2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

teprik ederiiimmm, çooook sevindim :118:
allah tamamına erdirsin inşallah

teprik ederiiimmm, çooook sevindim :118:
allah tamamına erdirsin inşallah

sağol arkadaşım darısı tüm bekleyen arkaşlara dr sonucumu zayıf buldu ikinci testide c.tesi yaptıracağım inşALLAH değer güzelce yükselir dr.canımı sıktı biraz :44:

tebrik ederim canım
benim sonucum 38 çıkmıştı 12. gün, çok üzülmüştüm düşük çıktı diye, ne armutmuşum :) şimdi devam eden bir gebeliğim var :))
sağlıkla kucağına alasın inşallah

çok teşekkür ederim benim değerim 11. gün yarın tekrar yaptırıcam inşallah artmıştır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyip de olmayan herkze en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.

sağol arkadaşım darısı tüm bekleyen arkaşlara dr sonucumu zayıf buldu ikinci testide c.tesi yaptıracağım inşALLAH değer güzelce yükselir dr.canımı sıktı biraz :44:

canımm, bak sakın ha canını sıkma!!! ben de aynı durumdaydım, 12. gün 38 olunca resmen negatif görmüş gibi olmuş ağlamıştım bütün gün halimi bir görmeliydim. benim geçen seneki denememde 100 küsürdü il sonucum, oldu da ne oldu iki gün sonra 0 ı gördük... önemli olan katlanması sakın endişelenme, geç tutunmuş dedi doktorum... hatta inanmayacaksın iki tane kese gördü geçen hafta ama çok minik bi tanesi dedi, yarın yeniden ultrasona giricem, kıdım kıdım ilerliyoruz tabi geç tutunma olduğu için bir hafta geriden geliyor ama hiç önemli değiil... benim bir arkadaşımın 3 hafta geriden gidiyordu gebeliği şimdi dünya güzeli sağlıklı bir kızı var için rahat olsun hamileliğinin tadını çıkar

Beta HCG Değerleri:
Sıralaması : En Düşük , En Yüksek , Ortalama

12.gün: 17 -119- 48
13.gün 17 -147- 59
14.gün 33- 223- 95
15.gün 17 -429 -132
16.gün 70- 758- 292
17.gün 111- 514- 303
18.gün 135 -1690- 522
19.gün 324 -4310- 1061
20.gün 185 -3279- 1287

canım 2 günde bir istiyor doktor normalde, 2 günde bir 2 ye katlaması lazım değerin... hatta 1,5 bile yeterli deniyor
bende şöyle oldu,

12. gün 38
14. gün 62
16. gün 173 (bir daha 3 gün sonra yaptır dedi)
19. gün 440
bir daha da yaptırmadım zaten

Canım yaa içimi biraz rahatlattın sağol arkadaşım umarım benimde değerler katlanarak artmaya devam eder....

al işte ben bunu bilseydim hiç üzülmesdim, boşuna ağlamışım pozitifi gördüğüm gün herkesdi de üzdüm

hatta şunu da söyleyim, ilk değerin abartı yüksek olması da iyi değil, bu arkadaşımın önceki gebeliğinde ilk değer süppermiş ama düşükle sonuçlanmış?

hatta şunu da söyleyim, ilk değerin abartı yüksek olması da iyi değil, bu arkadaşımın önceki gebeliğinde ilk değer süppermiş ama düşükle sonuçlanmış?

Canımsın ağzından bal damlıyor valla moralimi yerine getirdin çok sağol ALLAH razı olsun...yinede dualarınızı esirgemeyin....

Son düzenleme:
hadı gozun aydın canım ınsallah sonuna kadar yuzunuz hep guler ve hayırlısıyla dogumunu da dugununu de gorursun ınsallahh.... sen hamılesın bızlere dua et senın duan kabul olur :)))

Sagol canim insallah dua etmezmiyim Allahim hepimizi sag salim hayirli evlatlara kavusstursun insallah. Dilerim tezzamanda bu ugurda mücadele edenlerin heeepsi Bebislerine kavussun Rabbim hepimizin evini senlendirsin aLLAHIM KIMSEYI EVLATSIZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMASIN:

gözün aydın canım allah kötü gün göstermesin inşallah sağlıkla kucagına alırsın...darısı bizim gibi sonuç bekleyenlere..

aMIN CANIM SAGOL DARISI TÜM ISTEYENLERE INSALLAH SIZINDE MUTLU HABERLERINIZI ALIRIZ TEZZAMANDA: aLLAHIM BU MUTLULUGU HERKESE TATTIRSIN KIMSEYI KUCAGI BOS BIRAKMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…