2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

slm kızlaarr
perşembe günü kan testi yaptırıcam bugün böyle karnımda biraz ağrı var ve ayaklarım buz gibi
ben adet olacağım zaman ayaklarım buz gibi olur korkuyorum.

insallah hayirli sonuclar aliriz,benimde persembe test gunum:18::18:
benimde ayni ayaklarim buz gibiydi dun aksam,ama bugun gecti:26:
bende ayni seyleri hissediyorum,her adet donemimde ayaklarim usur,sari akintim olur ve hepsini gordum
insallah kotu sonuc almayiz ya

.......................

mrhba cnm,ister istemez düşünüyoruz,bugün 7.gün idar testi yapsam yada kan testi yaptırsam az çok ip ucu alırmıyım acaba?sende varmı bir değişiklik?

hayatım sen bilirsim ama ben idrar testinden hep kokmuşumdur ama varda kanda ufak bir değerde olsa çıkıyor.ben değişiklik var gibi ama ben kullandığımız ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ne bileyim belirti aramak istemiyorum hakkımızda hayırlısı

Kızlar gecen hafta evde fare görmüştük tamda transfere gidecekken yapışkan falan koyduk gittik geldiğimizde hicbirsey yoktu bugüne kadar hiç görünmedi duşunun bugun aksam ben gördüm o kadar korktumki anlatamam bugünü.bu yasıma kadar hiç girmedim evde 3senelik evliyiz çıka çıka şimdi çıktı. Nereden geldi bir türlü anlamadık bu korkuyla ben artık iyice umutsuzum çok canım sıkkin paylaşmak istedim

Son düzenleme:
test günüm yarın olmasına rağmen dayanamayıp bugün kan verdim..saat 11-12 gibi çıkar dediler...inşallah güzel haberler verebilirim size...

canım tutacağı varsa ne yaprsan yap tutuyor..okuduğum onlarca hikaye var...eğer mevla nasiip etmişse zaten seninle kalıyor..o yüzden bu olaya hiç bağlama ve canını sıkma..bende hafta sonu yemek yerken alışveriş merkzinde kocaman bi cam kütle yere düştü bende korktum ama sonuç olumsuz olursa ona bağlamam.mevlam hakkımda takdiri buymuş diyip yeniden umutlanmaya devam edicem...

Orası zaten öyle canım inancımız sonsuz çok şükür.Sadece dün o kadar kötüydüki canım çok sıkılmıştı.Herzaman hakkımda hayırlısınız versin diye Allaha hep dua ettim olmazsada vardır bir hikmeti.Seni çok merak ediyorum hemen yaz mutlaka buraya.Bende yarın yaptıracağım transfer gününüde sayarsak 9. gün olacak azda olsa bişeyler uyandırır heralde kan değerleri diye düşünüyorum bakalım.

test günüm yarın olmasına rağmen dayanamayıp bugün kan verdim..saat 11-12 gibi çıkar dediler...inşallah güzel haberler verebilirim size...

seni aceleciii yaptır bakalımmm inşallah güzel bi degerle dönersin bizee allahım hayırlısını nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…