2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba kızlar trasverimin 7 günündeyim belim kasıklarım arıyor ve çok acıkıyorım benim gibi olan varmı aranız da 19 mart test günüm

tuba merhaba cnm kaç gündür görünmüyodun buralarda...18 mart senin test günün hatırladığım kadarıyla inşallah sende pozitifi görücen...

evet canım 18 mart benımde.. sabırsızlıkla test gununu beklıyorum. buralardayım aslında ama yazmamız mıyım bıseler :))

Sağol canım güzel haberlerini bekliyoruz bende bugün öğlenden sonra sizlere güzel haberler getireceğim inşALLAH

BEN GELDIIM COK SÜKÜR BEBIS IYINESEMIZ YERINE GELDI AMA ULTRASON YAPMADI ÖNCE KARNIMDAN KALP ATISINI DINLETTI BASKA BI CIHAZLA YANI GÖRÜNTÜSÜZ SONRA ALTTAN MUAYNE ETTI ELIYLE KARNIMA BASTI HERSEY YOLUNDA DEDI GÖNDERDI: CINSIYETINI ARTIK AYIN 27 SINDE GÖRÜRÜZ INSALLAH: dARISI SENIN BASINA YAZ HEMEN SONUCU ALIR ALMAZ BUGÜN BAYRAMIMIZ OLSUN ISTEYEN HERKESIN KUCAGI DOLSUN BÜTÜN HAMISLER ALLAHIM SORUNSUZ ATLATMAMIZI NASIP EYLESIN ACISINIDA YOKLUGUNUDA YASATMASIN KIMSELERE AMIIIIN

merhaba kızlar trasverimin 7 günündeyim belim kasıklarım arıyor ve çok acıkıyorım benim gibi olan varmı aranız da 19 mart test günüm

tatlım bende aynı durumdayım. anlamsız bır sekılde acıkıyorum... benım bel agrılarım gectı o bıraz cok yatmaktandı sanırım ama kasık agrılarım ara ara devam edıyo bu da normal mış.. benımde test gunum 18 mart pes pese guzel haberler alırız ınsallah :)

hadı gozun aydın canım ınsallah sonuna kadar yuzunuz hep guler ve hayırlısıyla dogumunu da dugununu de gorursun ınsallahh.... sen hamılesın bızlere dua et senın duan kabul olur :)))

insallah canım güzel olur hepimiz için böyle gezerizzz

gözün aydın canım allah kötü gün göstermesin inşallah sağlıkla kucagına alırsın...darısı bizim gibi sonuç bekleyenlere..

Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık

Çok şükür arkadaşım bebek için çok sevindim bende şimdi geldim yerime oturdum test sonucum trasfer sonrası 12. gün ve 29.41 bende artık hamileyim ikinci testide yaptırayım biraz daha rahatlarım artık

Tebrik ederim canım gözün aydın:) ne zaman yaptırcaksın 2. testi ben cuma günü yaptırıcam.

hadı gozun aydın canım benımmmmmmm :)) ben bılıyodum zatenn heheheee :)
ınsallahh hersey yolunda gıdecekkk rahatla artıkk.. dıkkkat et kendıne sıtres yapma artık hıcbırseyıııı cok sevındım senın adınaaaaaaaaa cccooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)))))

Kızlar sonucum transfer sonrası 12. gün 29.41 hamileyim arkadaşlar umarım 2 gün sonra bu değer katlar keseyi ve kalp atışını görene kadar endişelerim devam edecek hepinizi çook öpüyorum ve dualarım hep sizlerle

Hayırlı günler fıstıklar ne güzel haberler gördüm girince çook sevindim canım ne kadar mutlusundur şimdi kimbilir Allah bütün bekleyen arkadaşlarımın vede benimde yüzümüzü güldürsün inşallah.Gün geçtikce iyice heyecanlanıyor insan.

canımm çok sevindimmm hamişlere katıldın artıkkk....burda gördüğüm güzel haberlere kendim kadar seviniyorumm...inşallah hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirirsin cnm...

UZUN SÜREDİR GİREMİYORDUM AÇTIĞIMDA BÖĞLE GÜZEL HABERLERİ ALMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ BENİM TEDAVİMDE SONA DOĞRU YAKLAŞIYOR YARIN TEKRAR KONTROL İÇİN KLİNİĞE GİDECEĞİM

ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH BİZEDE BU MUTLULUĞU YAŞATMAYI NASİP EDER İNŞALLAH

HERŞEYİN YOLUNDA GİTMESİNE ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALIRSIN İNŞALLAH

ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…