Kızlar sonucum transfer sonrası 12. gün 29.41 hamileyim arkadaşlar umarım 2 gün sonra bu değer katlar keseyi ve kalp atışını görene kadar endişelerim devam edecek hepinizi çook öpüyorum ve dualarım hep sizlerle
Tebrik ederim canım gözün aydın:) ne zaman yaptırcaksın 2. testi ben cuma günü yaptırıcam.
Canım senin test rakamın kaç çıkmıştı
teprik ederiiimmm, çooook sevindim:118:
allah tamamına erdirsin inşallah
Kan değerim 33.30 çıktı yarın 2 ye katlanması lazım inş. iyi sonuç alırım.
Benimde 29,41 dr zayıf buldu sonucu c.tesiyi nasıl bekliyecem bilmiyorum
sabret canım birşey kalmadı 12 gün nasıl bekledin ve geçti 25 ve üzeri olması gerekiyo diye biliyorum ben sıkma canını değerlerin kat kat
artıcak meraketme.
İnşALLAH canım yaa benim için dua edermisin tabii bende senin için edeceğim
Arkadaşlar bende dün akşam dayanamayım 11. günümde idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm eşimle hemen kan testi yaptırmaya gittim
değerim 33:30 doktorumu arayıp konuştum değerimin iyi olduğunu cuma günü tekrar yaptırmamı değerimin yükselmiş olaması gerektiğini söyledi.
Benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ve kahve rengi akıntım var. İnşallah bi problem olmaz bebeğim sımsıkı tutunur da sağlıkla kucağıma almayı bana nasip eder Allahım. Rabbim bu duyguyu herkeze tattırsın.
tebrik ederim canım
benim sonucum 38 çıkmıştı 12. gün, çok üzülmüştüm düşük çıktı diye, ne armutmuşum :) şimdi devam eden bir gebeliğim var :))
sağlıkla kucağına alasın inşallah
sağol arkadaşım darısı tüm bekleyen arkaşlara dr sonucumu zayıf buldu ikinci testide c.tesi yaptıracağım inşALLAH değer güzelce yükselir dr.canımı sıktı biraz :44:
çok teşekkür ederim benim değerim 11. gün yarın tekrar yaptırıcam inşallah artmıştır diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyip de olmayan herkze en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.
canımm, bak sakın ha canını sıkma!!! ben de aynı durumdaydım, 12. gün 38 olunca resmen negatif görmüş gibi olmuş ağlamıştım bütün gün halimi bir görmeliydim. benim geçen seneki denememde 100 küsürdü il sonucum, oldu da ne oldu iki gün sonra 0 ı gördük... önemli olan katlanması sakın endişelenme, geç tutunmuş dedi doktorum... hatta inanmayacaksın iki tane kese gördü geçen hafta ama çok minik bi tanesi dedi, yarın yeniden ultrasona giricem, kıdım kıdım ilerliyoruz tabi geç tutunma olduğu için bir hafta geriden geliyor ama hiç önemli değiil... benim bir arkadaşımın 3 hafta geriden gidiyordu gebeliği şimdi dünya güzeli sağlıklı bir kızı variçin rahat olsun hamileliğinin tadını çıkar
Beta HCG Değerleri:
Sıralaması : En Düşük , En Yüksek , Ortalama
12.gün: 17 -119- 48
13.gün 17 -147- 59
14.gün 33- 223- 95
15.gün 17 -429 -132
16.gün 70- 758- 292
17.gün 111- 514- 303
18.gün 135 -1690- 522
19.gün 324 -4310- 1061
20.gün 185 -3279- 1287
hatta şunu da söyleyim, ilk değerin abartı yüksek olması da iyi değil, bu arkadaşımın önceki gebeliğinde ilk değer süppermiş ama düşükle sonuçlanmış?
hadı gozun aydın canım ınsallah sonuna kadar yuzunuz hep guler ve hayırlısıyla dogumunu da dugununu de gorursun ınsallahh.... sen hamılesın bızlere dua et senın duan kabul olur :)))
gözün aydın canım allah kötü gün göstermesin inşallah sağlıkla kucagına alırsın...darısı bizim gibi sonuç bekleyenlere..
aMIN CANIM SAGOL DARISI TÜM ISTEYENLERE INSALLAH SIZINDE MUTLU HABERLERINIZI ALIRIZ TEZZAMANDA: aLLAHIM BU MUTLULUGU HERKESE TATTIRSIN KIMSEYI KUCAGI BOS BIRAKMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?