• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar sonucum geldi değerim 57.80 yükselme var fakat ikiye katlamamış. öğleden sonra doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek.

kızlar sonucum geldi değerim 57.80 yükselme var fakat ikiye katlamamış. öğleden sonra doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek.

Olsun canım içini rahat tut evham yapma dr ne diyecek bakalım 3.testte daha iyi sonuçlar alırsın inşallah sıkma canını herşey güzel olacak ALLAH ın izniyle kavuşacağız yavrularımıza

Canım çok geçmiş olsun tekrar ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninle mübarek cuma günü ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah.

Insallah canim sagol AMINNN....rabbim kimseyi kapisindan bos cevirmesin hepimizin yardimcisi olsun.....sende yarin testini tekrarliyacaksin galiba insallah hayirli sonuc alirsinda yuzun guler.....

geçmiş olsun cnm inşallah birdaha göstermesin rabbim bebişini sana bağışlasın...dikkat et kendine ...dualarımız seninle...

Cok sagol canim insallah gostermez dikkat ediyorum etmezmiyim hic etrafimdaki halden anlamayan tup bebek oldugunu bilmeyenler uzme kendini yine yaparsiniz diyor dile kolay tabi..tabiri caizse bizim cocugumuz yasanan bir zevkin sonunda olmuyor yasanan zorluklarla oluyor ama bunu sadece biz biliyoruz yasamayan bilemez...

arkadaslar merhaba 2 gun hastanede yatmistim biliyosunuz eve geldigim gece tekrar kanamam oldu 2 gun daha yattim simdi evdeyim ama cok korkuyorum 7 haftalik oldu bebegim kalp atisinida duyduk dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden lutfen sizde dua edin......Hamile arkadaslar varmis okudum mesajlari cok tebrik ediyorum insallah rabbim tamamina erdirsin....sonuc bekleyen arkadaslarda insallah hayirli haberler alir....INSALLAH hepimiz yani butun bebek isteyenler ALLAHin izniyle anne oluruz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah...

çook geçmiş olsun canım inşallah sağlıkl bi şekilde kucağına alıcaksın bebeğini

Transfer yapılan arkadaşlarım ne zaman banyo yaptınız?Bir yerde okudum banyo yapınca vücut rahatladığı için pek iyi değil falan yazmışlar ???

canım ben transfer öncesi yapıp gitmiştim zaten, 3 gün banyo yapmadım... 4. gün yaptım

görüştüm tatlım değerin iyi iki katına yaklaşmış dedi salı günü tekrarlıyacağım, lekelenmelerim içide istersen fitilin iğnesi var onu kullan dedi akşam alıp yaptırıcam.

İyi iyi çok sevindim ben hem jel hem iğne kullanıyorum iğne yağlı olduğu için yapıldığı yerde yağ bezeleri kalıyor her akşam kolanyalı pamukla ovuyorum mahfoldu kalçam anlayacağın :50:

Ama bebeklerimiz için feda olsun yeterki sağlıkla gelsinler :49:

İyi iyi çok sevindim ben hem jel hem iğne kullanıyorum iğne yağlı olduğu için yapıldığı yerde yağ bezeleri kalıyor her akşam kolanyalı pamukla ovuyorum mahfoldu kalçam anlayacağın :50:

Ama bebeklerimiz için feda olsun yeterki sağlıkla gelsinler :49:

Canım bende progynex iğne kullanıyorum vurulduktan sonra ilk günler daha kötü oluyordum doktoruma söyledim kolonyayı dolapta bekletin çıkarınca pamuğa dök üzerinde beklet dedi ovalama dedi haberin olsun ovalamak iyi gelmezmiş bende ilk günler yapıyordum sonra gerek kalmadı çok şükür.

Canım bende progynex iğne kullanıyorum vurulduktan sonra ilk günler daha kötü oluyordum doktoruma söyledim kolonyayı dolapta bekletin çıkarınca pamuğa dök üzerinde beklet dedi ovalama dedi haberin olsun ovalamak iyi gelmezmiş bende ilk günler yapıyordum sonra gerek kalmadı çok şükür.

aa banada hemşireler bükükçe pamuğa kolonyayı dök ovala demişti dur bide seninkini deneyeyim akşam sağol canım..

slm kızlar,transferim yapıldı 3 gün oldu..merak ettiğim şeyler var arkadaşlar,transtan sonra kaç gün sonra kan testi yaptırdınız?ağrınız sancınız oldumu?ben hiç bişi hissetmiyorum:( normal mi ya çok korkuyorum,lütfen cevap verin

slm kızlar,transferim yapıldı 3 gün oldu..merak ettiğim şeyler var arkadaşlar,transtan sonra kaç gün sonra kan testi yaptırdınız?ağrınız sancınız oldumu?ben hiç bişi hissetmiyorum:( normal mi ya çok korkuyorum,lütfen cevap verin

slm cnm hayırlı olsun transferin..sende benim gibi beklemedesinn..inşallah pozitif sonuçlar alırız...benim transferim pazartesi 12 martta yapıldı.bendede bi değişliklik yokk..aynı korkuyu bende yaşıyorumm...

kaçıncı gün embriyosu ve kaçtane transfer edildi sana cnm???

Canım, transferin hayırlı olsun, inşallah güzel bir sonuc alırsın! Ben suanda 9 gundeyim, 5 günlük embriyolar transfer edildi, kan 12 gün vereceğim. Canım ben de ilk 3 gündür pek birsey hissetmedim, hiç korkma, rahat ol, kendini pek dinlenmelere çalış, canım

Back