallah güzel haberler verebilirim size...
Kızlar gecen hafta evde fare görmüştük tamda transfere gidecekken yapışkan falan koyduk gittik geldiğimizde hicbirsey yoktu bugüne kadar hiç görünmedi duşunun bugun aksam ben gördüm o kadar korktumki anlatamam bugünü.bu yasıma kadar hiç girmedim evde 3senelik evliyiz çıka çıka şimdi çıktı. Nereden geldi bir türlü anlamadık bu korkuyla ben artık iyice umutsuzum çok canım sıkkin paylaşmak istedim
canım tutacağı varsa ne yaprsan yap tutuyor..okuduğum onlarca hikaye var...eğer mevla nasiip etmişse zaten seninle kalıyor..o yüzden bu olaya hiç bağlama ve canını sıkma..bende hafta sonu yemek yerken alışveriş merkzinde kocaman bi cam kütle yere düştü bende korktum ama sonuç olumsuz olursa ona bağlamam.mevlam hakkımda takdiri buymuş diyip yeniden umutlanmaya devam edicem...
henüz testim çalışılmamış saat 13 de arayın dediler yaaa...heycandan kalbim duracak...:18:
rabbime şükerler olsun 9.günde 118.80
canım çok sevindim 9. gün olmasına ragmen değerin çok iyi maşallah ikiz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?